Şimdi Ara

kararlı ve stabil bir telefon? GeneralMobile?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece whatsapp tarzı bir iki program ve internet bankacılığı kullanıyorum. Piyasa da uçuk özelliklerde telefon var bunlardan biride general mobile discovery fakat bu kadar fazla özelliğe ihtiyacım yok. Daha düşük özellikteki telefonlara bakıyorum da 400 den aşağı inmiyor. general mobile 600-700 arası. General mobile discovery telefonunu sevdim fakat beni düşündürüyor acaba.

Nokia 515 çok hoşuma gitmişti ucuz olur diye tahmin ediyordum oda pahalı geldi. Sürekli telefon değiştirmek istemiyorum önceliğim uzun süreli kullanmak ve cihazlarıma iyi bakarım genellikle uzun süreli kullanırım. android sistemini bilmiyorum o yüzden böyle bir soru sorma gereği duydum. Android sistemi ve telefonun yapıldığı malzeme kalitesi ile alakalı?

• Malzeme kalitesi çok kötü değil orta kalite bir malzemeden yapılmış. Gmd sizin istemedğiniz birçok şeyi yapma imkanı da verir. bir s3 neyse gmd de odur. eğer stabilite istiyorsanız windows phone bu konuda daha iyi ama fazla bir market tema vb içeriği yok. android biraz daha kararsız bir yapıdır ama gmd den kaynaklı stabilite problemi yaşamazsınız.
  • Jellybean ile beraber Stabilite problemi androidli telefonlar için büyük ölçüde azaldı Gmd bu konuda problem çıkartmaz

Ayrıca Artık tuşlu telefon mu kaldı hocam ?(Zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı) En iyisi Gmd alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

Jellybean ile beraber Stabilite problemi androidli telefonlar için büyük ölçüde azaldı Gmd bu konuda problem çıkartmaz

Ayrıca Artık tuşlu telefon mu kaldı hocam ?(Zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı) En iyisi Gmd alın

@Cru. bunu öğrendiğim iyi oldu. dokunmatik telefon herkezde var o yüzden bu tarz telefonlar benim daha çok ilgimi çekiyor. sade ve kullanışlı. teşekkürler. bu arada google nexus 4 ü daha çok istiyordum fakat o daha pahalı olduğu için general mobile düşündüm. asus nexus 7 nasıl beğendin mi hocam??

@karaordu alttaki arkadaşın söylediği gibiyse yani Jellybean büyük ölçüde stabiliteyi sorununu çözüyorsa güzel bir gelişme. htc windows phone 8s aklımda vardıda onuda 700liraya felan alınıyor ve htc hakkında pek iyi yorumlar duymadım. firefox ve linux(ubuntu) un çıkardığı telefonlara göz attım ama onlarda daha yeni yeni gelişmekte sanırım android onlara göre çok üstün kalıyor olmalı. teşekkürler yorumunuz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admilx -- 12 Kasım 2013; 15:36:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: admilx

quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

Jellybean ile beraber Stabilite problemi androidli telefonlar için büyük ölçüde azaldı Gmd bu konuda problem çıkartmaz

@Cru. bunu öğrendiğim iyi oldu. dokunmatik telefon herkezde var o yüzden bu tarz telefonlar benim daha çok ilgimi çekiyor. sade ve kullanışlı. teşekkürler. bu arada google nexus 4 ü daha çok istiyordum fakat o daha pahalı olduğu için general mobile düşündüm. asus nexus 7 nasıl beğendin mi hocam??

@karaordu alttaki arkadaşın söylediği gibiyse yani Jellybean büyük ölçüde stabiliteyi sorununu çözüyorsa güzel bir gelişme. htc windows phone 8s aklımda vardıda onuda 700liraya felan alınıyor ve htc hakkında pek iyi yorumlar duymadım. firefox ve linux(ubuntu) un çıkardığı telefonlara göz attım ama onlarda daha yeni yeni gelişmekte sanırım android onlara göre çok üstün kalıyor olmalı. teşekkürler yorumunuz için

1 senedir kullanıyorum Nexus 7'yi gayet akıcı arada oyun oynuyorum film izliyorum benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gmd alma s3 mini al

• S3 mini daha pahalı daha zayıf. Ayrıca ekrandaki pikseller belli oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen git mini parkta oyna
  • quote:

sadece whatsapp tarzı bir iki program ve internet bankacılığı kullanıyorum. Piyasa da uçuk özelliklerde telefon var bunlardan biride general mobile discovery fakat bu kadar fazla özelliğe ihtiyacım yok. Daha düşük özellikteki telefonlara bakıyorum da 400 den aşağı inmiyor. general mobile 600-700 arası. General mobile discovery telefonunu sevdim fakat beni düşündürüyor acaba.

