Arkadaşlar yarın listeyi vercem ama hala kararsızım karadeniz teknik. elektrik-elektr. mi yoksa erciyes mi önde olsun? Erciyes olursa kendi evimde olcam KTÜ de teknik üniv. olduğu için eğitimi daha mı iyi olur karar veremedim... Aslında Erciyes in başarı sırası daha yüksek ama özellikle bu bölümleri okuyan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevineceğim...
Kesinlike K.T.Ü derim.
eyvallah kardeşim tavsiyen için...başka kimse yok mu yahu
Kayseri güzel yer macera arama bence.Hiç okul uzatmasan kafadan 4 senen var.Yılda 5 milyar harcasan 4 senede 20 bin lira para yapar.Ailenin yanında o kadar para gitmiyor.Hemde kafan daha rahat.
kayseri iyi hükümet özellkle Gül arkasında iyidir iyi
normalde ktü derdim ama bu 2 üniv.arası öyle dağlar kadar fark yok yani erciyes'de iyidir hem ailenle kalmış olursun..
Evet kardeşim kayseri olmsaı rahatlık açısından güzel olacak. Benim takıldığım tek nokta eğitim kalitesi açısından ve mezuniyet sonrası açısından teknik üniv. olmasının avantajı olur mu ki?
quote:
Orijinalden alıntı: otis abi
Evet kardeşim kayseri olmsaı rahatlık açısından güzel olacak. Benim takıldığım tek nokta eğitim kalitesi açısından ve mezuniyet sonrası açısından teknik üniv. olmasının avantajı olur mu ki?
ktü teknik üniv. ama odtü,itü,ytü gibi değil ki
hatta bence sakarya,kocaeli ktü'den daha iyidir bile..
yani öyle ciddi fark olmaz erciyesle ktü arasında..
eyvallah kardeşlerim bir nebze olsun kafam rahatladı tavsiyeleriniz için çok saolun çok yardımcı oldunuz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme