Şimdi Ara

kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar renault clio 2001 1.4 RNA klimalı lpg li aracım var. aldım alalı hiç bir şeyini değiştirip harcama yapmadım.
    fakat abartı olaraktan değişmesi gerekenler listesi yapınca 2000 tl lik bir toplam hesap çıkıyor.
    buna 2000 tl vermek yerine aldığım fiyatın bin lira eksiğine satıp üstüne kredi çekip FORD focus 2001 1.6 ghia almayı düsünüyorum.
    çekeceğim kredi miktarı tahmini 7-8 bin lira olacak.
    sizce 2000 lira ödeyip rahatça clio ya mı binmeli YOKSA 7-8 bin lira kredi çekip(24taksit) forda binip kredi mi ödemeli
    ne yapsam rahat olurum ????

• kendini zorlama hocam. clioya devam. bildigin araba.
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    fordun parçası da clioya göre pahalı aslında biraz. clıo da kalcam gibi duruyor.En azından maddi yönden bi birikmiş yapana kadar.
    çok teşekkürler ustam
  • Hocam alacağın aracın masraf acmayacagi ne malum? Bence Clio ya devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığın araç ta aynı yaşta. mantığını pek anlayamadım. 2010 modelden aşağı olmasın alacağın araç.
  • Nakit paran yoksa çok net clioya devam. Sorman bile hata.

• sert3333 kullanıcısına yanıt
    focusun yaşından dolayı böyle bi ihtimal yüksek teşekkürler hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    yani 2000 lira verip clioyu tertemiz yap bin, naktin olunca 2010 model üstü tarzında bi şey al diyosunuz . ???????
  • dinodino06 D kullanıcısına yanıt
    ama alacağım focusa tahmini bin lira masraf yaptıgımı dusunursek focusa binmiş olcam. bu sekilde ise clioya binmiş olcam. arada kalite farkı var.
  • Bütçeyi zorlamaz diyosan focus al

• Bence aractan memnunsanız degiştirmeyin , 2000₺ lik masrafı nedir acaba ?

• Bence de clio ya devam edin. Hani bi 5-6 yaş model yükseltecek olsanız kredi çekin derim ama, bence aynı yaştaki araç için değmez.

Hem clio genel olarak daha ekonomiktir. Focusta sakat bi arabaya denk gelirseniz aldığınıza iyice pişman olursunuz.

• Çok tesekkurler hepinize. Parça vb acidan clio ekonomik ama focusun kalitesiyle bir degil gibi. Satilirsa focus. Satilmazsa da yaptirip binmeyi dusunuyorum sagolun

• Tabiki focus.

• 2. el araç hep risktir. Aracı almadan önce araştırırsın sorunsuzdur . Sende öyle sorunlar çıkar ki illallah edersin. Alacağın araçta elin eskisi. Allah bilir ne sorunlar açacak bilemezssin. Sıfır sorun da olabilir. Ama bu riski almaya değer mi. Hele ki borçla alınan bi arabada bu risk çok çok saçma.

Aracınız az yakıyorsa. Yolda bırakmıyorsa. Para biriktirmeye devam. (Eski aracım 98 rxt 1.6 clioyudu. Ömrümden ömrü gitti adam edene kadar parçası ucuzdu herşeyini değiştirdim gene adam olmadı öylede sattım.)
  • Kalite farkı olabilir de 2001 modelden 2001e geçmek yerine 2008 clio almak bile daha mantıklı, muhtemelen aynı paraya Grande Punto da alınabiliyordur ben size değiştirecekseniz punto tavsiye ederim.

Ekleme: 2001 focus piyasasına baktım da yazık paranıza 28-29 bin lira 17-18 yaşında araba vermeyin aynı paraya 8-9 yaşında puntolar var veya başka b segment araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 31 Ocak 2018; 18:5:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz alımda .
  • ilk arabamdı 2001 clio, açtığı masraf nedir hocam? ben 250.000km dayamıştım böyle bir masrafı çıkmamıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus iyidir kendim kullanıyorum bir sıkıntısı olmuyor ama bütçeni hic zorlama bence clio da kotu bir araba degil

• ikiside 2001 model değmez 8 10 bin verince en az 8 - 10 model yukarı kıçman lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.