Şimdi Ara

Kararsızım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üç tane telefon arasındayım ve bir türlü karar veremiyorum.
    1- LG G2
    2- IPhone 5C
    3- LG Nexus 5

iphone nin fiyatı düşer diye bekliyorum o yüzden cok acele almıycam. Teşekkürler.

• valla bende nexux 5 i araştırıyorum şuan
  • Aralarında en iyisi G2. Nexus 5 in kamerası ve pili daha kötü. İp5C pili daha az dayanıyor ve ekranı küçük.
  • Üçünüde özetlersek:

Iphone 5C stabil bir cihaz,hız performans olarak tatmin eder.Ama batarya olarak eksisi var,internetten bir müzik indirip dinleyemiyorsun.Bluethooth yok,ekranı küçük,oyun ve film zevki daha az olur bence.Sd card yok,gerçi üçündede yok.Bir diğer eksiside arayüzde arka plan hariç hiçbirşey değişmiyor,Iphone satanların çoğu sıkıldım deyip satıyor,bunuda göz önüne al.Şahsen ben tercih etmem,ama babama alıcak olsam onu alırım,çünkü telefonu fazla karıştırmaz ve kullanımı daha kolay sana kalmış birşey.

Nexus 5 gayet stabil ve hızlı bir cihaz,kasa olarak G2'den bir tık önde,güncelleme artısı var.Bataryası tek handikapı,birde ülkemizde 32'lik bulmak çok zor,bunu göz önüne al.

G2,batarya,performans olarak gayet iyi bir cihaz ama kasa olarak biraz düşük kalitede,fiyat olarak daha düşük/32'liği göz önüne alırsak.Açıkcası en alınası duruyor.

Ben olsam G2 alırdım,batarya derdim olmazdı,performans olarakda çok aşağı kalır yanı yok.Ama dersenki çok yoğun kullanmam Nexus 5 daha mantıklı olur.Akşamı çıkarır,yada günü çıkarır fazlasını bekleme.Tabi 16 Gb yeterse.

• iphone 5c apple ın çıkardığı en kötü telefon bence gereksiz bir telefon.g2 tavsiyem bunların içinde
  • Sirasiyla G2 Nx5 ve 5c..

G2 deki rahatlik kamera batarya cok baska

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 daha iyi bi cihazdir ikisindende

Nexus g2 nin kirpilmisi kamera ve batarya olarak,ayrica ses performansi yine g2 de daha iyi,geri kalan donanim ayni zaten bazi uygulamada g2 bazisinda nexus onde oda saniyenin 500de biri kadar anlasilmaz yani,ama o bataryayi hergun kafaya caka caka hissettirir nexus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 mantıklı bir seçim olacak heralde. Peki kaç GB önerirsiniz 16 yeter gibi düşünüyorum. Çok sık uygulama yüklemem her android te yüklenmesi gereken temel uygulamalar, sosyal paylaşım uygulamaları falan oyun da clash of clans gibi. 16 gb yeter mi 32 ile arasında çok fiyat farkı yok diye duydum ama bilemiyorum ?
  • baba dıye tabır edılen yukse gb alan tutan oyunlar harıcı yuklemezsen,16 gb yeter yuzlerce resım mp3 atar,3-5 mınık oyun,5-10 tane de zarurı uygulama yuklersen rahat yeter bende 32lık var hala 10gb dolaylarında bos yerım var
  • alprn_06 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle lg g2 32 gb al çayını yudumla

nexus 5 işlemci iyi ama kamera sarj yönunden kötudur

5C YERNİE APPLE 5 ALMANI TERCİH EDERİM 5C PLASTIK İŞLEMCİSİ DE ÇOK İYİ DEGİL DİYE DUYDUM AMA 5C İYİ DEGİL ONU SÖYLUYEBİLİRİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.