Şimdi Ara

Karadeniz Teknik Üniversitesi yazanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ktü inşaat yazanlar ya da ktü yazanlar kimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Compterist -- 22 Temmuz 2014; 13:41:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazdım ama gelmeyecek ktü de okuyan iki arkadaşım var biri inşaatta ikise de memnun
  • ben
  • İnşaat mı yazdın gelme ihtimali nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Compterist -- 19 Temmuz 2014; 13:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

yazdım ama gelmeyecek ktü de okuyan iki arkadaşım var biri inşaatta ikise de memnun

Bende hayli araştırdım yazmadan iyi diyorlar anne tarafıda trabzonlu trabzonu severim hayırlısı bakalım :)

• Compterist C kullanıcısına yanıt
    65kyım sen düşün evet inşaat bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franklin18 -- 19 Temmuz 2014; 13:21:27 >
  • Franklin18 kullanıcısına yanıt
    geçen yıl 64300 den almış bence rahat girersin ilerleyeceğini zannetmem bende 53 bindeyim Ktü inşaat bölümü çok iyi olduğu için orayı seçiyorum ve Trabzon da güzel şehir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Compterist C kullanıcısına yanıt
    bakalım hayırlısı olsun, ben başka bir şey istemiyorum. hayırlısı neyse o olsun hepimiz için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compterist

geçen yıl 64300 den almış bence rahat girersin ilerleyeceğini zannetmem bende 53 bindeyim Ktü inşaat bölümü çok iyi olduğu için orayı seçiyorum ve Trabzon da güzel şehir

Trabzon cok guzel bir yer gece hayatina cok onem vermiyorsan cok seversin tam bir doga harikasi bos zamanlarinda dag bayir gezersin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 19 Temmuz 2014; 13:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

quote:

Orijinalden alıntı: Compterist

Trabzon cok guzel bir yer gece hayatina cok onem vermiyorsan cok seversin tam bir doga harikasi bos zamanlarinda dag bayir gezersin :D

ya zaten mühendislik okumaya gidiyoruz baya yüklenmeyi düşünüyorum derslere açıkçası gece hayatı olmaması daha iyi doğa falan iyi gider

• Updullah

• işletme,iktisat,çeko falan yazmayı düşünüyordum ama ailem izin vermedi aslında iyiki izin vermediler o bölümlerden nefret ediyodum:D
    ama KTÜ gerçekten güzel
    giden arkadaşların çok seveceğine eminim
    doğal güzellikler ve karadeniz iklimi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

işletme,iktisat,çeko falan yazmayı düşünüyordum ama ailem izin vermedi aslında iyiki izin vermediler o bölümlerden nefret ediyodum:D
    ama KTÜ gerçekten güzel
    giden arkadaşların çok seveceğine eminim
    doğal güzellikler ve karadeniz iklimi:)

mesajın için teşekkürler. Evet ktü pek bilinmesede türkiyede ankara ve istanbuldan sonra açılan ilk devlet üniversitesi ve inşaat mühendisliği açısından türkiyenin en iyilerinden ama işte klasik öğrenci şehirlerinden uzakta olduğu için tercih edilmiyor ve dolayısıylada puanları düşüyor burda da 2 kişi anca buldum yazan pek bilinmiyor ama trabzon mükemmel bir şehir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.