Şimdi Ara

Karbonhidrat Tozu (Gainer) Ne Zaman Kullanılmalı? Optimum Serious Mass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar dostlar ben Optimum Serious Mass 5450 Gr. Karbonhidrat Tozu aldım. İnternetteki supplement sitelerinde sabah kalkınca ve antrenmandan 1 saat önce kullanın yazıyor. Kutuda 1 servis 2 ölçek (336 Gr) yazıyor ama öyle kullanımda 15 günde bitiyor ve öyle kullanmak her babayiğidin harcı değil o yüzden günde yarım servis yani 1 ölçek kullanacağım (160-170 Gr.) 30 gün gider.

Bana kalırsa yarım ölçek spordan sonra (içinde protein ve karbonhidrat bol olduğundan spordan sonra 30-45 dk. içinde içerim ve kaslar beslenir. Yarım ölçek de yatmadan önce içer yatarım böylece aldığım kaloriyi vücut uykuda pek yakmaz diye düşünüyorum. Sizce nasıl kullanılmalı supplement sitelerinin önerdiği şekilde mi yoksa kendi şeklimde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gainerlar çok şekerli oluyor ve vücudun sindirmesi zor oluyor diye biliyorum. İlla o tarz bir şey istiyorsan Vitargo var saf karbonhidrat sindirilmesi çok kolay. Elindeki ürünü nasıl kullanıcağın tamamen senin günlük aldığın, harcadığın ve ihtiyacın olan kaloriyle alakalı önce bunları bilmen gerekli ama çok geç saatte içmeni tavsiye etmem, kahvaltıdan sonra 1 ölçek ve spordan sonra yemeğini yiyip üstüne 1 ölcek icebilirsin. Bu tarz şeyler tıkayabiliyor insanı o yüzden yemegini ye biraz ara ver sonra iç ara öğün gibi düşün yani. Artık 1 ölçek mi 2 ölçek mi içeceğin yine gün içindeki beslenmene bağlı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.