RIzeyi bilmem de bu fiyata zonguldakta kestane balı olmaz. 800den başlıyor. Geçen senenin ürünü kalmamıştır ama geçen senin ürün fiyatı da 650-700 tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karali 850 gr Rize Kestane Balı 257 TL
-
-
Geçen sene köyden (Kastamonu) 500 TL'ye zar zor aldığımı düşünürsek bu fiyatlara imkansız. Zaten yorumları pek iyi değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belki rizeninki bu fiyatlarda olabilir bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 9 Temmuz 2023; 10:11:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rize bölgesinin yüksek bölgelerine ait karışım bir baldır. Kendi arı kovanlarımızın üretimi olup kendi tesisimizde analiz edilerek paketlenmektedir.
bir kullanıcı da üzerinde çam balı ile karışım yapıldığının yazdığını yazmış
-
karali hileli çayı olan firma değil miydi?
https://forum.donanimhaber.com/karali-cay-boya-gida-boyasi-tespiti--147743518
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peykani -- 9 Temmuz 2023; 10:52:29 > -
Evet. Geçmiş senelerde kullanmışlığı vardı. 2-3 senedir bilemiyoruz. Hileli ürünler artık devlet tarafından ifşa edilmiyor diye biliyorum.
Kendi ürünlerinde kullanmamış sanırım. Carrefoursa markalı carrefoursaya üretilen çayda kullanmış.
Zaten market markalarının ürünlerinden almayacaksın. Diğer markalara göre ucuza ürettirilip ucuza satılıyor. Yağ, şeker, un, çay vs.
Bal olduğunu bilsem adetli alacağım, emin olamadım
-
Hocam ağaçtan ağaca farklılık gösteriyor fiyat. Rizeninki demek bu fiyatlarda internetten araştırdığım kadarıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rizede kestane balı minimum 500den başlar. 500 bile ucuz yani öyle düşünün ona göre alın
-
Arkadaşlar elimde kestane balı var hediye geldi, bunun gerçek olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Internette 350ye bile var :)
Sen gonder bana ben bi test edeyim🤣
Adinda kestane yaziyor sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Manda yoğurdu fırsatı yok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen sene köyde kestane balı yapan bi amcadan 500 tl'ye almıştım. bu sene 800-1000 arası olur. zaten son senelerde kestane balı da çıkmıyor pek.
-
Kestane balı falan değil bunlar...
Karayemiş veya Taflan adlı bir ağaç ve bunun vişneye, kiraza benzeyen meyveleri var...
Bu ağaç çiçeklendiğinde çiçeklerini koklayın...Tıpkı kestane balı diye satılan ballardaki kokuyu duyacaksınız...Yani bu ballar Karayemiş balı aslında...
Not: Bu benim teorimdir, yanlış da olabilir...
-
Karaliye bak kendisi çok iyide bide markasını balcıya vermiş renkli boya çaya katan adam balıda sarı suluboyayla yapar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Canın sağolsun kardeşim :)
Ağız tadıyla anlaman mümkün değil. Testler gerekiyor. Yoğun kıvamlı. 1-2 kaşık yavaş yavaş ye. Boğazını yakması gıdıklaması gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X