Şimdi Ara

kararsızlık yeni i30 mu yeni c4 mü-auris mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
21.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i30 u bugün test ettim. test aracı elite 1.6 crdi otomatikti. araç bahsettiğiniz diğer iki araçtan da oldukça iyi. daha önce auris i kullanmıştım. şimdiki aracımı almadan önce c4 ü de incelemiştim. i30 oldukça iyi. ayrıca elite paketine ihtiyacınız yok. style paketi çok yeterli. aracı mutlaka inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyonlu_erkan

i30 4. vitesi çattttttttt diye geçiyo tavsiye etmem

Bu ne demek şimdi yaa? Çattttttt nedir sn. afyonlu_erkan, vites geçerken çıkan ses mi? Benim gördüğüm sayısız i30'da neden öyle geçmiyor... La havle ve la kuvvete illa billahil ali-il aziiiim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

quote:

Orijinalden alıntı: afyonlu_erkan

i30 4. vitesi çattttttttt diye geçiyo tavsiye etmem

Bu ne demek şimdi yaa? Çattttttt nedir sn. afyonlu_erkan, vites geçerken çıkan ses mi? Benim gördüğüm sayısız i30'da neden öyle geçmiyor... La havle ve la kuvvete illa billahil ali-il aziiiim...

Çaaat!Çata çata çata çaaat!

Rotational İnertia fenomeni ile tanışmadınız sanırım...

• HİÇİBİRİNİ ALMA BENCE 50.000 LİRA VERDİKDEN SONRA İKİNCİ EL QASQAİ BİLE ALIRSIN. C SINIFI HB HİÇBİR ARABA 50.000 LİRA ETMEZ. ŞUAN ARABA PİYASASI OLDUKÇA ŞİŞİK VE FİYATLAR SATIŞ DÜŞDÜKÇE DÜŞÜYOR. KUZENİM 64.000 LİRAYA JETTA TDI CONFORTLİNE ALDI ŞUBATTA, ŞİMDİ AYNI ARAÇ LİSTEDE 60.000 LİRA. ŞİMDİ ZARARINA MI SATIYORLAR HAYIR. SIFIR ALACAKSAN ARALIĞA KADAR UCUZ BİŞEY AL İDARE ET. ARALIK 25 DE ÇOK DAHA UYGUN ALIRSIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

Arkadaşlar Taksime en yakın citroen ve hyundai bayi nerededir araçlara bakmaya gideceğim teşekkürler

ELMAS OTOMOTİV MERKEZ
    Adres:Anadolu Cad. No:2 Cendere Yolu (Petrol Ofisi Karşısı) Kağıthane / İstanbul,34406
    Merkez Telefon & İkinci El : 212 222 58 58 (pbx)
    Merkez Fax & İkinci El Fax : 320 32 51

Burası taksime yakın, hundai satıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 29 Mart 2012; 10:34:07 >
  • şu üç seçenek arasından kesinlikle c4 i30 bursa bayisine ilk geldiği gün test ettim elite paket ve otomatik vitesti. konforuna yol tutuşuna motorun performansına diycek bişey yok hyundai hakikaten artık belli seviyelere geldi fakat benim tercihim c4 olurdu mcp 112 ps comfort plus paketlisini test ettim onunda sanki c4 bir gömlek daha üstün gibiydi.
  • C4'te beni rahatsız eden iki husus;

1)otomatik vitesli(ki robotize edilmiş manuel olması sebebiyle) geçişlerdeki sarsıntılar...Vites değişimlerinde ayağı haifçe kaldırarak bu aşılıyor ama bu fiyat ve sınıftaki araçlar artık çift kavramayı hakediyorlar.

2)Arka süspansiyondan gelen vuruntu sesi;bağımsız olmayan süspansiyon maalesef önceki birçok Citroen modelinde de vardı hatta benim C2 VTR'yi satmama sebeplerden birtanesi de buydu.

Onun haricinde C4 derli toplu bir otomobil;fakat 20.000 km. civarlarında başlayabilecek plastik soyulmalarına ve trimlerden gelecek tıkırtılara dikkat etmek gerek diyorum.
  • i30 tum otoriteler tarafından c segmentinin en iyi aracı olarak gösteriliyor. Ama iç dizayn dış dizayn tarzı seylere onem verenler için herkesin zevki ayrıdır. Ama teknik olarak ve saglamlık olarak i30'u tercih edin derim. Motoru da C4 ve Auristen üstün. Hyundai ve Kia marka araçlar Amerika'da 10 yıl garantili satılıyor bunu da belirtmek isterim.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58256636
  • açık ara fark c4
  • ben c4 ile i30 arasında kalırdım.Biraz düşündükten sonra ise i30 almaya karar verirdim.yeni kasası ve donanımları baya bi cezbediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrell

C4'te beni rahatsız eden iki husus;

1)otomatik vitesli(ki robotize edilmiş manuel olması sebebiyle) geçişlerdeki sarsıntılar...Vites değişimlerinde ayağı haifçe kaldırarak bu aşılıyor ama bu fiyat ve sınıftaki araçlar artık çift kavramayı hakediyorlar.

2)Arka süspansiyondan gelen vuruntu sesi;bağımsız olmayan süspansiyon maalesef önceki birçok Citroen modelinde de vardı hatta benim C2 VTR'yi satmama sebeplerden birtanesi de buydu.

