Şimdi Ara

Karda Buzda Geçen Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karda buzda soğuk hava koşullarında geçen film arıyorum , hayatta kalma mücadelesi tarzında.Kasırga,fırtına falan o tarzda değil sadece kar buz özellikle antartika

• Eight Below
  • Katırcılar

• 6'dan yukarı puanı olan film önermem diyorsun yani?
  • Puana takılma güzel kardeşim
  • Grey, Snowpiercer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death52 -- 30 Haziran 2015; 2:12:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Çok iyi filmdir.
  • Imdb.com/title/tt1601913
  • Tarih 2031'i gösterdiğinde yürütülen bir deneyin sonuçları insanlık için felaket olmuştur. Dünya bu deney sonucunda yeniden buz çağına girmiş ve yer yüzünde insanlık nüfusu neredeyse tükenmiştir. Bu felaketten sağ kurtulmayı başaran bir grup insan ise "Snowpiercer" adında bir trende hayatlarını sürdürmeye çalışmaktadırlar. Ama insanoğlunun birbirleri üzerinde ki hiyerarşisi burada da kendini göstermiştir. Tren; yönetenler ve yönetilenler olmak üzere ikiye ayrılmıştır. Ezilen halk arka vagonlara sıkışmıştır. Arka vagonlarda yaşayanlar artık bu duruma bir son vermek için harekete geçeceklerdir.

Snowpiercer izle

• The Grey
    The Shining
    Cliffhanger
    Red Riding Hood
    Snow Dogs
  • Buz devri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmler süper arkadaşlar tam istediğim tarzda burda izlemediğim bir tek dikey limit vardı onu izledim yok böyle film tam aradığım gibi diğerlerinide izlemiştim onlarda süper film frozen falan :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.