Şimdi Ara

Kararsızlıkta kaldım Megane 3 mü Fluence mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
32.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 40.000 TL gibi bir rakam veriliyor ama ESP hala yok?Eğer doğru anladıysam ikiside eksik kalsın.
  • kardeş 40 bin tl varsa git 0 km seat exeo al 1.6 benzinli sonra git bin liraya lpg taktır d sınıfı arabaya bin kocaman.
  • Seat leon tdi alabilirsiniz fransiza bulasmayin.
  • octavia satılmadan uzun sure kullanılabılecek bır arac bence... sahsen 2006 dan bu yana servıs yuzu gormedı..kıncı elde ıse artık eskısı gıbı degıl. ınsanların skodaya bakıs acısı yavas yavas degısmekte... ornegın arabayı degısıtrecek olsak yıne octavia yada superb almayı dusunuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 31 Ağustos 2010; 15:37:57 >
  • Arkadaşlar şimdi skodaya bakmaya gidiyorum 60 aya kadar % 0,79 faiz le kredi veriyorlar
  • :) arkadasım gıtmısken bırde superb de bakarsan sevınırım... gelınce ızlenımlerını yazarsan sevınırım. herkes ıcın aydınlatıcı olur.
    quote:

Orijinalden alıntı: EX_PRO

Arkadaşlar şimdi skodaya bakmaya gidiyorum 60 aya kadar % 0,79 faiz le kredi veriyorlar
  • Burda sana 6 sene peugeout sürmüş biri olarak şunu diyebilirimki asla ama asla bulaşma.. ekonomik değil demiş arkadaş araba-marka bilgisinden şüphe ediyorum ciddiye alma
  • 3-4 sene sonra atacağım demişsin ozaman skodaya bulaşma ikinci eli sıkıntılı toyota yada bakabilirsin dizeli tutuluyor ve ikinci eli kuvvetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

quote:

Orijinalden alıntı: EX_PRO

Neden Dostum Bi hatası Bi kusurumu var _?_

interneti araştırırsan bulursun kusuru özellikle megan için ama terçih senin ben olsam renault kesinlikle almam bu sınıfta kendini ispatlamış modeller var örnek verilmesi gerekirse yeni astra,golf,jetta,pejo 308 vs. reno hiçte ekonomik değil ayrıca servisleri bir vw den hondadan aşagı kalmıyor saygılar

yazdığınız araçları internette araştırın yüzlerce kusur bulursunuz bu sadece megane için değil:)
  • Fluence Extreme (1.5 DCI 105 BG) 40.000tl için fiyat harika demişsiniz. Manuel klimalı esp olmayan bir arac ve renault. Fiyat bana kalırsa hiç uygun değil.
    40.000TL ye esp li, 1.4 t-jet 120beygir fiat bravo alabilirsiniz.
  • Bence octavianın ıkıncı elı oyle ölü fıyattan gıtmemektedır.ıkıncı el sıtelerınden fıyatlara bakılabılır. satıs acıl olursa sıkıntı yaratabılır sadece.. sadece zor alıcı bulmaktadır... skodayı tanıyan bılen ınsanlar skoda alır.. ozellıkle karadenızde (trabzon ve cıvarında) skoda oldukca fazla kullanılmaktadır.. kullanılan taksılerın cogu fabia yada roomstardır. taksıcıler tercıh etme nedenı ıse kotu yol kosullarına olan dayanıklık ve ekonomık ve dırenclı motordur..

Arkadas bagaj buyuklugunden bahsetmıs bu kosullarda fluence yerıne octavia elegance donanımı ıle kesınlıkle ıyı bır tercıh sebebıdır.

Kararsızlıkta kaldım Megane 3 mü Fluence mi

• konuyu açan kişi dizel bakıyorum demesine ragmen ısrarla benzinli ve tüplü araçlar önermişsiniz, megane hb fiyatına kimse dizel bir araç önerememiş, forum baştan sona alman hayranlıgı ile dolup taşıyor, acaba sevmediginiz yeni megane'ın içine kaçınız bindi de böyle boş konusabiliyor, ya da kaçınız yedek parça fiyatları konusunda kıyaslama getiriyor, üretmeden boşa konusan milletsiniz, insanların tercihlerine saygı duyun biraz.
  • 1.4 Tjet 120 hp bravo motor ve performans olarak dci motordan çok üstün.
    Donanım olarak yine üstün.
    Kalite olarak aman aman farkları olacagını sanmıyorum.
  • Fiat Bravo ve Megane 3 arasından tercih yap derim Skodaya bulaşma değer kaybı uçuk olabilir ve sıfırı ucuz değil aşırı pahalı bir araç bence.

İkisinide git incele buradaki insanlar sırf fransız veya Fiat diye kötüleyener var incelemeden yorum yapmayın şu araçlar hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 28 Ağustos 2010; 17:04:17 >
  • bagaja çok ihtiyacın varsa fluence yoksa megane 3..
  • Tekrar diyorum renault alipta üzme kendini , al seat , skoda ,toyota kafan rahat olur.
  • arkadaşlar dün skoda octavia bakmaya gittim araba dıştan bakınca süper duryor iç te kullanılan malzeme kaliteside bi okadar iyi

fakat skoda octavia nın donanımlarına gelince tamamen sınıfta kalıyor

Classic 1.6 TDI CR 105 HP 39.990 TL Fakat arka camlar manuel ve bir çok eksik listede standart görmek zor

merak eden arkadaşlar için

KATALOG

FİYAT LİSTESİ

VDF nin çok güzel bir imkanı var skoda için eğer kredi kullanıcaksanız 3 aydan 48 aya kadar faiz oranı 0,79

liste fiyatından biraz indirim yapabiliyorlar ve vw - seat - skoda grup aral takasında 1000 lira takas indirimi mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EX_PRO -- 29 Ağustos 2010; 9:57:03 >

• Hocam zaten klasık donanımından uzak dur.. Classık bos olanıdır... en azından ambiente veye bıraz daha cıkıp elegance donanım alınabılır... 1.6 dizel 105 hp classıc alacagıma sahsen 1.4 tsı 122 hp elegance alırdım. Bu arada hocam fluence ıle kıyaslayabılırmısın ıkı aracıda yakından gorup ıcıne bındınız.. Keske bırde test surusu yapsaymısınız.
  • İllede iki araçtan biri olacak diyorsan ben megane derim. Fluence bana hala itici geliyor.

Egerki bu devirde esp standart degilsede renoyu kınarım!
  • Neden Renault düşünüyorsunuz,

Bence ne megane nede o uzay böceği kılıklı fluence 40 bin lirayı hak etmiyor,

İkisindende uzak durmak lazım,

Yerinizde olsam aşağıdaki seçenekleri değerlendiririm

Skoda Octavia Ambiente 1.6 TDI CR 105 HP 43.990 TL

Skoda Octavia Elegance 1.4 TSI 122 HP 45.590 TL

Yeni Focus Titanium 5K 1.6i 115PS 36.980,00 TL

Yeni Focus Titanium 5K 1.6 109PS TDCi 44.240,00 TL

Megane kullanıcısı olarak Octavia için şunu söyleyeyim,

Markası Skoda olduğu için ilk başlarda ön yarglılı yaklaştım ama elegance TSI modelini test ettim, Megane kesinlikle rakib olamaz,

Octavia özelliklerini bi inceleyin test edin derim,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.