Çok mızmız ve ispiyoncu bir akrakteri var.Kardeşim ne yapsa korurum o ayrı mesele de, Mesela bugün oyun oynuyorum,gitmiş babasına demiş ki,silah sesinden midem bulanıyor.
Gandi mi oalcaksın ne olacaksın başımıza.Bunu döverler
çek kenara ''bak evlat,uzun süredir seni takip ediyorum böyle saçma sapan hareketler yapıyorsun.Benden sana bir tavsiye.Yapma!!'' De
içine şeytan girmiş olabilir. Exorcism le başlayan latince sözleri öğren yere şeytan kapanı çiz kardeşini icine götür sözleri söyle tamamdır.
O ilerde çok dayak yer Hocam bence en başta sen döv. Belki düzelir. Elbette dayağa herkes gibi karşıyım fakat eminim ki konuşarak anlaşamıyorsunuzdur. Benim de kuzenimin ufak kardeşi bu şekilde. Yazın kısa süreli de olsa onlarda kalıyorum fakat çocuğa dayanamıyorum. O kadar mızmız o kadar şımartılmış ki..
Kendi kardeşim olsa döverdim ki benim öyle kardeşim olmazdı.. Öyle yetiştirmezdim. Kabir azabı gibi çocuk !!
ulan öyle bi kardeşim olcak bi dövcem bi döcem
şaka şaka anlaşma yap sende en azından bi süre rahat edersin
quote:
Orijinalden alıntı: 2992
Çok mızmız ve ispiyoncu bir akrakteri var.Kardeşim ne yapsa korurum o ayrı mesele de, Mesela bugün oyun oynuyorum,gitmiş babasına demiş ki,silah sesinden midem bulanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 2992
babama neden demiyorsun babalarınız farklı mı burdan onun babasıyla senin baba farklı gibi anlaşılıyor.
En iyi çare dövmek.Şu anlattıklarına bakılırsa onun hakkı dayak.Yada istersen sen dövme ileride arkadaşları onu iyice döverler sonra o da normale döner.Onları döver.Ezile ezile ezmesini öğrenir.
aynı hareketi ona karşı yap hatasını anlar
bu aralar sosyolog psikolog gibiyim bi kendimi düzeltemem
Senin baban belli değilmi arkadaşım o nebiçim laf ?
Böyle sevimli sevimli videolar izlerken birden korkunç suratlar çıkıp korkutuyor ya milleti. O şeylerden izlet. Eğer babama söylersen her gün bunlardan yaparım sana de
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Senin baban belli değilmi arkadaşım o nebiçim laf ?
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme