Bildirim
Karekök-Bilfen Lys Matematik
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sadece karekok coz reis
seyini cikarma isin
sonrada deneme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mevlana torunu
sadece karekok coz reis
seyini cikarma isin
sonrada deneme
hocam bende bilfen var onu bitirmeyi hedefliyorum karekök alırsam o kalacak bilfen de kaliteli fakat kafamı karıştırıyor o kitap sonra deneme başlayacam
Hocam +40 için hem mat1 kısmından soru kaçırmamak hem de türev-integrali yalayıp yutmak gerekiyor. Bana kalırsa bilfen bitince karekökü al baba konularını çöz. Trigonometri,karmaşık,limit,türev,integral. Sonra denemeeye başlarsın. Ben de senin gibiyim bilfen ardına karekök baba konularını çözücem. -
Sadece karekökü çöz soru düzeni olarak bilfen iyi ama çeşit bakımından karekök daha iyi
Karekök 1 ayda biter mi lys kitapı ygs çözdüm baya iyiydi yav. -
quote:
Orijinalden alıntı: LevonSerkis
Hocam +40 için hem mat1 kısmından soru kaçırmamak hem de türev-integrali yalayıp yutmak gerekiyor. Bana kalırsa bilfen bitince karekökü al baba konularını çöz. Trigonometri,karmaşık,limit,türev,integral. Sonra denemeeye başlarsın. Ben de senin gibiyim bilfen ardına karekök baba konularını çözücem.
Evet hocam bu kafama yattı önce bilfeni bitirip karekökteki o konuları da halledersem yeterli gelecektir Sonra denemeyle devam ederim. Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X