Şimdi Ara

Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 88lw glavie charım var sıkıldım :D cok zevksiz bi build sıfırdan yeni bir karakter kasmak istyorm ama tavsiyeye ihtiyacım var

cold light bicheon nuker
    wizard cleric
    warrior cleric
    fire cold pacheon

kafamdaki buildler sizce hangisi en zevkli olur.

• light nuker nedir ya bırakın bu klasik işleri light nuker olursa force olur bicheon açıcaksın fire aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

light nuker nedir ya bırakın bu klasik işleri light nuker olursa force olur bicheon açıcaksın fire aç

dediğinden hic bise anlamadım light yerine force mi ac diyosun yani .
  • Aç Fire-Cold-Pacheon biraz sp kas 105 de cave e gir keyfine bak derim
  • Fire-Cold-Heuksal 8:1 hybrid int
  • Çin nuker açacaksan kesinlikle bicheon/heuksal-cold-lightning olarak yapılandırmalısın. Lightning'i olmayan bir nuker düşünülemez. Lightning'te tüm skiller işine yarar. Eğer full STR bow açmak istiyorsan pacheon-fire-lightning yapmalısın. STR charda cold kasmak anlamsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsli_36
    Çin nuker açacaksan kesinlikle bicheon/heuksal-cold-lightning olarak yapılandırmalısın. Lightning'i olmayan bir nuker düşünülemez. Lightning'te tüm skiller işine yarar. Eğer full STR bow açmak istiyorsan pacheon-fire-lightning yapmalısın. STR charda cold kasmak anlamsız.

evet gercekten anlamsiz xD 5++ psy def %20-25 snow istemiyorsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqGee

quote:

Çin nuker açacaksan kesinlikle bicheon/heuksal-cold-lightning olarak yapılandırmalısın. Lightning'i olmayan bir nuker düşünülemez. Lightning'te tüm skiller işine yarar. Eğer full STR bow açmak istiyorsan pacheon-fire-lightning yapmalısın. STR charda cold kasmak anlamsız.

Adamlar full STR char yapıyor, 55-60 K HP'leri var, nova +9 setleri var; üstüne bir de cold kasıyorlar.(!) Normal bir seti olan STR charın bile cold'a ihtiyacı yok halbuki... Mesela bizim server'da birisi var. Adam 110 full STR blader. Full nova +7 set, Egypt +8 shield, academy buffs... daha neler neler... Bu adam bir de cold kasıyor.(!) İnanır mısın, birde %55 snow shield basıyor Gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Cold yerine yapın lightning, hem hızlı koşmanız olur, hem de charlarınız daha hızlı hareket eder. Seri olursunuz yani. STR charlarınızı cold ile öldürmeyin. Cold INT chardan başkasına yaramaz...

• Light fire pacheon STR karakter acmaya karar verdim tesekkür ederim tavsiyeniz icin
  • quote:

quote:

quote:

Adamlar full STR char yapıyor, 55-60 K HP'leri var, nova +9 setleri var; üstüne bir de cold kasıyorlar.(!) Normal bir seti olan STR charın bile cold'a ihtiyacı yok halbuki... Mesela bizim server'da birisi var. Adam 110 full STR blader. Full nova +7 set, Egypt +8 shield, academy buffs... daha neler neler... Bu adam bir de cold kasıyor.(!) İnanır mısın, birde %55 snow shield basıyor Gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Cold yerine yapın lightning, hem hızlı koşmanız olur, hem de charlarınız daha hızlı hareket eder. Seri olursunuz yani. STR charlarınızı cold ile öldürmeyin. Cold INT chardan başkasına yaramaz...

Lighting de de o kadar aman aman birşey yok.. Parry ratio diyeceksin itemlerin blue ların ile onun da eksiğini kapatırsın. Sadece hızlı koşu için de lighting açmam ben.Drug diye birşey var sonuçta..

• quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

quote:

quote:

quote:

Lighting de de o kadar aman aman birşey yok.. Parry ratio diyeceksin itemlerin blue ların ile onun da eksiğini kapatırsın. Sadece hızlı koşu için de lighting açmam ben.Drug diye birşey var sonuçta..

katiliyorum onceki cevabi veren arkadaslarin oyuna yeni katildiklarini dusundugum icin birsey demiyorum ama cold her zaman hayat kurtarir ama 500+ defansiyla ama %25snowu ile light acip paradan kacacagima cold acar wariorlarla kafa kafaya girerim. Light acmis bi bow veya glavie nin war ve rogue karsisinda ufacicik bi sansi kalmis olur.

• cold str'ye yaramaz gibisinden laf eden ardkşlar cold str kasmışlarmı çok merak ediyorum. bir warriorla pvp yaparken cold ne kdr önemli anlarsınız. pasif ve aktif olarak toplam 500 kdr phy def gelio. itemlerde phy def çok önemlidir. artı basınca mag def 10 artarken phy def 6-7 fln artar. bladeyi bilmem ama glev yada bow cold fire yapılandırılırsa çok sağlam olur. hem 101+ mooblar seri çıkıyor ayaklıksızda kasabilir char.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.