Şimdi Ara

Karar veremiyorumm. YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak yazmak bugüne nasipmiş
    Tecrübeli abilerime birkaç sorum olucaktı. Şimdi ben AML mezunuyum . LYS'de MF4'te 140k gibi bir sıralamam var. MTOK tercihi yapıcam ve büyük ihtimalle Mekatronik Mühendisliği'nden yana kullanıcam seçim hakkımı.Şimdi benim size sorucağım şey şu
    1. Sakarya , Karabük , Fırat (Elazığ) , Afyon Kocatepe , Pamukkale ( Denizli ) üniversitelerinden birini seçicem . Açıkcası eğitim-öğretim düzeyi veya üstünlük olarak pek farklı olduklarını zannetmediğimden daha çok ortamına önem veriyorum. Sizin tercihiniz ne olurdu neden?

2. si Mekatronik mühendisliği yerine Makine seçip daha iyi bir üniversite - kısmen - yada en azından ortamı daha iyi bir üniversiteye girebilirim . Sizce Mekatronik mi yoksa daha iyi bir yerde - kısmen - Makina mi tercih edersiniz.

Saygılar , sevgiler , teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAVEN__ -- 13 Temmuz 2013; 20:11:38 >

• yokmu bilir kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAVEN__ -- 13 Temmuz 2013; 18:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikinciRAVEN

yokmu bilir kişi

sıralaman kötü kardeşim.kontenjanlar da yarıya düşürüldü zaten.fırat bile gelemeyebilir.ona göre şimdiden hesap kitap işlerini hallet nereyi yazıcaksın başka alternatif falan ki,sonradan hayal kırıklığı yaşama.mekatronik yada makine mi dersen tartışmasız mekatronik tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir TESLA hayranı

quote:

yokmu bilir kişi

sıralaman kötü kardeşim.kontenjanlar da yarıya düşürüldü zaten.fırat bile gelemeyebilir.ona göre şimdiden hesap kitap işlerini hallet nereyi yazıcaksın başka alternatif falan ki,sonradan hayal kırıklığı yaşama.mekatronik yada makine mi dersen tartışmasız mekatronik tabiki.

Zaten öyle yapıcam hocam. Bunlar nispeten daha fazla istediklerim. Bu sene yerleşmem gerek . Yani en dandik Makina Müh.liğine kadar yazıcam. Teşekkürler yorumun için.

O yazdığım üniversitleri sıralayabilecek yok mu? Yada şu veya bu üni.de oku diyebilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAVEN__ -- 14 Temmuz 2013; 10:57:51 >

• quote:

quote:

quote:

yokmu bilir kişi

Zaten öyle yapıcam hocam. Bunlar nispeten daha fazla istediklerim. Bu sene yerleşmem gerek . Yani en dandik Makina Müh.liğine kadar yazıcam. Teşekkürler yorumun için.

O yazdığım üniversitleri sıralayabilecek yok mu? Yada şu veya bu üni.de oku diyebilecek?

içlerinde sosyal yaşama en elverişli pamukkale kanısındayım.orda okuyan bi kaç arkadaşım var burda izmirdekiler gibi olmasada orta düzeyde bi kaç partiler düzenliyorlar baya da kalabalık oluyor.karabük ün safranbolu dışında pek görülesi yerler olduğunu işitmedim hiç.elazığ fırat ise halkın öğrencilere iyi davranmasıyla anılıyor genelde. (sen birazda öğrencilik hayatı ortam fln yaşamak istediğinden dolayı doğu olduğu için pek elverişli olamayabilir bence) dershanedeki sınıf arkadaşım sakarya elektronik mühendisliğini bıraktı orayı beğenmediği için,hatta lanet ediyor eleman ki dokuz eylülde jeofizik müh okuyor sen düşün artık psikolojisini.bende mesleğim bende mekatronik hastasıyım mtok mekatroniğin bulunduğu bütün şehirlerle ilgili konularda hep daha dikkatli dinledim o yüzden biraz ordan biraz burdan bilgiler var.yararlı olduysam ne mutlu bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

yokmu bilir kişi

içlerinde sosyal yaşama en elverişli pamukkale kanısındayım.orda okuyan bi kaç arkadaşım var burda izmirdekiler gibi olmasada orta düzeyde bi kaç partiler düzenliyorlar baya da kalabalık oluyor.karabük ün safranbolu dışında pek görülesi yerler olduğunu işitmedim hiç.elazığ fırat ise halkın öğrencilere iyi davranmasıyla anılıyor genelde. (sen birazda öğrencilik hayatı ortam fln yaşamak istediğinden dolayı doğu olduğu için pek elverişli olamayabilir bence) dershanedeki sınıf arkadaşım sakarya elektronik mühendisliğini bıraktı orayı beğenmediği için,hatta lanet ediyor eleman ki dokuz eylülde jeofizik müh okuyor sen düşün artık psikolojisini.bende mesleğim bende mekatronik hastasıyım mtok mekatroniğin bulunduğu bütün şehirlerle ilgili konularda hep daha dikkatli dinledim o yüzden biraz ordan biraz burdan bilgiler var.yararlı olduysam ne mutlu bana

Teşekkürler hocam vallahi çok yardımcı oldun. Sanırım Karabük ya da Pamukkale'de Mekatronik okuycam sıralamaları şuan benim sıralamamdan düşük kontenjanlar düşmüş evet umarım bir sıkıntı çıkmaz.Her ihtimale karşı doldurucam tercih listesini.

Farklı fikri olan varsa diye upluyorum konuyu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.