Şimdi Ara

Karekök-Bilfen Lys Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bilfen lys matematik sb var ondan gidiyorum fakat karekökü de tavsiye ediyorlar. Benim hedefim 40+ türev ve integrali apotemiden götürüyorum bitince bilfeni bitirsem yeterli gelir mi karekök de alırsam ikisinden biri bitmeyecek yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece karekok coz reis
    seyini cikarma isin
    sonrada deneme

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

sadece karekok coz reis
    seyini cikarma isin
    sonrada deneme

hocam bende bilfen var onu bitirmeyi hedefliyorum karekök alırsam o kalacak bilfen de kaliteli fakat kafamı karıştırıyor o kitap sonra deneme başlayacam

• Hocam +40 için hem mat1 kısmından soru kaçırmamak hem de türev-integrali yalayıp yutmak gerekiyor. Bana kalırsa bilfen bitince karekökü al baba konularını çöz. Trigonometri,karmaşık,limit,türev,integral. Sonra denemeeye başlarsın. Ben de senin gibiyim bilfen ardına karekök baba konularını çözücem.
  • Sadece karekökü çöz soru düzeni olarak bilfen iyi ama çeşit bakımından karekök daha iyi

• Karekök 1 ayda biter mi lys kitapı ygs çözdüm baya iyiydi yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LevonSerkis

Hocam +40 için hem mat1 kısmından soru kaçırmamak hem de türev-integrali yalayıp yutmak gerekiyor. Bana kalırsa bilfen bitince karekökü al baba konularını çöz. Trigonometri,karmaşık,limit,türev,integral. Sonra denemeeye başlarsın. Ben de senin gibiyim bilfen ardına karekök baba konularını çözücem.

Evet hocam bu kafama yattı önce bilfeni bitirip karekökteki o konuları da halledersem yeterli gelecektir Sonra denemeyle devam ederim. Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    AYT BiYOLOJİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.