Onun haricinde C4 derli toplu bir otomobil;fakat 20.000 km. civarlarında başlayabilecek plastik soyulmalarına ve trimlerden gelecek tıkırtılara dikkat etmek gerek diyorum.

c4 topiğini oku yeni c4 ile bizzat forumdan 45 bin km yapan var,ayrıca servise 90 bin bakımı için gidip yağını suyunu değiştirip çıkıyor yeni c4 ler.sor bakalım nereleri soyulmuş ya da kronik problem var mı?yeni c4 eskisinden çok daha dayanıklı ve sorunsuz olmuş.ayrıca i30 un motoru ile c4 ün motoru nerede karşılaştırılmış ta i30 un motoru daha başarılı çıkmış?insanları oto experi edalarıyla yönlendirmeyin bilmediğinize bilmiyorum deyin olsun bitsin.

• Bu konudan sunu anladim renkler ve zevkler tartisilir.

Millet aurisi tipi kotu ele direk diyor c4 oneriyor ula c4un tipimi var allahinizi severseniz ya azcik tasarimi varsa bidaha su foruma yazmak nasip olmasin.aurisin son makyajli hali bin kat daha iyidir aurisden ki eger manuel arac dusunuluyosa auris c4den yine ustun genis ic mekan 6 litre yakit ortalamasi(sirketimizde var sallamiyorum) kesinlikle sorun cikarmayan bi arac.boyle artilari varken hangi mantikla c4 oneriliyo hemde robotize edilmis otomatigiyle anlamiyorum.

Haaa dersenizki auris seneye kasa degistiriyor degeri duser tamam ona lafim yok sonuna kadar hakilisiniz.
    Simdi mesajimi okuyan olursa 'donanim' diye saldircaklar ama bu forumda insanlar asla araba almaz kime laf anlatiyorum ki ben donanim arabanin gitmesinden bile onemli

Son olarakta bu raclar arasindan i30u secerdim

kararsızlık yeni i30 mu yeni c4 mü-auris mi

• arkadaşlar bende c4 ile i30 arasında kalmıştım hatta i30 kesindi ama şöle birsey var es geçilen i30 çok güzel e diyelim fiyatta o standartlara göre iyi ama sıkıntı şu bu arac henüz donanımsal kullanışta kendini kanıtlamadı ve i30 hundai markası altında üretildiği için bundan fazla fiyatı artmaz ve tam tersi geriler arrtarsada zaten 2 ci el piyasası iyice ölür.o yüzden ben i30 siparişi vermeye gittiğimde son bir kez c4 denedim ve 1.6 confort 112 e-hdi plus c4 sipariş ettim salı günü elimde yorumlarrımlarım isteyen olursa.
  • i30 ile c4 bence kaliteleri benzer ikisininde kalitesi vasat ,auris piyasada beğenilen bir model sağlamlığını bilemem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

i30 ile c4 bence kaliteleri benzer ikisininde kalitesi vasat ,auris piyasada beğenilen bir model sağlamlığını bilemem?

vallaha üstat neye göre baktığına bağlı bu muhabbett ? kullandınmı hundai yada citroen uzun bir süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

arkadaşlar bende c4 ile i30 arasında kalmıştım hatta i30 kesindi ama şöle birsey var es geçilen i30 çok güzel e diyelim fiyatta o standartlara göre iyi ama sıkıntı şu bu arac henüz donanımsal kullanışta kendini kanıtlamadı ve i30 hundai markası altında üretildiği için bundan fazla fiyatı artmaz ve tam tersi geriler arrtarsada zaten 2 ci el piyasası iyice ölür.o yüzden ben i30 siparişi vermeye gittiğimde son bir kez c4 denedim ve 1.6 confort 112 e-hdi plus c4 sipariş ettim salı günü elimde yorumlarrımlarım isteyen olursa.

hayırlı olsun,bence doğru karar i30 u beklemek lazım 1 sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

arkadaşlar bende c4 ile i30 arasında kalmıştım hatta i30 kesindi ama şöle birsey var es geçilen i30 çok güzel e diyelim fiyatta o standartlara göre iyi ama sıkıntı şu bu arac henüz donanımsal kullanışta kendini kanıtlamadı ve i30 hundai markası altında üretildiği için bundan fazla fiyatı artmaz ve tam tersi geriler arrtarsada zaten 2 ci el piyasası iyice ölür.o yüzden ben i30 siparişi vermeye gittiğimde son bir kez c4 denedim ve 1.6 confort 112 e-hdi plus c4 sipariş ettim salı günü elimde yorumlarrımlarım isteyen olursa.

hayırlı olsun,bence doğru karar i30 u beklemek lazım 1 sene.

teşekkürler hocm.

• auris direk gitti aslında c4 daha alınası ama i30 da bakılmıcak gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: Tyrell

C4'te beni rahatsız eden iki husus;

c4 topiğini oku yeni c4 ile bizzat forumdan 45 bin km yapan var,ayrıca servise 90 bin bakımı için gidip yağını suyunu değiştirip çıkıyor yeni c4 ler.sor bakalım nereleri soyulmuş ya da kronik problem var mı?yeni c4 eskisinden çok daha dayanıklı ve sorunsuz olmuş.ayrıca i30 un motoru ile c4 ün motoru nerede karşılaştırılmış ta i30 un motoru daha başarılı çıkmış?insanları oto experi edalarıyla yönlendirmeyin bilmediğinize bilmiyorum deyin olsun bitsin.

+1

• quote:

arkadaşım yorumlarını merakla bekliyorum ayrıca aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın ama bizide unutmayın aracın iyi ve kötü yanlarını bize yazın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.