Şimdi Ara

karamsarlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tercihlerimde siralamamdan geri 298-302-312-327 ve 331k yerler yazdim yerlesememe ihtimalimin yuksek oldugunu soyleyenler var boyle bir ihtimal var midir??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölümün ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanovic

Siralamam 296k

Tercihlerimde siralamamdan geri 298-302-312-327 ve 331k yerler yazdim yerlesememe ihtimalimin yuksek oldugunu soyleyenler var boyle bir ihtimal var midir??

hiç sanmıyorum yerleşirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Bölümün ne?

Tm1 siralamam yazdigim bolumler iktisat ve isletme

• Yerleşebilirsin büyük ihtimal.
  • Benimkide 277k 240 ve 260k lık yerleri yazdım gelirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_3535

Benimkide 277k 240 ve 260k lık yerleri yazdım gelirmi?

Uzerinde bir kac yer yazsaydin keske

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İliskide yas farki
    14 yıl önce açıldı
    Bu icimdeki kaygilar nasil gecer
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Yerleşebilirsin büyük ihtimal.

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

quote:

Orijinalden alıntı: akanovic

Siralamam 296k

hiç sanmıyorum yerleşirsin

Tesekkurler

• Ben bazı insanları anlamıyorum , adam 90 k olmus mesela , 95k ya belki girersin diyorlar. Lan niye belki olsun ? Adam %99 oraya girecek. 90 k daki adam 95 k ya giremezse kim girecek ? 50 kdaki mi gircek ? 50 k daki 90 k ya girse 50 ye 20 girecek. İlk 20 k boş mu olacak. Mantık bu mu yani ? 50 bine kadar bir ikibin oynama olur ama 50binden 100 bine 100 binden 200 bine kademeli olarak oynama artar. 250 bininci adam 200 bininciye bire girebilir. Üst sıralar çok oynuyor , her sene kontenjanlar ekleniyor. Herkes tutturmuş 90 k daki adam 100 k ya girer diye. ( sayılar örnek ) Herkes çok karamsar ve sallamasyon direk. Eğer çok çok çok büyük bir mucize olmazsa ilk tercihine rahat rahat girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tornavida

Ben bazı insanları anlamıyorum , adam 90 k olmus mesela , 95k ya belki girersin diyorlar. Lan niye belki olsun ? Adam %99 oraya girecek. 90 k daki adam 95 k ya giremezse kim girecek ? 50 kdaki mi gircek ? 50 k daki 90 k ya girse 50 ye 20 girecek. İlk 20 k boş mu olacak. Mantık bu mu yani ? 50 bine kadar bir ikibin oynama olur ama 50binden 100 bine 100 binden 200 bine kademeli olarak oynama artar. 250 bininci adam 200 bininciye bire girebilir. Üst sıralar çok oynuyor , her sene kontenjanlar ekleniyor. Herkes tutturmuş 90 k daki adam 100 k ya girer diye. ( sayılar örnek ) Herkes çok karamsar ve sallamasyon direk. Eğer çok çok çok büyük bir mucize olmazsa ilk tercihine rahat rahat girersin.

İlk tercihim 100k üzerimde hocam :) Bunlar sıralamamdan geriye yazdıklarım Tercih listem su 20k uzerıme falan yerlesme ıhtımalım vardır ıns

karamsarlik

• 150 binlerin üstünde 20bin oynama şansı gayet fazla. 30-40 bin bile oynayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.