Şimdi Ara

Kararsız kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 te online oyun oynamak için bc2 ve red dead redemption undead almayı düşünüyorum,bc2 için çok iyi şeyler söyleniyor çok övülüyor fakat undead için sizin görüşleriniz nedir almamı önerir misiniz?
    ARKADAŞLAR BU IKI OYUN IÇINDE 2.EL ALİRSAM ONLINE KOD SORUNU VAR MI BUNU DA ÖĞRENMEK ISTIYORUM
    Şimdiden teşekkürler

• Ben bc2 diyorum.
  • Arkadaşlar iki oyun alacağım bc2 kesin ama undead hakkındaki görüşleriniz ve bi önceki mesajımda ki soruları cevaplarsanız sevinirim
  • Yardımcı olacak??
  • Undead nightmare online olarak da single olarak da gayet keyifli.Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

sonradan gelen edit:2.elde kod kullanılmışsa bc2 de sorun yaşarsın.Undeadde kod yok.Dlcler diskin içinde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 29 Temmuz 2011; 16:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Undead nightmare online olarak da single olarak da gayet keyifli.Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

sonradan gelen edit:2.elde kod kullanılmışsa bc2 de sorun yaşarsın.Undeadde kod yok.Dlcler diskin içinde geliyor.

Undead de sorun yaşamam ama bc de sorun yaşarsın diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badcompany şu an 50 tl spotda kodda var içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milanbaros9

quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Undead nightmare online olarak da single olarak da gayet keyifli.Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Undead de sorun yaşamam ama bc de sorun yaşarsın diyorsunuz

Evet.Bu yüzden Bc 2yi sıfır olarak almak en mantıklısı.Yurtdışından da çok uygun fiyata da alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.