Nokia 515 çok hoşuma gitmişti ucuz olur diye tahmin ediyordum oda pahalı geldi. Sürekli telefon değiştirmek istemiyorum önceliğim uzun süreli kullanmak ve cihazlarıma iyi bakarım genellikle uzun süreli kullanırım. android sistemini bilmiyorum o yüzden böyle bir soru sorma gereği duydum. Android sistemi ve telefonun yapıldığı malzeme kalitesi ile alakalı?

Burda acarsan konuyu gmd onerılır,bencede hıc bulasma ucuz etın yahnısı,suan furya dıye gaza gelınmez.çöp.adam gıbı bı xperıa M yada L htc 500 falan bak kardes sonradan pişman olma.

• 10 gündür kullanıyorum,
    sarjı falan iyi bende başta çöp diye bakıyordum bu ürüne

eksikleri var tabiki
    ve ucuz olmasının sebebi gm bu telefonu üretmemiş almış satıyor bu arada bu telefon 16 gb için söylüyorum 700 tl fiyatı var
    kampanyaları 4gbı 370e 16 gbı 420 TLye alanlar var ama aynı adam nexus4 alsaydı onuda 600 tlye mal edecekti bunu çoğu kişi gözden kaçırıyor

fiyatına bakma derim, büyük mağazalarda var mediamarkt vs. inceleyin derim elime almadan önce çöp diyordum
    ama kesinlikle çöp değil fiyat performans ürünü

ama dediğim gibi eksiği bol
    örnek: kulaklığı çöp (30 tl masraf) data kablosu çöp aynı zamanda sarj eden kablo (10tl) pc suite programı yok (bu beleş ve 3 gb dosyayı wifi üzerinde yaklaşık 1 saatte attım ama o sırada bekleyemedim başka işlerle uğraştım netten)

ben ekran yapışkansız kullanıyorum kılıfıda rubber kılıf malum çok ince cebimde hareket edince hissetmiyorum,

sonuçta araç hocam bunlar zevk meselesi ve gayet hoş telefon görüntü vs. olarak tavsiye ederim.

600 TL'den fazla vermemenizi öneririm 16 gb için zaten 500-550 tlye düşüyor 15 günde 1 n11de. (kampanyalar ve indirimler dahil olduğunda)

not: telpa garantisi iyidir kötüdür pek fikrim yok ama bir ürün alıyorsunuz ve tüm Türkiye'de tüm satıcılar tek bir yerden garanti veriyor bunu başarabilen başka firma var mıdır (bilişim sektöründe) en büyük artısı bence bu markanın.

bu arada kafamdaki ürün nexus 4 tü ama Türkiye' yi resmen iplemeyen bir firmaya herhangi bir şekilde para kazandırmak istemediğim için bu ürünü tercih ettim zaten telefona para verme meraklısı değilim işimi fazlasıyla görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 15 Kasım 2013; 4:45:24 >

• General Mobile sizin ihtiyaçlarınızı çok rahat karşılar stabilite vs. f/p kralı zaten. eğer Gmd dışında bi telefon istiyorsanız s3 miniyi önerebilirim veya 2.el note2 felan düşünülebilir. karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vianadesantana -- 15 Kasım 2013; 22:09:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

10 gündür kullanıyorum,
    sarjı falan iyi bende başta çöp diye bakıyordum bu ürüne

eksikleri var tabiki
    ve ucuz olmasının sebebi gm bu telefonu üretmemiş almış satıyor bu arada bu telefon 16 gb için söylüyorum 700 tl fiyatı var
    kampanyaları 4gbı 370e 16 gbı 420 TLye alanlar var ama aynı adam nexus4 alsaydı onuda 600 tlye mal edecekti bunu çoğu kişi gözden kaçırıyor

fiyatına bakma derim, büyük mağazalarda var mediamarkt vs. inceleyin derim elime almadan önce çöp diyordum
    ama kesinlikle çöp değil fiyat performans ürünü

ama dediğim gibi eksiği bol
    örnek: kulaklığı çöp (30 tl masraf) data kablosu çöp aynı zamanda sarj eden kablo (10tl) pc suite programı yok (bu beleş ve 3 gb dosyayı wifi üzerinde yaklaşık 1 saatte attım ama o sırada bekleyemedim başka işlerle uğraştım netten)

ben ekran yapışkansız kullanıyorum kılıfıda rubber kılıf malum çok ince cebimde hareket edince hissetmiyorum,

sonuçta araç hocam bunlar zevk meselesi ve gayet hoş telefon görüntü vs. olarak tavsiye ederim.

