Şimdi Ara

Kardeşime gerçekten kötü mü davranıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar gerçekten arada kaldım iyı mi yapıyorum kötü mü yapiyorum diye olayları genel hatlarıyla tarafsız anlatıyorum.
    Şimdi ben 20 yaşındayım kardeşimde şubatta 14 olacak işte genelde iyi geçiniriz mesela geçen öğrenci butcesini aşan bir kalem almıştım dikkatli de bakıyorum yani o kadar para saydık hevesimizi almadan bişey olmasın diye. Bizimki de tutturdu sadece bir gün okula götüreyim direkt getiririm söz falan filan derken dedim sonradan vicdan azabı çekip pişman olacağıma götürsün ikimizde rahatlariz diye.
    Neyse işte bir gün geçti aksam kalem nerde diyorum işte hoca biraz bende kalsın dedi ona verdim,yarın vericek dedi. Dedim söylemedin mi ogretmenine kalemin senin olmadığını Hayır diyo beyler bende sinirlendim bağırdım çağırdım falan bu arada her konuda olduğu gibi bu konuda da bazı salaklar atlayıp ya bu muydu dert ettiğin, kalem için yaptıklarına bak aq vs.. zirvalayabilir ama maddi şeyleri takan en son insan olabilirim çevremde.
    Benim asıl zoruma giden basit birşey de olsa ona guvenmistim en azından şu huzursuzluk olabilirdi içinde " ya bu kalem bana emanet edildi guvenildi yani bana" ıste kardesimde bu bilincin olmasını istiyorum çünkü ben bana emanet edilen çöp bile olsa istenilen saatte istenilen koşulda her türlü yine iade ederim.
    Basit gibi görünen bu huy karakterimizi oluşturan temel davranislardan biri bence
    Size de danismamin nedeni siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz olayın maddiyatla hicbir alakasini olmadığını zoruma giden şeylerden birinin de onun hâlâ idrak etmek istememesi oluşunu belirtmek istiyorum tekrardan.
    Arkadaslar yaşı küçük ergen vs şeyleri geçelim lütfen. Şimdikiler bizi ikiye katlıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kardeşin yaş olarak tam kırılma noktasonda.ona güven konusunda taviz verirsen tam olarak düzgün yetişmez.sen az bile yapıyorsun.onun sana her ne koşulda olursa olaun yalan söylememesi gerektiğini belirt.sert bir şekilde beynine iyi kazınsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 20 Nisan 2021; 12:45:32 >
  • musetea kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz sinirim yatistiktan sonra dedim işte ben seni ciddiye alıp sana güvenmiştim sadece güvenimi kırdın bu da bana çok iyi bir ders oldu diye ama hiç oralı olduğunu sanmıyorum.

• jimmoriarty J kullanıcısına yanıt
    Benim de kız kardeşim var başına buyruk ne dersem diyeyim hep aynı saldım artık. Erkek kardeşim uzaktan serseri duruyor ama çok ciğerli bunun gibi değil.

Kızlar hep böyle.

• Hoca kalemi neden kardeşinden istesin bana biraz sacma geldi o kısım. Kimseyi suçlamak istemiyorum ama kardeşin yalan söylüyor olabilir belki kalemi arkadaşına vermiş olabilir yada hala kendisindedir saklıyordur ne bileyim.

• Scalh kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı kızlar o dönemde saf olunca hep arkadaşlarından etkileniyor bence yani o kız grubu git ananı babanı bıçakla dese yapacak zavallı kızlar tanıyorum maalesef :(
    Bizimki erkek. ablasi kac aydır şehir dışında ailede hepimizin bağı da kuvvetlidir yani herkes birbirini sever sayar. Paşamız kız gurbete gittiğinden beri bir kere ya konusmustur ya konusmamistir telefonu falan da var olmasa bile istese biz de veririz ama bu tarz değerli ve önemli şeyleri sallamamasi beni baya yoruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimmoriarty

Hocam biraz sinirim yatistiktan sonra dedim işte ben seni ciddiye alıp sana güvenmiştim sadece güvenimi kırdın bu da bana çok iyi bir ders oldu diye ama hiç oralı olduğunu sanmıyorum.
    bence doğrusunu yapmışsın, gerekli açıklamayı da yapmışsın daha da üstüne gitme. ilerki zamanlarda ona güvenceğin zaman güvenme. başlarda belki dank etmez ama zaman geçtikçe anlamaya başlar.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yalan söylemedi hocası soru çözerken bi akşamlık bende kalsın demiş yarın getiricek dedi ve getirdi de gerçekten. Hatta eve geldigimde masanın üzerinde görünce kalemi böyle bi arada kaldım abarttım mı diye o yüzden yazmak istedim çoğu insan kardeş terörunden muzdarip burda anladığım kadarıyla :d

• Sağolun ya sizlerden fikir almak iyi geldi gerçekten arada kalmıştım 🙏

• jimmoriarty J kullanıcısına yanıt
    13-15 arası çok garip bir dönem. Zamana bırakmak en iyisi.

• Buna mı taktın?

30 yaşındayım. Çocuksu konular gerçekten. İleride ne dertlerin olacak. Bunlar güzel dertler (:

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    "Ileride ne dertlerin olacak" dediğin dertlerin sebebi kardeşim olmasın diye uğraşıyorum hocam.Ağaç yasken egiliyor mecbur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jimmoriarty

"Ileride ne dertlerin olacak" dediğin dertlerin sebebi kardeşim olmasın diye uğraşıyorum hocam.Ağaç yasken egiliyor mecbur :)
    Sen evlenip gideceksin. Kendi derdine düşünce gerisi gölgede kalıyor (:

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Orası belli olmaz hocam 😅👍

• Valla kardeşim diyeceğim tek şey kardeşine şükret. Benim kardeşimin sorunlarını yazsam buraya roman olur çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.