Şimdi Ara

Karekök geometri sıfır nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometri temelim hiç yok karekök geometri sıfır zor mu ? Yoksa almam iyi olur mu ? İyi olursa sadece bu yeterli olur mu başka kaynak alamama gerek var mı ? Hani diyorlar ya 2-3 kaynaktan bitirin bir konuyu diye onun için dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence gayet hoş ama biraz zor olduğu bi gerçek. aslında çok da zor değil sadece güya 0 lik kesime hitap ediyor ama geometrisi 0 olan adama sorulmayacak sorular da var içinde yine de bana bişeyler katıyor. bu sene 20k dan bi arkadaş vardı o önerdi geçen sene kendi de çözmüş. bekir avlarda da aytyi fulleyen birinden duymuştum. kenan kara + geometri 0 yapabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efsanedir mf ilk 500 girmesine rağmen 12. Sınıfta çözen biri tanıyorum

• 500 girmesine rağmen 12 de çözen arkadaş taniyorum ne demek ya 🙂 yani geç mi çözdü diyorsun ya da adam çözdü onun için iyi sıralama yaptı min🙂 bu arada hacı milletin yarışı zor diyor temeli olmayan yapamaz diyor. Antrenman geometri al diyor. diğer yarısı efsane çok iyi diyor temeli olmayan için mükemmel diyor Anlamadım gitti ya

• hocam bende 1-2 hafta önce aldım, beğendim güzel kitap video çözümüde iyi
  • Temelim hiç yok üçgenin iç acilarinin topaminin 180 olduğundan başka bir şey bilmiyorum zorlamaz değil mi ?Youtubeden de metin hocayı dinleyeceğim. PDF çikarmama gerek var mı ?

• Hocam çözülebilir ama şu kısıtlı zamanda çözülecek kitap değil.Sizin çözmeniz gereken kitap birey b geometri soru bankası.Bu kitap yazın çözülebilirdi ama şu an için vakit kaybı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FASİKÜL MÜ SORU BANKASI MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle ben de önceden lost un 5 sezonunu izledim neden bıraktım bilmiyorum ama 🙂 Sayid jarrah adamın dibiydi onu biliyorum. Neyse soruya gelelim ben 2021 için hazırlanıyorum Allah'ın izniyle alayım mı karekök 0 ? Bu arada temelim yok dedim ama birey b önerdin zor değil mi o ? 🙂 Bazilari karekök 0 zor diyor antrenmanlarla geo 1 al diyor ne yapayım ?

• Olabilir 🙂 peki birey b zorlamaz değil mi karekök 0 da alayım mi ? Metin hoca çalışırken PDF gerek olur mu ne işe yarar PDF alayım mı ?

• Zor filan değildir. Hedefin varsa al çöz. Kitap cidden geometrini yoktan var edecek. Köşe taşları bittiği gibi başka kaynaktan da test çözebilirsin. Ama mutlaka o köşetaşı bitince o konunun testini çöz.

*Köşetaşı mantığını kitabı alınca anlarsın.

• Karekök geo 0 bitiren birisi tytden geo neti çıkarabilir mi?
  • Cube00 C kullanıcısına yanıt
    benim arkadaş 12 de sadece onu çözdü tyt toplam 29 yaptı problem 2 tane falandır
  • substratdüzeyi kullanıcısına yanıt
    10 tane falan geometri sorusu çıkıyor. Forumda bu kitabı çözsen de net çıkaramazsın diyenler vardı.
  • Cube00 C kullanıcısına yanıt
    8.25 miş neti
  • substratdüzeyi kullanıcısına yanıt
    geometri mi?
  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    Kararımı verdim alacağım artık. Peki YouTube de metin hoca dinleyeceğim onun PDF lerini çıkarmama gerek var mı işime yarar mı ? Ayrıca karekök 0 yanına birey A falan alayım mı ek 2.kaynak ?

• bu sene mi sınava gireceksin hocam
  • 2021 de gireceğim Allah'ın iziniyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.