600 TL'den fazla vermemenizi öneririm 16 gb için zaten 500-550 tlye düşüyor 15 günde 1 n11de. (kampanyalar ve indirimler dahil olduğunda)

not: telpa garantisi iyidir kötüdür pek fikrim yok ama bir ürün alıyorsunuz ve tüm Türkiye'de tüm satıcılar tek bir yerden garanti veriyor bunu başarabilen başka firma var mıdır (bilişim sektöründe) en büyük artısı bence bu markanın.

bu arada kafamdaki ürün nexus 4 tü ama Türkiye' yi resmen iplemeyen bir firmaya herhangi bir şekilde para kazandırmak istemediğim için bu ürünü tercih ettim zaten telefona para verme meraklısı değilim işimi fazlasıyla görüyor.

hepsiburada.com dan aldım 700liraya bide 30liraya sigorta yaptılar güvenilir diye orayı seçtim. fakat uzun sürecekmiş ellerine gelmesi beni aradılar isterseniz 4gb olanını hemen bugün verelim kargoya dediler iptal edebiliyorum sanırım.http://www.n11.com/general-mobile-discovery-16-gb-telpa-garantili-P16104176 burda var ama güvenebilir miyim? yönlendirebilirseniz çok sevinirim

• admilx A kullanıcısına yanıt
    bende oradan aldım hocam
    aydın- çineden yenileevini diye bir firma göndercek
    ama 700 lira taksitle mi aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

bende oradan aldım hocam
    aydın- çineden yenileevini diye bir firma göndercek
    ama 700 lira taksitle mi aldınız

evet taksitle aldım. 12 taksit
  • Çöpscovery

• quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

sadece whatsapp tarzı bir iki program ve internet bankacılığı kullanıyorum. Piyasa da uçuk özelliklerde telefon var bunlardan biride general mobile discovery fakat bu kadar fazla özelliğe ihtiyacım yok. Daha düşük özellikteki telefonlara bakıyorum da 400 den aşağı inmiyor. general mobile 600-700 arası. General mobile discovery telefonunu sevdim fakat beni düşündürüyor acaba.

Burda acarsan konuyu gmd onerılır,bencede hıc bulasma ucuz etın yahnısı,suan furya dıye gaza gelınmez.çöp.adam gıbı bı xperıa M yada L htc 500 falan bak kardes sonradan pişman olma.

yav he he, ucuz etin yahnisi olmasın diye 1000-2000 tl versin dimi enayi gibi? sen de haklısın kardeşim.

Klasik telefon kullanıcısıysan lumia gibi sade telefonlara bak, gm discovery oyunlarda farkını gösterir ancak rom işleriyle uğraşmayacaksan orjinal yazılımı biraz ağır çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

yav he he, ucuz etin yahnisi olmasın diye 1000-2000 tl versin dimi enayi gibi? sen de haklısın kardeşim.

Klasik telefon kullanıcısıysan lumia gibi sade telefonlara bak, gm discovery oyunlarda farkını gösterir ancak rom işleriyle uğraşmayacaksan orjinal yazılımı biraz ağır çalışıyor.

dediğim gibi hiç oyun oynayan birisi değilim. bana kalsa sadece kamera ve whatsapp olsun yeterli. o yüzden 300liralık akıllı olmayan telefonlardan alacaktım fakat kameraları iyi değil diye dedim 300lira daha koyayım alayım.

htc 8s windows phone almayı düşünüyordum aynı fiyattı ama windows her ne kadar stabil olsada 'zorlayıcı' politikaları pek hoşuma gitmedi sonrada htc ürün kalitesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım kullanan arkadaşlardan bundan sonrasında aklımdan tamamen çıktı.

