merhaba;uzun zamandır araçlarla ilgilendiğim için forumu da takip ediyorum.en iyisi üye olup size fikir danışmak dedim ve buradayım..
yaklaşık 2 ay önce 2002 model polo aracımı sattım.bayan olduğum için araçlardan piyasasından filan çok anlamıyorum.çevremin yönlendirdiği şekilde hareket ediyorum ve bu sayede de kararsız ve geç kaldım araç almakta..son bikaç gündür ise suv araçlara ilgim arttı
ilgilendiğim araçlar hakkında bilgi ve tavsiye istiyorum sizden.
seat ibiza ile ilgileniyorum ama piyasası yok alma dediler
toyota rav 4 honda hr-v bu iki aracıda beğendim ama bütçem en fazla 32 bin civarı..bayan olarak kullanabileceğim ve bütçemin yeteceği jeep tavsiyesi de verirseniz seviniirm.sizce ne yapmalıyım..bu jeep lerin vergisi çok yüksekmidir?hangi aracı almalıyım araçsız yaşamak alışan için çok kötü..
Araç alımı için 32.000 lira ayırdıysanız SUV'lardan vazgeçmenizi tavsiye ederim. Çünkü büyük ihtimalle yıpranmış olacaktır o fiyata bulacağınız SUV'lar. Tamiri ve parçasıda binek araçlardan oldukça fazladır.
o rakamlarda sorun çıkarmayacak derecede yeni model suv bulmanız zor
suvlardan vazgeçsem neye yönelmeliyim o halde?
Aracı genelde şehir içi kullanacaksanız Ford Fiesta, Nissan Micra ya da yine Polo öneririm. Durumunuz itibariyle sanayiyle kanka olmamanız daha iyi. Bu üç araç da sizi üzmeyecektir. Yıpranmamışını bulursanız -ki araştırmanız lazım- belirttiğiniz iki suv da sizi üzmez. Illa suv olsun, modeli yüksek olsun, kalite önemsiz derseniz de Dacia Duster öneririm.
Ben c-max, scenic tarzı araçlara yönelmenizi öneririm. Hem yükseklik beklentinizi karşılamış olursunuz hemde sorun yaşamazsınız