Şimdi Ara

Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben jeoloji mühendisliği okumaktaydım ve bıraktım bölümü sevmiyordum yapamıyordum bana çok zor geliyordu ben sağlık meslek lisesi çıkışlıyım tıbbi laboratuvar bölümünden şimdi 2 yıllık bölüme geçiş yapmayı düşünüyorum ön lisans sağlık bölümüne ya da tekrar hazırlanıp pdr okumayı pdr için değer mi yaş 20 üniversiteye başladığımda 21 olacak bitirdiğimde 25 sizce pdr için değer mi yoksa ön lisans sağlık bölümüne geçeyim mi sen bilirsin kendin karar ver yazmasanız fikirlerinizi söyleseniz daha iyi olur sonuçta karar verecek benim ama sizin fikirlerinizi de öğrenmek istiyorum 25 yaşında bölümden mezun olmak çok mu geç askerlik falan her şey için geç kalacakmış gibi hissediyorum düşüncelerinizi bekliyorum

• Destek bekliyorsan 21 yaşındayım tıpa başlıyacagım dostum.Çok istekli degilim açıksası ama çok da idealist olmamak lazım hayatı çok büyütmeyin.Tamam eyvallah senelerini kaybetmek insana koyuyor ama hiçbir şeyin de önemi yok bu hayatta tek başınasın ve kendi isteklerini önemsemelisin öte yandan bakarsan nice insanlar 4-5 senelik bölümleri boşa okuyup farklı meslekler yapıyorlar.yapabilecegine inanıyorsan o gücü kendinde hissediyorsan yürü derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim kararsızlığı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.