Şimdi Ara

kararsızım lütfen yardım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb. arkadaşlar ben sözel çikişliyim sıralamam fena değil ts1 31bin ts 2 28bin ....
    ancak ailem benim paralı hukuk okumamı isitoyor bunun için tm-2 deki sıralamam rahatlıkla yetiyor ancak benim kafamda bazı soru işaretleri var çünkü sözelci olduğum için hiç hukuk düşünmedim sizce gideyim mi ?bide okusam büyük ihtimal kıbrıs olcak... orası hakkındada pek bi fikrim yok hukukun ünide çok ağir olduğunu duymuştum bilemiyorum bi yandan türkiyede her öğretmenliği okuyabilirm bir yandada daha fazla saygınlık kazanabileceğim hukuk okumak...sizce?

• Hukuğa yetiyorsa oraya git kesinlikle

Bizde sözelde ki sıralamamız da 3er 5er öne ilerleyelim :) :)

Edit : Şaka bir yana istemediğin bir bölümde okuma kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitte. -- 17 Temmuz 2010; 22:00:02 >
  • tm-2 basarı sıran kac bide kıbrısta okumak ne kadar mantıklı?
  • tm-2 sıralamam 284bin ancak kıbrıs 400bindeden de alıyor zaten benim aklımda önceleri zaten hukuk yoktu ancak gerek çewrem gerekse ailem biraz baskılı bu konuda kıbrısa gitmesem türkiyede öğretmenlik okuyacam eee türkiyedeki işsizlik sorununu hepimiz çok iyi biliyoruz bide benmim merak ettiğim ben hukukun ağirliğini kaldırabilecekmiyim yada o kadar para verip yurdışında okumak hukuğa değer mi ben hukuğu bitirdikten sonra nekadar avanatajlı olcam...
    kıbrıs ta akrabalarım var orda sorun yok ama benim günlüm pek oradan yana değil...:(

off çok kararsızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Lütfen yardım !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.