Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sorunların tamamı yüksek rekabet ortamında ayakta durabilmek için düşük maliyetle iş yapma çabaları, ucuz ve az işçi çalıştırmak yetersiz araç kapasitesi başka hiçbir şey değil

yoksa kimseye bir garezleri olduğundan değil, öyle durumlarda zaten şikayet edince direkt sonuç alıyorsunuz, mesela bir personel bir saygısızlık yapsa hemen geri dönüş alırsınız
  • Yıllarca ne çektik şu kargo şirketlerinden. İnanılmaz katıldığım bir konu özellikl Yurt İçi kargoya hayır konusu. 6 yıl Ankara/Cebeci'de ikamet ettim hayatımda gördüğüm göreceğim en rezil şube orasıdır. Görevlilerin bi evire çevire müşterileri dövmediğini görmemişimdir orada, muhtemelen oda bana denk gelmediği için defalarca şikayet ettim bu şubeyi değişen hiç bir şey olmadı. Listede ilk sırada görünce hiç şaşırmadım.

Yurt içi kargo Bartın şubesi ayrıca inanılmaz rezalet. Kargoyu teslim etmeye geldik kimse yoktu diyorlar, ama evde birisi olduğu halde. 1 kere olsa dersin zili falan duymadık herhalde ama sürekli bu şekilde. Şikayetler yine çözümsüz.

Ayrıca şu sıfır ürünü sigortazsız göndeririz saçmalığı. Kırılırsa bişey olursa sigorta yok. Birader sen taşıyıcı firmasısısın madem taşıyamayacağından şüphe duyuyor ve sigorta yapmıyorsan o işi yapmayacaksın. Bindiğin otobüsteki şöförün yolculara sizi öldürürsem mesuliyet bende değil demesi ile aynı şey bu.

Neyse ki bu aralar MNG ile hiç bir sorun yaşamadım şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 29 Ekim 2015; 9:15:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli kargo gönderiyorum bu nedenle aşağı yukarı bütün kargo firmaları ile çalışma fırsatı buldum. Aydın nazilli için söylemek gerekirse Yurtiçi kargo şubesine gidip sorun yaşamadan, müdürü ve çalışanları ile tartışmadan çıktığım çok nadir. Bu kadar lakayıt ve kötü çalışan bir kargo şubesi daha görmedim.

Aras kargo pazartesi günü Burdur'dan verilen kargoyu cuma akşamına bana teslim edebildi. Bazı bölgelere 1 günde teslim ediyorlar ama bazı yerlere en az 3 aktarma yaparak gönderiyorlar. Benim gibi bozulabilir madde gönderenler için riskli bir firma.

Sürat kargo adı kadar süratli olmasa bile ucuz olması ve arastan daha hızlı teslim etmesi nedeniyle tercih edilebilir.

Mng kargonun fiyatları biraz fazla olmasına rağmen içlerinde en iyisi ve en sorunsuzu. Gönderdiğiniz yer pilot bölge değilse kargonuz Türkiyenin çok buyuk bir kısmına 24 saatte teslim ediliyor. 2. Güne çok nadiren kalıyor.

Ups kargo ile gönderim yapmadım ama getirdikleri kargoları ortalama 2 gün içinde sorunsuz bir şekilde teslim ettiler. Evde bulamazlarsa cepten arayıp abi nereye bırakalım diye soruyorlar.

Kargo gönderirken ya da alırken mümkün olduğu kadar mng kargo ile çalışıyorum mümkün değilse sürat kargo o da olmazsa 3. tercih olarak aras kargo ile çalışıyorum. Bu konudaki tecrübelerime dayanarak kargo gönderirken ya da alırken özellikle yurtiçi kargodan uzak durulmasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 29 Ekim 2015; 9:22:11 >

