Merhaba Arkadaşlar .. Evimizde Pug Beslemek istiyorum evdekilerden ve apartmandan yana sorunumuz yok.. sorun benden yana yani sabah 9 akşam 9 a kadar çalışmamdan yana evde de sadece annem kalacak ama 5. katta oturduğumuz için ve asansörde olmadığı için annem sürekli tuvaletine götürüp getiremez ve yavru olacağı için tuvalet eğitimine ve ilgilenmeye akşam 9 dan sonra imkanım olacak yani gün içerisinde akşamları ilgilenmek zorunda kalacağım sizce bu köpek için eziyetmi olur ? gerçekten çok beslemek istiyorum ama işimden dolayıda cesaret edemiyorum sizce ne yapmalıyım ? bu sevdandan vazmı geçmeliyim ?
dontstop86
kullanıcısına yanıt
Zor hocam ya sabah akşam gezdirmek lazım yarımşar saat en az gün içinde de oynamak lazım 12 saat ilgisiz kalırsa sıkılır hayvan kedi,muhabbet kuşu,papağan gibi hayvanlara yönelin bence onlarla da güzel dostluklar kurulabiliyor.
Köpek için çok büyük eziyet olur, annen de bir süre sonra muhtemelen evde istemeyecektir. Hayvana yazık etmeyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme