Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı firma 100 km uzaklıktan 4 günde kargoyu ulaştırabilirken 500 km uzaklıktaki kargoyu 1.5 günde ulaştırabiliyor.
    O anki yoğunluk ve bölgedeki personel kalitesine göre değişebiliyor.
  • konu çok güzel ancak neden sürat kargo yok?
  • Yurtiçi Kargo Alanya-Şekerhane Şb. rezalet. İş yükleri fazla, eleman az. 2 günde gelen paketi 3 günde teslim edemiyorlar. Diğerleri nispeten daha iyi. Yurtiçi Kargo genel merkeze e-posta yazdım. Cevap bile yazmadılar. Satıcıya yazmak daha iyi. Satıcı ve kargo firmasına baskı yapıp, daha insani çalşma ortamı oluşturmak gerek. Değilse bir düzelme olmaz..
  • n11.com aradı aynen şikayetlerimi sıraladım. n11.com sanırım burayı takip ediyor
  • Aras'ın şubesi çok yakın sorun yaşamadım. Ama yurtiçi kadar rezil bir firma yok muhtemelen. 4-5 seferdir kargo yetişmedi diyerek getirmiyorlar eve sonra tekrar dağıtıma çıkmıyormuş ve benim gidip almamı söylüyorlar. Yurtiçi'nin bana uzaklığı 35km kargomu almaya gittiğimde ise karşımda asık suratlı sürekli azarlar pozisyonda bir bayan bilgisayar gibi konuşmaktan öte yaptıkları birşey yok. Bu söz konusu şube Ankara/Pursaklar Yurtiçi
  • Son zamanlarda çok sapıttılar,1 günde gelen kargo 3 günde geliyor.Gelen hemen her kargom düzgün taşınmamış ve hırpalanmış.Bu aralar elektronik almayın değerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli. Çayırova Yurtiçi kargo ben böyle sorunlu şube görmedim. Ürünü getirip teslim etmiyorlar 3 gün geçti diye iadeye koydu. illa auaklarına gidip teslim alıcaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben alışveriş yaptığım 3 4 siyeteye şikayet metnini gönderdim sizde gönderin
  • Yurtiçi Kargo Balıkesir- Yeşilli Şubesi
    Bir işlem yapmak için en az yarım saat bekliyorsunuz.. Çok aktif bir şube olmasına rağmen genelde tek kişi çalışıyor. Üstelik o çalışanlarda sekreter gibi telefona bakmaktan müşteri ile ilgilenemiyor.
  • Ben o bilgisayar başında duran bayanlara gıcığım birde insanlarla ters ters konuşmuyorlarmı deli oluyorum
  • Yurtiçi açık ara en dandiği elemanları halka açık yerde bile paketleri fırlatarak taşıyor.mng paketi bekletme konusunda yurticiyle aynı sizin gelmenizi bekliyor.ben en kaliteli hizmeti arastan alıyorum şahsen.

• daha dün aras mağduruyum.
    ctesi , salı evime gelen yurtiçi kargo perşembe teslim edeceği kargoyu telefonum kapalı diye - .... ce- geldik bulamadık"gelin alın !" dedi. kamera kayıtları var. ertesi gün gittiğimde kargoyu geri gönderdik dediler ve saaterce telefon vs ile 2 ekim teslimatını 22 sinde teslim alabildim.

ama takmazlar : neden: daha geçen aylarda uyarılarıma rağmen Aras Kargo merkezdeki şubesini Organize sanayi ye taşıdı ve o zamandan beri kargolarım daha geç geliyor ve kapıya bırakılıp kaçılıyor.
  • Kocaeline dnr den kargo aldım. Bahçeşehire gitmiş. - yurtiçi kargo

• İstanbul Aras Kargo Kocasinan Şubesi'nden şikayetçiyim. Ürün gelmiyor ama sitedeki açıklama kısmına ürün kabul edilmemiştir yazıyor. Başka bir kargomda aynı şube evde bulamadık bir daha getirmeyeceğiz gelin alın diyor halbuki her gün evde olan olan birileri var ve şube telefonlarına katiyen ulaşılmıyor.
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    bende şikayetleri yolladım

• Beykent yurtiçi kargo şu ana kadar gördüğüm en kalitesiz şube

• Yurtiçi kargo üsküdar şubesi
    2 defa ürün gönderildi evde olduğumuz halde geldik evde bulamadık diye mesaj atıyorlar ama kapıya bıraktıkları bir not yok!!
    İkisinide şubeye gidip almak zorunda kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

Yurtiçi kargo Antalya meltem şubesi 200 metre mesafe olmasına rağmen şubede 10 gün bekletip öyle getirdiler

hocam 10 gün nasıl sabrettin o kargonun orada beklemesine :D

bu arada ben de en çok yurtiçi kargodan şikayetçiyim. adamlar Aliağa'da bir de telesekreter sistemine geçmiş.
    Şubede 2 kişi olduğunu bilmesem ayrı adam dikmişler, telefon ile sorgulamalara onu görevlendirdiler diyeceğim...
    Şubeye ulaşmak zor... ve kargoyu sürekli olarak geciktiriyorlar. Çalışanın da kabahati yok adamların kargoları resmen dağ gibi...
    personel yetersizliği de bariz hissediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawsap

zonguldak - karaelmas şubesi çok kötü yurtiçi kargonun öyeki kargoyu kapının önüne bırakıp gidiyorlar telefon bile etmiyorlar.Aramak zorunda olmadıklarını söylüyorlar, insanlık öldümü diğerleri arıyor dediğimiz zamanda öyle bir zorunluluklrının olmadığını pişkince söyleyebiliyorlar.İnsanlık öldümü tartışılır ama yurtiçi kargo bu kafayla anca zorunluluklar yüzünden kullanılan müşteri profili oluşturur.

Aynen şubeye gidip alıyoruz
  • Konya'da en iyi kargo
    1-PTT KARGO
    2-ARAS KARGO
    Hatta inanmayabilirsiniz ama yurt dışından 150 ye yakın siparişim olmuştur özellikle takip numaraları olan kargoların kargo hareketlerine baktığım zaman siparişim Konya'ya geldiği gün PTT Kargo siparişimi aynı gün motosikletli kuryeyle kapıma kadar getiriyor...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.