Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtiçi kargo izmir serinkuyu şubesi ne telefonları açar ne adam gibi teslimat. Bu işi en temiz yapan ups kargo evde olmadığında ertesi gün tekrar getiriyorlar. !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır bu sektördeyim istediğiniz kadar şikayet yazın bu işi düzeltemezsiniz. Hatta bi çoğu okunmuyor bile.

• Ne Alaka ?

Bence Yurtiçi Kargo Gayet Hızlı.

Çalışanlarıda Çok Disiplinli.

Aras Kargoyu Bilemem Ama Yurtiçi Çok İyi
  • Hocam sizin bölgemizde iyidir ama ne yazıkki bu kadar insan hiç memnun değil

• Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Webdenal hepsiburada vs firmalara yolladim

• türkkonutları aras kargo - gelmezler. aramazlar. keyfi keder uygulamaları var.

• Beyler sunu belirtmeliyim ki bu baslik aglama duvari degil.Bir kampanya baslatmis arkadas ve bi metin yazmis bu metni buraya yazicaginiza kadar alis veris yaptiginiz sitelere yollayin.

• Adam kargoyu kırık getirmiş, buna bişey demiyorum da tutanak yanımda değil şubede nedir yaa? Aras kargo Bursa ataevler şubesi. Daha önce de aynı şubede ürünüm beklemişti. Yolumuz düşerse götürürüz demişlerdir herhalde, gittim kendim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedir724 -- 29 Ekim 2015; 13:55:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo Bağcılar Arda Şubesi. Adamlar eve getirdik yoklardı diyor tüm gün kargoyu bekledim :) en az 3 sefer yaptılar bunu.
  • Yurtiçi kargo Ankara/Öveçler şubesi: çalışanların silah zoruyla çalışıyormuş gibi bir hali var. Zamanında kargo getirdikleri çok nadirdir.

Bir de liste dışı olarak MNG kargo Ankara/Cevizlidere şubesini yazmak istiyorum. Şube benim evime 100 metre mesafede fakat ne hikmetse adresimi bulamadıklarını söylüyorlar. 4-5 kere aynı sorunu yaşadım, şikayet sitelerine vs. yazdım ve bölge müdürlüğünden aradılar. Konuyu bir de onlara anlattım ve genel müdürlüğe ileteceklerini söylediler. Sonraki 1-2 defa daha aynı sorunu yaşayınca MNG kargo ile çalışan sitelerden alışveriş yapmamaya başladım. Şubesinden genel müdürlüğüne kadar rezil bir kargo firması.
  • Evimin yakınında mng kargo var. Sagolsunlar çok ilgililer. Kağıt kürek işleri ile hiç ugrastirmazlar gönderici adresi veririm paket ile kendileri doldurup yollarlar

O nedenle hep mng tercih ediyorum

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtiçi cibali subesi. fatih istanbul

tam bir facia.sebepsiz yere 3 gun kargo bekletirler.hatta bimeksten gelen bir kargomu 10gun bekletmislerdi.aciliyeti yoktu inad edip gitmedim ama sonra getirdiler.kesinlikle adrese gelmeden geldik adresinizde sizi bulamadik subeden kargonuzu gelin alin diye msj atarlar.
    dagitima cikan bir kargoyu eger yogunluktan dolayi yetiştiremeyip teslim edememişler ise ertesi gun ve daha sonrasi kesinlikle dagitima cikarmazlar.daha neler neler

acaip yalan konusurlar.siz dogrulari okadar rahat konusamazsiniz.

belki bu sube hakkinda mubalagasiz 25-30şikayetim olmustur.ama işte atalarimiz ne demiş "it iti ısırmaz"

Allah için aras,mng,ups nin hic yamuğunu gormedim.surat idare eder yaklasık 10 senedir online alis veris ederim,dogal olarak kargo firmalariylada alakan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 29 Ekim 2015; 14:04:16 >
  • Mng kurtuluş istanbul şubesi. Açık adres yanındaki dükkanlara kadar söyledim; nasıl gelineceğini söyledim yine de bulamadılar evi. Sinirden gittim aldım bağırdım çağırdım.
  • Tokat Turhal Yurtiçi... 3tane kargom kayboldu :/ Aras dan memnunum hatta burdaki en iyi kargo şirketi bence

• Yurtiçi kargo felaket Her zaman gidip ben alırım. Kargo şubesiyle aram yürüme mesafesi 10 dk buna rağmen adrese teslim edemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zifiri34

Yurtiçi Kargo Bağcılar Arda Şubesi. Adamlar eve getirdik yoklardı diyor tüm gün kargoyu bekledim :) en az 3 sefer yaptılar bunu.

Bunu cok yapiolar. Kapiya kadar gelip kargoyu yukarı cikarmaya usenip evde kimse yok diye kagit birakan sürat kargo var bizim burda.sikayet etcem dedim istediğinize şikayet edin diyorlar bu cesareti nerden alıyorlar.

• Ben ups kadar kötü bir firma görmedim. Bu arada bugün çalışıyor mu kargolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Yurtiçi kargo İstanbul çapa şubesini de ekleyin lütfen herifler rezalet.

Çapaya ups ile sipariş vermiştim 1 haftada gelmedi.
  • Yarin veya cumarteai calisir mi arkadslar kargo sirketleri

• Aras ile asla iş yapmam ama yurtiçi hakkında bir fikrim yok nedeni ise şiparişimi kapıda ödeme ile almıştım 100 tl verdim nakit diyor bozuğum yok şurda bakkal var gidin bozdurun dedim dedi git sen bozdur ben gidemem yanımdada 2 yaşında kardeşim var evdede kimse yok onu göre göre sen gidecen diyor dedim bozuk yoksa ne yapcan götürürüm vermem kargoyu diyor götür dedim dahada arasla iş yapmadım sizde yapmayın allah belalarını versin
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.