Şimdi Ara

Karakter Değiştiriken Dc Olursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece ufak bi bilgi paylaşmak sitedim :) stall charınıza gecerken falan dc olursa; confirm tusuna basmayın sadece bekleyn bi muddet sonra otomatkman char secme ekranı gelcektir.boylece tekrar bağlanmaya calşmak gibi bi dert olmicak hehe.... bide windowsun dc yazsı cıkarsa işe yaramaz sadece oyunun ki cıkmalı... eğer çok beklemişse ekranda bi yere bi iki kez tıklayın olmazsa ctrl+alt+del... bazen kiltilenyo (bnde sadece bi kez kiltlendi en fazla 6-7 saniyede char ekranı geliyo.. tabi makineden makineye fark var)

• paylaştığın için saol
  • paylaştığın içiçn saol
  • güsel paylaşım
  • hee böyle yapalım stall da bırakıp uyuyalım sona millet giremesin oyuna. yarım saat sinir küpü olalim
  • evet evet doğru galiba çünkü bende geçen gün ( gerçi stall açmadım ama) yaratık keserken annem çağırdı tam anneme giderken dc oldu ya neyse sonra ilgilenirim dedim gittim.. geldiğimde char seçme ekranı gelmişti..

arkadaş doğru söylüyo
    bende diyorum niye böyle oldu
  • Banada oldu güzel paylaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

hee böyle yapalım stall da bırakıp uyuyalım sona millet giremesin oyuna. yarım saat sinir küpü olalim

kardeşim ne istersen kullan istersen elixirini koyduğun depona gec ister stallına sana
    ne bu ban muhabbeti ya...
  • quote:

hee böyle yapalım stall da bırakıp uyuyalım sona millet giremesin oyuna. yarım saat sinir küpü olalim

İllah her topie ban koyacaksan offtopic bolumundekilere koy asıl sana
  • Güzel paylasım
  • quote:

dur ben de yapacam
  • valla hiç denemedim ama evde bayağı kasıo dc yersem (herzamanki gibi) direk ctrl+alt+del yapmıcam beklicem..
  • bende hiç dc olmadı löp die oundan çıkıo
  • paylaştığın için saol
  • paylaşım için saol
  • paylaştığın için saol bende hiç dc olmadı löp die oundan çıkıo

• :P Paylaşım için Saol kardeş denicem başıma gelirse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.