Şimdi Ara

RODAJ NASIL yapılır varmıdır otomatik viteste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 0 km honda jazz cvt aldım.klavuzunda ilk 1000 km ani kalkış ve duruşlardan ve son hızda gitmekten kaçının diyor.rodaj için başkaca bişey önerilmemiş.ben de motor ısındıktan sonra vitesi s moduna alıp 20 km boyunca 5000 devre kadar kademeli çıkıp motor freni ile yavaşlama şeklinde çeşitli motor devirlerinde kullandım.sizce bu şekilde kullanım doğru mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliserpil2006 -- 11 Aralık 2011; 20:02:16 >

• 5000 devir çok gereksiz.
    Kullanma kitapçığında nasıl kullanmanız gerektiği gayet güzel açıklanmış.
  • motorlar zaten rodajlanmış olarak geliyor artık , söylediğiniz önlemler aktarma organlarının alışması için gerekli şeyler .

• en uygununu tarif etmişler zaten.eskisi gibi çok teferruatlı bişey yok.ani durup,kalkma pati çektirme,yüksek devirde kullanma,bu kış günlerinde motor ısınmadan yüksek devir kullanma bitti gitti rodaj
  • zaten otomatik araç; kolay kolay patinaja düşmezsin kuru zeminde.. devirin de önemi yok,bas gitsin honda bu.. sadece 3bine gelince yağı değiştirmen iyi olur benim eski civic 5binde değiştirmişti ilk yağını; manuele çekip 6500de kesicide gidiyordum bazen;düz vitesi özlediğim zaman
  • tavsiyeler için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.