•  Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyo -- 29 Ekim 2015; 9:30:26 >
  • Online alışveriş sitelerinin çok sayıda kargo firmasını seçenek olarak sunması gerekiyor. Bununla birlikte kargo firmalarında müşteri memnuniyeti asıl bayilerii ve çalışanlarının tutumuyla alakalı.
    Aynı firmanın bir şubesinde çalışanlar son derece özverili dikkatli ve insanlarla iyi ilişki kurarak çalışırken bir diğer şubede tam tersi olabiliyor. Başınıza bir şey geldiğinde haklı olduğunuza inanıyorsanız bence hiç üşenmeyin bir şube ile problem yaşadıysanız hem şikayet sitelerine hemde firmanın genel merkezine yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Allah kimseye Konya geçit şubesindeki gibi eleman vermesin düşman başına dostlar anlatılmaz yaşanır ne ararsan var adamda
    (yurtiçi kargo)

Abartısız söylüyorum 10 defa aramama rağmen telefona bakmamalarına mı yanarsın, telefona bakıp verilen cevaplara mı yanarsın, pazartesi İstanbul' dan çıkıp salı şubeye gelen ürünün cuma dağıtılmasına mı yanarsın bilemedim.

Hele ki telefon meselesi yok mu, insana ev hapsi gibi geliyor, öldürüyor beni.
    Müsait olmamışızdır diyor adam, 1 saatten daha fazladır 2-3 dakikaya bir telefon kapanana kadar çaldı nasıl bir müsaitlik sizinki dedim, tam araç geldiği saatte ararsanız bulamazsınız kimseyi diyor.

Genel konuşmak gerekirse her kargo şirketi/şubesinin müşterinin her sözüne verilecek cevapları var, her kırılıp dağılana uyduracak mazeretleri var. Ama bu kadar alışveriş yaptım, geçit şubesi gibisini ben de görmedim. E malesef evimin bulunduğu bölgeye de onlar bakıyor.

• Jlozde kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ankara-cebeci şubesinden kargolarımı teslim alıyorum dağıtımda sorun yok hatta dağıtan kişi güleryüzsüz ama kargo teslim ettiğim personeller suratsızın teki kendilerini birşey sanıyorlar özellikle eylem adlı kadın geçen de sorun yaşadım şikayet ettim şuan bekliyorum

• Valla geçen sene Amerikadan forumdaki çoğu kişi gibi g930 getirttim Amerikadan Tr gümrüğe tam 4 günde geldi gümrükten kargo merkezine 2 ordan da bana 3 günde geldi düşünün yani adam okyanus ötesinden 4 günde yolluyor bi de bizim kargoya bak

• Yarın açık mı kargolar yoksa yatıyorlar mı. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Yarın açık mı kargolar yoksa yatıyorlar mı. ?

Cuma çalışılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 100 defa alış veriş yapmışımdır bu güne kadar sorun yaşamadığım tek kargo firması YURT İÇİ KARGO bu birazda şans işi çünkü insan odaklı işler bunlar .... burda yurt içi kargoda çalışan dağıtım görevlisi inanılmaz ilgili ve yardımcı br arkadaş işini seviyor sanırım

Mesela mng kargo var sağolsun 4 gün boyunca evde olmamıza rağmen getirmediler kargo yu

4 gün sonra aradım telefonda diyorlarki dağıtım yapan arkadaşlar gelmiş evde yokmuşsunuz dedim bu nasıl bir yalan EVE GELSENİZ KAPIDA NOT OLURDU EVE GELDİK SİZİ BULAMADIK DİYE BİR NOT YAPIŞTIRIYOR KARGO FİRMALARI kız diyorki arkadaşlar not yapıştırmış külliyej yalan söylüyorlar adamlar eve gelmeden sisteme evde yok diye bilgi giriyorlar
    İşlerine gelmeyen yerlere uğramıyorlar ...dedim sizi hemen şikayet ediyorum düpe düz yalan söylüyorsunuz deyince tamam yeniden getirelim dediler

İstemiyorum dedim ve ürünü iade ettirdim
    Şikayetimide yaptım

Başka illerde bu durum yurt içi kargodada olabilir
    O yüzden direk şu iyi şu kötü diye sorgulamak yanlış olur bölge bölge hizmet değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Bence de en iyi MNG internet sitelerine topluca mesaj atarsak eğer kargo seçenekleri çoğaltır

