Şimdi Ara

Kararsızim mezuna kalsam mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kararsızlıktan yorgun düştüm artık. Mf 3 30binim tercih yaptım beslenme fakat mezun kalmak da var.. İcimde Şuan ders çalışma isteği var ama psikolojik olarak kaldirabilecegimden emjn değilim uyuyamiyorum şuan kararsızlıktan ... Ne yapmam lazim yardim edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin bilecegin iş panpa

• kardrşim akilli ol biliyorum felecek sene dha iyi yapicam diye dusunuyon ama soyle dusubn ya beklenmeyen biswy olursa

• Aynen kardeşim YGS de bu sene kaydırma yaptım lys de hasta girdim mata yoksa daha yüksek olurdu siralamam. Bu sene de yasarsam sıkıntı büyük. O yüzden korkuyorum

• verilmis sadakan varmis genede siralaman super bence git derim

• Mykuzucuk M kullanıcısına yanıt
    1 ay tatil yaparsın sonra derse başlarsın kendini çok sıkmadan bile 15 bine falan çekersin gibi geliyo bana asıl şunu düşün 4 sene boyunca istemediğin bir yerde ya da istemediğin bi alanı okumayı psikolojin kaldırır mı? Ya da hayatın boyunca tekrar bi deneseydim keşke der misin? Bunlar önemli şeyler ben ikinci yıla kaldım çok zor ve iğrenç geçti ama tmde 75 binden 13 bine çektim ve herkese tavsiye ediyorum cidden çalışıp da çok geri düşen görmedim açıkçası ama senin kararın...

• başarabilirsin ben mezundum bu yıl geçen yıl da bu yıl da sınavda da hastaydım şans işi kardeşim ama risk almaya değer bi durum bence her halukarda 30 k dan daha iyi olursun kesin kendine güven ve kal derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin elinde hersey ama soylemisti dersin

• Bu arada ben iki yılda hastaydım ama ilk yıl 115 k ikinci yıl 56 k sen karar ver

• busraev B kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerin için tesekkur ederim. İstemedigim bölüm demeyelim ama universite olarak istediğim yer olmuyor o yüzden de kalmaya sıcak bakıyorum biraz da

• mühadayıı M kullanıcısına yanıt
    Hacı çalışacak ortam ve arkadaşım yok. Lys adına kendime güveniyorum tek problem YGS de sıkıntı çıkması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mykuzucuk

Hacı çalışacak ortam ve arkadaşım yok. Lys adına kendime güveniyorum tek problem YGS de sıkıntı çıkması.

aynisi mf4 30 bin. Konusu var hatta bende actim. Ama
    kalmayacagim sanirim

• Lion kullanıcısına yanıt
    Ben de kararsızim suan ne yapacagimi hala bilmiyorum

• kaydırma yaptıysan direk mezuna kal derim daha iyisini cok rahat bir şekilde yapabilirsin ileride keşkelere kalmaman gerekli başını duvarlara vurursun
  • Ben 14k dan mezuna kaliyorum bogazici ee icin eger gercekten icinde bunu ileride cok daha iyi yapabilirim diye pismanlik yasamak istemiyorsan kal bence ha seneye sinav aninda ne olur bilemezsin zaten yarina sag kalacagin bile kesin degil o yuzden kalbinin sesini dinle

• ben de mf3 30k dayım ben de bu saatte burdaysam uyuyamadığımdan ama sanırım kalıyorum.Hayallerimin peşinden koştum dersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.