< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (39. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayırlı olsun büyük gurur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: koroglu69
Patlayin. Catlayin forum donanim cilar huhhaaaaadedi ve ayın sonunu nasıl getireceğini düşünmeye devam etti
-
Kuduruuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn. Ekonomimiz şahlanacakkkkk kıskançlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
-
quote:
Orijinalden alıntı: koroglu69
Patlayin. Catlayin forum donanim cilar huhhaaaaaBurada insan gibi gelip konuşacağına, patlayın çatlayın dhciler diyip sanki iki farklı ülke insanıymışız gibi ayrımcı yorumlar yapıyorsunuz. Ki bunun suçlusu siz değilsiniz, sizin beyninizi yıkayıp ayrıştırma psikolojisine bağlayanlar suçlu. Zayıf beyinler bu duruma karşı koyamaz.
Yine de yazayım, neden patlayalım çatlayalım kardeşim. Bu adamlar, gelen parayla güzel yatırım yapsınlar, insanlara ekonomik özgürlük sunsunlar, refah sunsunlar ilk başta çatla dh dediğin adamlar gider oy verir. Biz sizin gibi fanatik değiliz. Düşünür, nerede hata yoksa, doğru yönetiliyorsa, huzur varsa oraya gider oyumuzu kullanırız. Siz körü körüne bağlısınız. Ben emin olsam bu gazın bu vatandaşın cebine girecek parada yardımcı olacağına gider ilk seçimde oy da veririm, herkesi de ikna etmeye çalışırım. Ama ne bende ne kimsede bu güven yok. Bu bizim suçumuz değil. Az biraz düşünebilsen, insanların ne halde olduğunu görebilsen hak vereceksin. Ama dediğim gibi zayıf beyinler direnç gösteremez.
-
-
2-3 milyar doları bulup çıkaracaklarına ve bunun halka faydası olacağına sizi inandiran nedir?
AKP halka kazık atmadan ne yapmış?
Yaptığı halka ne fayda vermiş.?
Siyaset üstü değerlendirmek için bu açıklamayı yapan kişilerin siyaset üstü hareket etmesi gerekir. Ne zaman köşeye sıkışmış olsalar ya petrol ya kömür ya altın yada başka birşey bulunuyor.
Sonuç???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 21 Ağustos 2020; 16:27:55 >
Bu doğalgazın varlığına muhalif biri olarak inaniyorum bilim insanları da doğruluyor. Bu kaynaklardan birinin keşfedilmiş olması da bana mantıklı geliyor. Seviniyorum.
Benim asla inanmadığım bilime aykırı tamamen seçim malzemesi edilen kısmı yani 2023 hedefi. Dünyada hiçbir teknoloji bu doğalgazı 5 - 6 yıldan önce çıkarıp işleyemez. Su altındaki sıkışmış haldeki gazı çıkaracak ve işleyecek teknoloji de sadece araştırdığım kadarıyla ABD ve Japonya'da var. Elinde olmayan teknoloji ile ütopik süre vermesi ayrı konu, bu teknolojiye sahip olmadığımız için başka şirketlere çıkartılacak gazdan pay yani kazancın direk bölüşüleceği bir tabloda cari fazla verme iddiasında bulunması ise bambaşka bir konu. Üstelik bu gazın ciddi bir ilk çıkarma maliyeti var. Türkiye'nin yıllık tüketimi de belli. Kimse kusura bakmasın bu kısmı yiyenlerin ciddi bir IQ düşüklüğü olduğu su götürmez bir gerçektir.
Sevincim bu kaynakların sonraki hükumetlere nasip olacağı, gerçekten bunca senelik bırakacakları enkazdan sonra toparlanmamız için önemli katkı sağlayacak olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 22 Ağustos 2020; 13:16:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
Bana cevap veriyorsunuz beni de içine katarak cevap verdiniz neyse...tanımam etmem, ister akpli ol ister başka bir şey
ben görüşümü söyledim
-
Bunun sevinmekle üzülmekle alakası yok.
Dolar ne zaman 1tl olur işsizlik ne zaman%1e düşer enflasyon 0 olur.
Ne zaman asgari ücretle ev araba sahibi olurum o zaman hiçbişey bulunmasa dahi başta kim olursa olsun göbek ata ata sevinirim.
