Şimdi Ara

Karbüratörlü araçlarda LPG ayarı nasıl yapılır - Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
6.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gaz ayarı nasıl yapılır konusunda bir video hazırladık. İşinize yaraması dileği ile.

http://profflpg.com/gaz-ayar/lpg-otogaz-ayari-nasil-yapilir-video/

• @Delifisek.Tux üstadım bu video silinmiş yada linkteki site kapanmış. Aracım 1.6 enjeksiyonlu efsane kasa corolla. Tek nokta enjeksiyonlu atiker lpg kit mevcut, Regülatörüm 140 kw. Daha önce Brc regülatör varken şehirler arası 7 lt, şehir içi de 10 lt yi bulmayan tüketimim vardı. Diyafram kaçırdığı için stop ettikten sonra gaza boğuluyor benzinde zor çalışıyordu. Bu sebeple regülatörü kendim değiştirdim. Ancak ne yaptıysam yakıtı düşüremiyorum. Şehir içi 15 lt tüketimim var. Araç güzel de çekiyor ama çok aşırı yakıyor. Lütfen bana ne yapmam gerektiğini anlatabilir misin? Üst Limit ayar vanası, rölanti ayar vidası ve diyafram ayar vanalarından bilgim var ve elim biraz yatkındır biraz mantık eksik.

• svsarslan55 S kullanıcısına yanıt

AFR saati ile ayar yapan bir yere git. AFR saati olmadan ayar olmaz.

Video burada prensipler aynı ancak 535 sistemi ile çalışan tek cihaz bu ve bunu bulman kolay değil. 20 tane falan satıldı. AFR saatinde hedef 15.5 ile 16.0 arasıdır.

LpgGazAyaryoutube
    Karbüratörlü araçlarda LPG Ayarı hakkında uygulamalı bilgi. Gaz Analiz Cihazı, LPG Ayar Cihazı, Gaz Ayar Cihazları, gaz analiz cihazı ikinci el, gaz analiz cihazı fiyatları, gaz analiz cihazı nedir, gaz analiz cihazı fiyat, portatif analiz cihazı, egzoz gaz analiz cihazı, gaz analiz cihazlari, gaz ayar cihazı, lpg ayar cihazı fiyatları, karbüratörlü lpg ayarı, tofaş lpg ayarı, r12 lpg ayarı, uno lpg ayarı, tipo lpg ayarı, sıralı lpg ayarı, lada lpg ayarı, taunus lpg ayarı, opel lpg ayarı, skoda lpg ayarı, brodway lpg ayarı, şahin lpg ayarı, doğan lpg ayarı, kartal lpg ayarı, ideal lpg ayarı, ekonomik lpg ayarı.
    https://www.youtube.com/watch?v=ByC-B4DhhOE&t=258s
  • @Delifisek.Tux cevabınız için çok teşekkür ederim, Samsun'da önerebileceğiniz bir yer var mıdır?

• svsarslan55 S kullanıcısına yanıt

Malesef. 10 sene oldu belki artık uğraşmıyorum.

Karbüratörlü araçlarında sayısı azaldığı için artık uğraşan pek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg Ayarı Nasıl Yapılır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.