Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 ay önce internetten ürün aldım,2 gün sonra sabah mesaj geldi kargonuz dağıtıma çıkmıştır diye,bütün gün evde oturdum bekledim,şaaak akşam bir mesaj evde olmadığınızdan ötürü kargonuz teslim edilememiştir bilgilendirme formu bırakılmıştır diye.Kapıyı açtım,aşağıya indim hiç bir yerde bildirim formu yok.Yurt içi kargoyu aradım darıca şubesini gel al biz gelmişiz yokmuşsun evde dedi.Evde beklediğimede inanmadı.Sitenin yönetim odasına indim,güvenlik kamera kayıtlarının o günki kopyasını istedim.yurt içi kargo hiç gelmemiş bile oturdum bütün günü izledim.Sonra yurt içi kargo ana hattını aradım herşeyi anlattım güvenlik kamerasında gözükmediğini falan biz birşey yapamayız dedi.Şaka gibi.Sonra şubeyi arayıp kurye arkadaşın numarasını istedim onu arayıp şikayet ediceğimi gelmediğini kamera kaydının mevcut olduğunu söyledim,kendi firmalarından haberi yok bunları duyunca sabah 9 da getirdi kargoyu ancak yukarı cıkmadı asansöre koyup gitti.ne imza alındı tarafımdan ne bir şey.

Ve 2 ci gariplik ben gebze ilçesinde oturuyorum ancak kargo nedense başka bir ilçe olan darıca şubesine gidiyor her seferinde sordugumda dagıtımı biz yapıyoruz o bölgeye diyorlar o zaman gebze şubesi niye var ?

Ve 1 ay sonra yani 27 sinde yine kargom geldi evde kimse yoktu dün gittim şubeye kargomu alıcam dedim,çalışan komik bir şekilde telefon numaramı karalayıp tahrip etmiş o bölgeyi,bakın numaranız gözükmüyormuş ondan arayamamışız dedi ses etmeden kargomu aldım çıktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derartikel -- 29 Ekim 2015; 11:08:23 >

• Yurtici ve aras kargo ISTAMBUL TUZLA LANET OLSUN BUNLARA LANET!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım ürünü ellerine aldıktan 3 gün sonra telefonla kavga ede ede getirtip aldığım aras kargo Bursa Mihrablı şubesini şikayet ettim.Bide gelmiş bana ben yoktum abi ben olmayınca adres bulamıyorlar diyor. Lütfen listeye ekleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydershark

İzmir Buca Adatepe Yurtiçi Kargo Şubesi....
    Defalarca internet sitelerinden yaptığımız gerek ücretsiz kargolu gerekse karşı ödemeli kargoları adrese getirme zahmetinde dahi bulunmuyorlar..Şubeye teslim almaya gittiğinizde ise bir zamanların emekli maaşı / su faturası kuyruğunu andıran bir görüntü ile karşılaşıyorsunuz.. Hatta önünüzde iki kişi varsa en az 25-30 dk bekleme süreniz var!!! Varın siz düşünün o kuyruğa girdiğinizde ne zaman çıkacağınızı...
    SAKIN AMA SAKIN YURTİÇİ KARGOYA BULAŞMAYIN...........OLMAZ OLSUN.......

Bende adatepe şubesinden şikayetçiyim. Son aylarda birkaç ürün aldım hepside yurtiçi kargo ile idi. Adatepe şubesi kesinlikle getirmiyor sabah saatlerinde teslim edilemedi notu düşüp getirmiyorlar eve. Şubeye gidiyorum hastahane kuyruğu gibi kuyruk var caddeye taşmış sıra 30 kişi bekliyor. Kargolar belli bir düzen içerisinde saklanmıyor iki saat arıyorlar kargonuzu. Telefonlar katiyen cevap vermiyorlar genel merkezleri dahi şubeye ulaşamıyor. Çok yakındır iflas bayrağını çekmeleri.

• Ee ssadece aras ve yurticimi.
    Surat katgoyu ve mng yi unutmayalim

Mesela Bahçelievler surat kargo rezil otesi berbat.
    Mng kargo zaten allaha emanet.
    Bahcelievlerde duzgyn calisan bir yurtici var mesela

• Mng candır İstanbul içi kargoyu aynı gün içinde getiriyor resmen.

• Aras Kargo Güngören Merter Kızılcık şubesine gönderilmesi gereken her siparişimiz İlk çıkış subesinden yanlış gönderildi sürekli yönlendirme yapıldı enaz 1 gün geç ulaştı elimize

• Uzun lafın kısası hepsi aynı terane
    Kargo ile ilgili bir düzenleme getirilmeli bence caydırıcı unsurları olan anlaşmalar

