Şimdi Ara

Kardeşim esrar kullanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam fark ettim. Yakaladım ve konuştuk.
    Ders çalışırken kafasını açtığını daha yararlı oldugundan bahsetti ve böyle birseyin mümkün olmayacağını söyledim. Bana bırakacağı zamani bildiğini söyledi en son vuracaktim beyler. Bir abi olarak üzüldüm ama ne yapabilirim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 5 Mayıs 2016; 11:12:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Csb

• Esrar bırakılmaz ki acil tedavi ettirmeniz lazımhttps://www.youtube.com/watch?v=kGXn3H852O4#t=14m50s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 5 Mayıs 2016; 11:23:01 >
  • Esrarı kullanmış biri olarak tıbbi mücadeleye başvurmak gerekiyor. Hatta Sana ne zaman bırakacağını bile söylemiş bunlar yalan dolan şuan kardeşinin aklında tek bir şey var ben bunları derslerimde zihin açıyor diye söyliyeyim esrarıda iyi bişey gibi göstereyim. Aynılarını bende yaptım sonu kötü bitiyor hiç bulaşmasın. Sonra çocuğu mahalle başında torba tutarken bulursunuz. Benden demesi.
  • Kardeşim esra kullanıyor diye okudum

• esrar bağımlılık yapmazmış ya bizim mahallede amca var 75 senedir içiyomuş yapmamış
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    Niye 75 senedir içiyormuş o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En sonda bir adam var akşamlık diyor:D Senin kardeşinde <çalışmalık> hazırlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITTF -- 5 Mayıs 2016; 12:47:42 >
  • Kardeşine gereken tedavi ve müdahale neyse yapın,bağimli olmuştur çoktan,sonları hiç iyi olmuyor bumların.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper ot filmi değilmiydi la bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esrarin bagimlili yok la rahat birak cocugu icsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

esrar bağımlılık yapmazmış ya bizim mahallede amca var 75 senedir içiyomuş yapmamış

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

ot tshirtlü adama koptum hahahha.

• bunlar hep çevrenin etkisi hocam.arkadaşlarından uzaklaştırırsanız yılanın başı ezilir
  • bişey olmaz bırak üflesin çocuk
  • karışmayın hocam günahtır

• O cekimin oldugu gun ordaydim, benim eleman gel bizede sorsun dediydi. Iyiki sormamis, evet desem bi turlu demesem bi turlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.