Şimdi Ara

Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşılabileceği gibi iki cihaz arasında kaldım fiyat önemli tabii ki ama new'in vaatleri etkilerse new e çıkabilirim pek bi fark yoksa 3ds xl almayı düşünüyorum. Bir de aklıma takılan bı kaç soru var birincisi.

3ds ve new3ds e cikan oyunlar farklı mi ?

eğer aynıysa oyun listesini nereden bulabilirim ?aklımda psvita da var onun da listesi lazım kısacası bu konuda sizden istediğim cevap bir el konsolu edinmek istiyorum fakat pspmi üç-dort yıl önce bıraktıktan sonra taşınabilir cihazlaedan çok uzak kaldım. Şuan çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PSP kullandıysan PS Vitayı düşünme. Sana fazlasını vermez.

Alabilirsen New 3DS almalısın. Çünkü circle pad pro ile oynanan oyunlar New 3DS'te c-stick ile oynanıyor. 3DS'e çıkan oyunlar daha hızlı yükleniyor, daha iyi çalışıyor. Sadece New 3DS'e özel oyunlar var. Aynı zamanda SNES oyunları da oynanıyor. Altta vereceğim siteyi incelemeni öneririm.
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1177455
  • Arkadasin da dedigi gibi PSP kullandiysan Vita'nin verebilecegi daha fazla bir sey yok.

New 3ds ile old 3ds arasinda fazla oyun farki yok. Hatta saglam denebilecek tek oyun Xenoblade Chronicles. Ama bu oyun Nintendo nun son yillarda yaptigi tartismasiz en iyi RPG. Mutlaka oynamalisin.

New 3ds olda kiyasla cok daha guclu bir alet. Old3ds de 3d kullanmak iskence, hareket sensoru olmadigi icin en ufak bir kafa oynama hareketinde 3d goruntu bozuluyor. New 3ds de headbang bile yapsan sensor seni yakaliyor. Gozluksuz 3d muhtesem bir olay, kapattigimi hic hatirlamiyorum. Ustelik C-stick sadece new3ds lerde var, bunu playstation gamepadlerindeki sag analog gibi dusun, o olmadan kac tane oyunu oynayabilirsin?

Son olarak da, hem 3dsxl hem de normal 3ds kullanmis biri olarak soylemeliyim ki eger cozunurluk takintin varsa (benim gibi) 3ds XL versiyonunda butun pikselleri tek tek sayarsin. (alet 240p) Iki cihazin da cozunurlugu ayni ancak XL ekrani buyuk oldugundan goruntu asiri sekilde pixelleniyor. Tipki youtube da videoyu full ekran yapip 240p de izlemek gibi. Daha once hic 3ds kullanmadiysan belki bu durum seni rahatsiz etmeyecektir ancak ben normal versiyondan sonra elime XL aldigimda adeta gozlerim acidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Arkadasin da dedigi gibi PSP kullandiysan Vita'nin verebilecegi daha fazla bir sey yok.

New 3ds ile old 3ds arasinda fazla oyun farki yok. Hatta saglam denebilecek tek oyun Xenoblade Chronicles. Ama bu oyun Nintendo nun son yillarda yaptigi tartismasiz en iyi RPG. Mutlaka oynamalisin.

New 3ds olda kiyasla cok daha guclu bir alet. Old3ds de 3d kullanmak iskence, hareket sensoru olmadigi icin en ufak bir kafa oynama hareketinde 3d goruntu bozuluyor. New 3ds de headbang bile yapsan sensor seni yakaliyor. Gozluksuz 3d muhtesem bir olay, kapattigimi hic hatirlamiyorum. Ustelik C-stick sadece new3ds lerde var, bunu playstation gamepadlerindeki sag analog gibi dusun, o olmadan kac tane oyunu oynayabilirsin?

Son olarak da, hem 3dsxl hem de normal 3ds kullanmis biri olarak soylemeliyim ki eger cozunurluk takintin varsa (benim gibi) 3ds XL versiyonunda butun pikselleri tek tek sayarsin. (alet 240p) Iki cihazin da cozunurlugu ayni ancak XL ekrani buyuk oldugundan goruntu asiri sekilde pixelleniyor. Tipki youtube da videoyu full ekran yapip 240p de izlemek gibi. Daha once hic 3ds kullanmadiysan belki bu durum seni rahatsiz etmeyecektir ancak ben normal versiyondan sonra elime XL aldigimda adeta gozlerim acidi.

Konuyu açtıktan sonra biraz da kendim araştırdım. Sony sanırım desteği çekmiş artık PSVita'dan. Grafiklerine aldanmıştım PSVitanın ama almaya zorlayacak pek oyun yok.
    Hayatımda hiç JRPG oynamadım. Bilgisayardan, Xbobx'tan batı rpgleri çok severek oynadım. Yani 3DS hardcore oyunculara seslendiği oyunlar yeterli mi ? New 3DS'e çıkmaya çalışacağım. Oyunları nereden alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Velihan123

quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Arkadasin da dedigi gibi PSP kullandiysan Vita'nin verebilecegi daha fazla bir sey yok.

Konuyu açtıktan sonra biraz da kendim araştırdım. Sony sanırım desteği çekmiş artık PSVita'dan. Grafiklerine aldanmıştım PSVitanın ama almaya zorlayacak pek oyun yok.
    Hayatımda hiç JRPG oynamadım. Bilgisayardan, Xbobx'tan batı rpgleri çok severek oynadım. Yani 3DS hardcore oyunculara seslendiği oyunlar yeterli mi ? New 3DS'e çıkmaya çalışacağım. Oyunları nereden alabilirim?

Hic JRPG oynamadiysaniz 3ds sizin icin iyi bir secim mi bilemiyorum. Bahsettiginiz hardcore oyunculara seslendigi oyunlar hep JRPG.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.