Şimdi Ara

kararsızlık yeni i30 mu yeni c4 mü-auris mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
21.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

C4 ya da i30 arasında bir seçim yapmaya çalışın.

i30'u şu konuda inceleyip test sürüşü yaptık:

http://forum.donanimhaber.com/m_59017166/mpage_1/key_/tm.htm

C4 ü de şu konuda incelemiştik:

http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_1/key_/tm.htm

Fikir verecektir herhalde.

Kolay gelsin.

• i 30 u test edin eminim hayran kalacaksınız.tipi falan gayet iyi kasa olarak c4 auris le aynı boyutlarda gibi bayii uzak olmasa gidip bakmak isterdim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 29 Şubat 2016; 23:52:08 >
  • Auris iç hacim ve bagaj olarak C4 ve i30'un yanında küçük kalır.

C4 geçen sene çıktı, uzun süre gidecektir. Ayrıca C4 her koşulda daha ekonomik ve iç malzeme kalitesi nispeten daha yüksek.

i30 çok yeni, kronik problemi var mı bilinmiyor. Ancak 5 yıl garantisi var ve görünümü cezbediyor. İç malzeme kalitesi C4'den nispeten düşük olsa da idare edecek düzeyde(orta konsol plastiğini inceleyin).

Bence C4 daha çekici ve kendine has bir araç. Çok da büyük bir içhacmi ve bagajı var. Hele otomatik vites olanlarının orta konsolu süper. O minik vites kolu acayip hoşuma gitti.

Gidin ikisini de test edin ve bir karar verin dostum buradan bizim yazdıklarımızla kalbinizle beyninizin söyleyeceği şeyler farklı olacaktır.

Saygılar.
  • Auris'i değerlendirmeye dahi almıyorum. C4 i30'a gore daha atak bir araç en azından bana öyle geldi. Aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız ikinci el için kaygilanarak hoşunuza giden araçtan ödün vermeyin.
  • Trafiğe yeni çıkmış bir aracı alarak bakışları üzerinize çekin ve yeninin tadına varın.
  • bende haftaiçi benzinli otomatik i30 düşünüyorum
  • Herkese öncelikle samimi yorumlari için teşekkür ederim suan Istanbul yolundayim ve 2 hafta kalacağım araçları görmek için sabırsızlanıyorum şu bir gerçek auristen iyice soğudum i30 tereddütteyim c4 hep aklımda ayrıca citroen 24 bine yüzde 0 faiz cazip geliyor ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

Herkese öncelikle samimi yorumlari için teşekkür ederim suan Istanbul yolundayim ve 2 hafta kalacağım araçları görmek için sabırsızlanıyorum şu bir gerçek auristen iyice soğudum i30 tereddütteyim c4 hep aklımda ayrıca citroen 24 bine yüzde 0 faiz cazip geliyor ne dersiniz

Bir VW sever ve kullanıcı olarak yazıyorum, i30'u incelemeden kesinlikle karar vermeyin
  • bazı araçlar ufak gözüne hoş gelmeyen birşey gelmediği için bile hoş gelmez. bence siz gidin araçlara da bir bakın. örneğin auris in vitesi o kadar yukarıdaki çok rahatsız edici benim açımdan. sırf o yüzden o arabayı hiç sevmiyorum
  • i30 alınsın .
  • Üçü içinden C4 derim Golften sonra en iyi malzeme kalitesini bu araçta gördüm.
  • herkesin tercihi farklı,ben olsam i30'u düşünürdüm.i30, c4'ten çok daha gösterişli bir araba.
  • auris d4d lerde şanzıman ile ilgili bazı sıkntılar duymustum ama ne derece dogru bilemem. Ayrıca kasası eski vede digerlerine gore motor olarak vasat.

citroen c4 tip olarak sade ve guzel bir araç sorun cıkardıgını bende acıkcası duymadım. c5 kullanıcısı olarak aynı motor sanırım ve motor sessiz ve performanslı ayrıca azda yakıyor bakımları 15bin de bir sanırım ve bakım ücretleri okadar fazla degil. Konfor olarak citroenin suspansiyonları gercekten muhteşem. Adamlar bu işin piri.

hyundai iyi araçlar yapıyor i30 da iyi bir araca benziyor kullanmadım bilmiyorum.

ben olsam c4 yada biraz daha koyup ds4 alırdım.
  • Ben her aracımı otomatik aldım yıllar yılı. Herhalde artık manuel aracı yerinden bile oynatamam :) Bugün 3 arkadaş i30'u inceledik en üst versiyon otomatik dizel bir araçtı. İyi taraflarını belirteyim artık araç Alman rakipleri ile bile yarışabilecek bir dış görünüm ve iç malzeme kalitesine sahip. Orta konsolda beğenmediğim tuş tasarımları mavi gıcık bir ekran ve direksiyondaki 80 tuş bile bu gerçeği değiştiremez. Gözler yolda mutlaka üzerinizde olacaktır bu araçla. Aynı zamanda yalıtım oldukça iyi yok denecek kadar motor sesi alınıyor. Geri vites kamerasını dikiz aynasında görmek hoş. Keşke direksiyon hareketlerine göre bize yardımcı olacak klavuz çizgiler de olsaydı. Negatif yönleri araç bana hantal geldi. Vites güvenilir 6 ileri klasik tam otomatik şanzıman ama yakıt tüketimi fazla. İyi bir pazarlık yapılırsa araç garip MCP şanzımanlı C4'e her zaman tercih edilir. 5 ay önce aldığım 1.5 dci EDC Megane'ımın eline ise hala su dökemez :)

• Arkadaşlar Taksime en yakın citroen ve hyundai bayi nerededir araçlara bakmaya gideceğim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanuzum -- 26 Mart 2012; 17:54:42 >
  • Bence c4 veya auris
  • Bir auris kullanıcısı olarak kesinlikle i30. i30 un tek sıkıntı olabilecek yanı yakıtı. Benim test sürüşü yaptığım dizel i30 11 litre idi. Muhtemelen arabayı çok sıkıştırmışlar.
  • Hyundai i30

Citroen C4

Toyota Auris
  • i30'un diz mesafesi ve iç hacmi, arkadakilerin sürüş esnası konforu C4 ten çok daha iyi, yakından inceleyin göreceksiniz. Hyundai de 5 yıl garanti var, C4 te ise 2 yıl. Her tarafı elektronik olan Citroen garantisi bitince riskli hale gelebilir. Kullananlardan çok memnun olanlarda var. Ben sadece konuya matematiksel bakıyorum. Duygusal bakarsak zaten forumda olmanın bir anlamı yok, canınız hangisini isterse onu alın :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.