Şimdi Ara

kararsızım lütfen yardım edin!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • w810i alcaktım w610i nin fotoları kötü diye.bu arada w610i için yeni sürüm çıktı ve foto kalitesini düzelttiler.şimdi kararsızım aralarında 100 ytl fark var.birde w610i alırsam flaş tema atabilir miyim?yardımcı olursanız sevinirim.

• yardımcı olabilecek biri yok mu?
  • W610i'nin W810i'ye göre üstünlükleri

-Daha hızlı işlemci (209 Mhz)
    -Walkman 2.0 Arayüzü
    -Daha fazla dahili hafıza
    -Daha fazla konuşma süresi
    -Daha İnce

W610i'ye flash tema atabilirsin
    Ben olsam W810i alırdım,aradaki fiyat farkını ödeyip daha kötü foto çekmek istemem
    Ayrıca sana flash temalarda buldum TIKLA

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 6 Ağustos 2007; 20:50:08 >
  • ya bence w810i neden dersen atadaki farklara 100ytl vermeye deyecek kadar çok değil
  • ama w610i nin yeni sürümünde foto kaliteleri aynı duruma geldi.!!!yani aynı netlikte foto çekiyo.
  • ya bi kere w810i de 4gb hafıza kartı takılabiliyor ama w610i ye 2gb (yanlışsam düzel tem bilimiyorum çünki) birde bence w810i daha hoş duruyor birde w610i nin tuş takımı bana çok kullanışsız geliyor ama tabi kara senin yinede
  • w610i m2 hafıza kartı kullanıyor.o hafıza kartının en fazla 2gb lığı war onun için w610i de en fazla 2 gb diyor.ilerde 4 gb lığıda çıkcak mış ozaman 4gb tı desteklemesi için yeni sürüm çıkarırlar!!! (w810i ilk çıktığında 2gb destekliyodu !!! )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen yardım edin..
    17 yıl önce açıldı
    Lütfen bana yardım edin?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif3095

w610i m2 hafıza kartı kullanıyor.o hafıza kartının en fazla 2gb lığı war onun için w610i de en fazla 2 gb diyor.ilerde 4 gb lığıda çıkcak mış ozaman 4gb tı desteklemesi için yeni sürüm çıkarırlar!!! (w810i ilk çıktığında 2gb destekliyodu !!! )

ya arkdaşım sen o zaman kararını vermişin ki böyle davranıyorsun istersen al w610i ama ben olsam w810i alırdım o sana kalmış hem ben illa w810i al demiyorum ki
  • ben bilgi vermek amacıyla yazmıştım.
  • W810i diye söylerim ben. W610i'nin özelliklerini araştırmadan yorum yapmak istemiyorum. Ama W610i'nin tuş takımı çok ince. Mesaj yazarken arama yaparken zorlanabilirsin.
  • Bence SE W610i
  • kurtarın bu arkadaşı forumda durmadan foro eklein dio bizearkadaşım yukarda yazılanları okudum ve şunları düzeltmek istiyorum 1-flaş temalar öle kolay atılmıo ve daha telefon mod edilemiyor bak sana flaş tema buldum ahanda burdan yükle die olmuyor bende o yanılgıya düşmüştüm gaflet olur adam telefonu alır flaş tema yüklicek indirmiş senin gönderdiğin dosyayı atıyor atıyor thm dosyalarının çalıştığı gibi çalışıyor menüde flaş animasyonlar yok adam deli olur mazallah
    2-w810 4gb destekliyor doğru ama 4gblık m2 kart vardı da w610 desteklemedimi??şimdi sandisk yeni çıkardı 4gblık kartlarını sony de ona göre bir firmware çıkartacaktır.
    3-sizin mantığınızla bakarsak w850,w880,ve daha birçok telefon 2gblık hafıza kartlarına mahkummuş gibi bir anlam çıkıyor ben arkadaşımıza bu telefonu al yada bunu al demicem zaten kjişisel bir karardır bu ürünlerin özellikleri belli forumlara yazılanlar belli ama lütfen tam emin olmadığımız konularda hiç olmazsa yanlış yönlendirme yapmayalım.

• Genel olarak değerlendirecek olursak Sony Ericsson W610i daha iyi bir seçim olacaktır.

www.flickr.com adresinden telefonla çekilmiş fotoğraf örneklerine ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.