Mng istanbul pendik yayalar şubesi ben üç kağatçı kargo firması yaşadıklarımı ben bilirim

• bende ups kargodan şikayetçiyim. mobil bölge diye haftada bir gün teslimat yapıyor bulunduğum yere. buna bişey diyemem ama kargoyu almaya birini gönderiyoruz teslim etmiyor. babam gidiyor yine vermiyolar kimliğimi yolluyorum (fotokopi değil) yine vermiyorlar. ben kendim gidince bile vermemek için direniyorlar illa biz getirecez diye. her seferinde sıkıntı yaşıyoruz paketler bir hafta boşa bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

bende ups kargodan şikayetçiyim. mobil bölge diye haftada bir gün teslimat yapıyor bulunduğum yere. buna bişey diyemem ama kargoyu almaya birini gönderiyoruz teslim etmiyor. babam gidiyor yine vermiyolar kimliğimi yolluyorum (fotokopi değil) yine vermiyorlar. ben kendim gidince bile vermemek için direniyorlar illa biz getirecez diye. her seferinde sıkıntı yaşıyoruz paketler bir hafta boşa bekliyor.

Sizin güvenliğiniz için teslim edilmiyor hocam , düşünün yabancı birisi sahte bir kimlikle önemli bir ürünü çaldı bunun vebalini hemen Ups e yüklenir.

Bundan dolayı gönderici firma yazılı talimat vermeden Ups kargoyu elden teslim etmez , kural kuraldır çok elzem bir durum olmadığı sürece esnetilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

bende ups kargodan şikayetçiyim. mobil bölge diye haftada bir gün teslimat yapıyor bulunduğum yere. buna bişey diyemem ama kargoyu almaya birini gönderiyoruz teslim etmiyor. babam gidiyor yine vermiyolar kimliğimi yolluyorum (fotokopi değil) yine vermiyorlar. ben kendim gidince bile vermemek için direniyorlar illa biz getirecez diye. her seferinde sıkıntı yaşıyoruz paketler bir hafta boşa bekliyor.

Sizin güvenliğiniz için teslim edilmiyor hocam , düşünün yabancı birisi sahte bir kimlikle önemli bir ürünü çaldı bunun vebalini hemen Ups e yüklenir.

Bundan dolayı gönderici firma yazılı talimat vermeden Ups kargoyu elden teslim etmez , kural kuraldır çok elzem bir durum olmadığı sürece esnetilmez.

iyide ben güvenlik istemiyorum, paketimi bi an önce teslim almak istiyorum. öyle ayda yılda bi değil hemen her hafta bi paket oluyor. müşteriye teslim etmemiz gerekenler oluyor ben beklesem müşteri beklemiyor gidip başka yerden alıyor. zaten mümkün olduğunca upsle gönderen yerlerden almıyoruz artık.

ekleme: üstelik adamlara kimliğimi yolluyorum daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 29 Ekim 2015; 10:46:16 >

• Mng,sürat,ups candır gerisi patlıcandır
    Buda benim şikayet ettiğim kargo vakasının forumu
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110889505&p=1#110896867

• Besiktastakilere tavsiyem Aras ve Mng kargo mutlaka bu firmalari kullanin ilgililer.

• Yurtiçi müşteri hizmetlerini aradım. Açılan konu ile ilgili bilgilendirdim. Bakalım geri dönüşleri nasıl olacak. Umarım umduğumuz sonuçları alırız.
  • Yurt içi kargo'yu Allah bildiği gibi yapsın.

Hee bir de UPS'i.

HB.COM'dan market alışverişi yaptım, bi deterjan delik bir kısmı dökülmüş, diğer sıvı deterjan'ın kapağı kırık ve dökülmüş.

Ups ise apartmanın girişinden zile basıp "ürün geldi, inip alın" diyor, çıkart yukarı diyince teslim etmeden basıp gitti.

Sonra şikayet ettim tıpış tıpış getirdiler.
  • Yurtiçi avcılar denizköşkler şubesi on numara hizmet veriyorlar

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.