Her seçim öncesi bulunan rezervlere bakın anlarsınız çünkü bizim millet karnı açken gaz vererek tokluk hissi yaşatılmaya alıştırılmış...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 207mBu zihniyetle, değil 2023, 2123’ de bile bu ülkenin başına gelemezsiniz. Dünyanın doğalgazı bulunmuş, gelmiş burada siyaset yapıyorsunuz. Kudurun bakalım...
Alıntıları Gösteren sevdigim tayfa da bu tayfa. adamlar dunyanin pisligini, hukuksuzlugunu, tacizcilerini akladilar. milyonlari caldilar. dolar olmus 10 tl, gram altin olmus 500 tl. hala cikip KUDURUN diyor lol.
ben ne kudurucam, ben avrupadayim, 1 aylik maasimla senin omrun boyunca gidemeyecegin yerlerde gelip tatil yapabiliyorum, sen kudur asil :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: un momentoen sevdigim tayfa da bu tayfa. adamlar dunyanin pisligini, hukuksuzlugunu, tacizcilerini akladilar. milyonlari caldilar. dolar olmus 10 tl, gram altin olmus 500 tl. hala cikip KUDURUN diyor lol.
ben ne kudurucam, ben avrupadayim, 1 aylik maasimla senin omrun boyunca gidemeyecegin yerlerde gelip tatil yapabiliyorum, sen kudur asil :D
Alıntıları Gösteradam allah bilir son 2 senedir markette ki şarküteri reyonunun yerini unutmuştur, burada millete kudurun diyor. İşte türkiye burada kaybediyor. bunlardan milyonlarca olunca otomatik olarak ayvayı yiyor ülke
-
Döviz ve altın değerinin artması kimsenin müjdeyi yemediğini gösterdi. Çıkartıp halka sunabilirlerse zaten kötüleyenler tükürdüklerini yalar. Sevinmemekle oyna gelmemek ayrı şeyler. Ortada gaz yok olsa diyecek bişey olmaz. Yeterli yaşa sahip haberler kaç kere böyle haber duyduklarını hatırlarlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cafzafer2Ben de sizin yorumunuzu anlamıyorum. Hele bir açıklansın ondan sonra yaparsınız eleştiri
Ama bu çok önyargılı bir yorum
320 milyar metreküp , 2023 hayaller hayatlar , bu kadar rezerv maliyet düşülünce 3-4 sene ülkeye yetecek kadar doğalgaz var bunun maliyeti kurtarmıyor dışardan almak daha ucuz denilip bir önceki postumda yazdığım maliyeti kurtarmıyor gerek yok durumuna geliyoruz :)
-
Tam tahmin ettiğim gibi dogal gaz bulduk hava Atıcaklar diye kamu bankalarında döviz açığı var büyük sıkıntı var bunlar hava gaz işleriyle uğraşıyor
Bazı aktroller fake hesaplarıyla gelmiş ortalığı karıştırıyor yine Aynısını ayasofya açılısında da yaptılar. Çok takılmayın bunlara bloklayıp geçin zaten bu konu da yarından itibaren unutulup gidecek Türkiyede gündem her gün değişiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: RouvaxDöviz ve altın değerinin artması kimsenin müjdeyi yemediğini gösterdi. Çıkartıp halka sunabilirlerse zaten kötüleyenler tükürdüklerini yalar. Sevinmemekle oyna gelmemek ayrı şeyler. Ortada gaz yok olsa diyecek bişey olmaz. Yeterli yaşa sahip haberler kaç kere böyle haber duyduklarını hatırlarlar.
aynen öyle. burada şimdi muhaliflere vatan haini diyerek saldırıyorlar ama muhalifler de çok haklı.
arkadaş 20 senedir siyaseti takip ederim hep seçim öncesi aynı teyyareler. hep bir hedef gösterme. Yok 2014 de yok 2017 de , yok başkanlık sistemi gelince, yok 2023 gelince bilmem ne... bilmem ne .... böyle böyle adamlar 20 senedir iktidar.
bir kere de yaptık ve oldu alın 1 ay sonra size vereceğiz lafını duymadım.
insanlar artık yemiyor.
-
Hayırlı olsun ülke için ama yine de bu tip işlerde ister istemez temkinliyim. 2023 yılı kritik bir yıl olacak.
-
Bugün cuma, enseni kapa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X