• 26.10.2015 tarihinde aracıma bakım malzemesi siparişi verdim. Aynı gün Yurtiçi kargo ile İstanbuldan İzmire yola çıktı.
    Fakat kargo firmasının çalışanlarının okur/yazar seviyede bile olmamasından dolayı kargo bana (İzmir'e) gelmesi gerekirken Gümüşhane'ye yola çıkıyor, Gümüşhane'ye gitmesi gereken kargo İzmir'e geliyor.
    Sebebiyse Fatura ismine göre gönderi etiketini yapıştırmayı beceremeyen bir çalışan yüzünden.
    Yani anlayacağınız İstanbul-İzmir kargo süresi efsanevi bir şekilde uzayacak. 5-7 gün arasında diyorlar birde.
    Buradan Yurtiçi kargo firmasına yaptığı yanlıştan dolayı Teşekkürlerimi sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 29 Ekim 2015; 11:32:53 >
  • Ekleyin lütfen Aras kargo İstanbul Pınar şubesi. Kargo teslimi yapan kişi sürekli parayı cebe atıyor. 4.15 kuruş tutan kargodan 5 alıyor vs. Çalışanlar bilgisiz, kargom ne kadar tuttu öğrenmek istiyorum dediğinizde buradan bakamıyoruz maalesef gelince görebilirsiniz diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmea06 -- 29 Ekim 2015; 11:32:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt ici ve arastan nefret ediyorum... En iyi hizmeti bana mng veriyor fakat mng yide herkes kullanmiyor.

• Aksaray Ihlara şubesi bilgisayarimi kaybetti ( sonradan buldu)gelen kargoyu bana haber vermeden geri götürdü şube ile aramızda 1 km olmasına rağmen aksaraya gelen kargo 2 gün sonra eline ulaşıyor bazen evde bulamdık diyip gidiyorlar.Hatta ve hatta su kağıttan bile koymuyorlar evde bulamadıklarında dair

• yurtici kargo ortaköy başta olmak üzere bütün yurtiçi kargolar :D
  • Aras neyse de Yurtiçi Kargo dan yana hiç şikayetim olmadı şimdiye dek. Aydın da oturuyorum efeler şubesi olsun diğerleri olsun bi sıkıntım olmadı valla.

Ekleme: Sürat kargo gibi bir facia varken yurtiçi istememek komik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 29 Ekim 2015; 11:38:08 >
  • 21 de hepsi buradan verdigim siparis kocaeli gitmis hala bekliyorum yurticin getirecegi kargoyu 10 gun dur bekliyorum

• Bende Tokat/Turhal yurt içi şubesini şikayet ediyorum.Zile Turhal yakın diye Zilede şube almıyorlar.Gelen kargalar Turhal en az bir gün bekliyor.Bu hafta su ısıtıcısı ve badminton aldım hb dan kargonun anası ağlamış.Su ısıtıcısı kırık badminton kılıfı yırtık.Yurt içi müşteri hizmetlerini aradım keşke iade etseydiniz dedim.Bende ürünü göndersem bana gene aynı gelecek dedim.Çünkü sorumlusunuz dedim.

• Bu kargoları denetleyen bi kurum gerek. Şube ile sıkıntımız olunca yine aynı kargo firmasının kurumsal numarasını arıyoruz, kimi kime şikayet ediyoruz!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 firmadanda gayet memnunum.bi urununuz gec geldi dye hemen karalama kampanyalarina baslamaya gerek yok .o an yogun olabilir.teslimat gunleri semte gore degisebilir.her olumsuz durumda donanimhaberde konu acmakda moda oldu.

• İzmir/Çiğli Yurtiçi Kargo: kampanya dahilinde olduğu halde "Bireysel Eko paket indirimi" uygulamadı. Şikayet ettim.beni aradılar." beyfendi haklısınız, size bireysel eko paket indirimi uygulanmamış.Biz yurtiçi Kargo Çiğli şubesi çalışanımızı konuyla ilgili bilgilendirdik.ama fatura kesildiği için yapabileceğimiz birrşey yok" dediler.ben de " ya zaten fatura kesilmese böyle bir durum ortaya çıkmaz ki. Kargo şu anda teslim edilmedi.düzeltin" dedim. papağan gibi aynı şey:fatura kesildiği için birşey yapamıyoruz.

O halde niye beni aradınız kardeşim? madem sorunumu çözmüyorsunuz?

........ Cevap yok. kısa bir süre sonra bizi seçtiğiniz için teşekkürler vs vs.....

Ayrıca konuyla ilgili olarak Hamileliğinin 8. ayına girmiş karnı burnunda bi kadın, çalışmaya devam edebiliyor mu bu tip yerlerde? Bu kadınla sorunu yaşadım çünkü. Eko paket indirimi yapmadınız.yapsaydınız bana verilen belgede bu indirimin yapıldığı yazardı diye söyledim. ısrarla indirimin yapıldığını söyledi.

ulan şimdi bağırıp çağırıcam Karı ortalık yerde caart diye doğuracak al başına belayı :)

• Yurtiçi kargo Maltepe şubesi tam bir rezalet insanları bir kaşık suda boğmak istiyorsunuz görünce haraketleri davanışları sırf size zorluk çıkartmak için;kargo türkiyenin diğer ucundan 1 günde geliyor şubeden bir türlü gelmiyor yazık cidden yazık.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.