Açıkçası GM discovery nin en yüksek özellikleri hiç ilgimi çekmiyor diyebiilrim. Quad core ile bir işim yok örneğin. kamera özelliklerinden bide android uygulamalarını taşıması özelliğinden tercih ettim. Bu arada GM ın "bizim sony gibi abd de gökdelenlerimiz yok" deyişi gayet mantıklı geldi. Samsung ve sony deli gibi reklam yapıyor bunuda bir yerden karşılamak zorundalar. Sadece GM son model özellikler yerine GÜVEN VERİCİ özelliğini ön planda tutsa daha çok sevinirdim. Şu an sadece son model özelliği ile ön plana çıkıyor.

• tav2612 kullanıcısına yanıt
    We have enayi here.

• admilx A kullanıcısına yanıt
    Şöyle yazdıklarına bir bakıyorum ki yaşın ufak değil dostum,
    geçen burada birine diyorum gm discovery al şuradan al uygun olsun diyor ki yok babam alıcak nereden aldığım farketmez sonra bir şeyler dedim ikna ettim gibi oldu aldı mı almadı mı fikrim yok her neyse.

Gm discovery bir kere ucuz değildir, telefonun fiyatı 700 lira kampanyayla ucuza alanlara bakıp aaa bu telefon ucuz diyen arkadaşlar 1000 liralık telefonlarıda aynı kampanyalarla 600-700e alıyoruz az fikir sahibi olun.

Discovery'i burada almayın diyenlerden biriydim firmayı inceledim önceki ürünleri inceledim vs. GM markası Türkiye halkına bulunmaz bir firsat bunu kimse göremiyor.

Eksiklerini yazdım sana ilk mesajda normaldir

+nokia denen son 8 senenin çöp markasıyla bırak GM'yi çin malı hungişuuuxxxdxdxd markaları bile kıyaslamam
    en basiti htc cha cha alırken nokia 500 600-700 tl
    cha cha 650-800 tl idi ben chacha'yı 480TLye mal ettim o günün kampanyasıyla bugün htc chacha hala 450 TL hemen her yerde.
    nokia 500 250 -300 TL'ye satılıyor, ürünlerin 2.el değeri sıfır. Fiyatını koruyamıyor.

Bu arada apple ürünleri nasıl değerini koruyorlar ise samsungun galaxy serisi ve htcnin de pek çok telefonu çok iyi değerini koruyor.
    +Bunların arasına GM discovery eklendi 2 modeli var 4gb ve 16 gb bu yüzden 2.el değerleri doğru düzgün değerlerde.
    En basiti 507 TL' ye mal ettiğim telefona aldığım ilk hafta 3 kişi 550'şer TL teklif etti yok dedim ben kullanmak istiyorum ürünü derdim al-sat değil.

Sözün kısası eyvallah APPLE telefonu ilah hale getiren markadır,
    Samsung APPLE ' in izinde giden ama fiyatları boyna kırdığı için aynı başarıyı sağlayamıyor müşteri memnuniyetinde
    HTC ise bence en uygunu fiyatı iyi bu 2sine göre , tasarım ve kombinasyon uyumluluğu olarak hemen her ürünü başarılı. (son modellerde ram yok o ayrı konu)

ama şöyle discovery'e bakınca bir de satın alınca diyorsun ki ''buna çöp diyen adamlar boş adamlar'' buı kadar açık ve netim.
    Garantisi şu anda Türkiye' deki en iyi garanti sistemi nereden alırsan al ''telpa'' garantili şimdi 3-5 kişi çıkar der ki telpa şöyle telpa böyle.
    Zaten üründe kendi hatanız varsa babanızın şirketi bile müşteri memnuniyetine bakmıyor diyor hata sizde elinizde patlıyor ürün,
    imei kaydı sorunu bende hiç olmadı mesaj falan gelmedi ölü piksel yok telefonumda sarjım 2 gün gidiyor (wifi ve 3g yi kullancağım zaman açıyorum)

Ve bu üründen o kadar memnun kaldım ki bana bu ürünü alan donanımhaber ailesine teşekkürümü
    açtığım başlıklarda insanlara hizmet, yardım, destek yaparak ödemeyi borç bildim
    geçmiş fırsatlardaki aktifliğime bakanlar, bu adam n11 veyahut saatlerin satıcısı müşteri temsilcisi falan sanıyor,
    ama burada bir vefa borcu var her şeyden önce.

Yeni ürünlerde , güzel kampanyalarda, paylaşımlarda , her şeyden önce birbirimize saygıyla yaklaşarak ve hepimizin bütçesini düşünerek görüşmek dileğiyle.

• Çöpcovery

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.