Şimdi Ara

Karın kaslarım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 30 kez şınav çektim sabahlara kadar tv izledim son şınav çekişimde karnım acımaya başladı dikkat ağrımadı!
    Sonra pc başına geçtim ve karnımı içime doğru gererek ortaki kas gibi şeyi sıkmaya çalıştım ama olmadı:|

Şınav çekerken aşşağı doğru gittiğimde orası kasılıyorya şimdi hiç yapamıyorum acıyor .Bu bir anlık mı olur yoksa devamlı böyle olucak mı?

Bugün denizde 3 saat yüzdüm , 2 tabak dolusu döner yedim bir sürü içecek içtim..Alkollü değil hiç biri!

Ama hiç uyumadım ..

• Harbi psikopatsın sen kardeşim. Niye kendine bu kadar eziyet ediyorsun. Bi de sen buna tatil dersin:)

Soruna gelince ; geçince birşeyin kalmaz
  • geçti ..
  • Kardeşim nedir bu kendi kendine yaptığın işkence. Yoksa sen PiSiJiKoPaT mısın?
  • Piskopatlık tan değil , o kadar yemek yemişim erisin biraz dedim zaten uykum yoktu biraz çalıştım nefes nefese kaldım ama ..
  • Kendi kendine bu kadar eziyet edeceğine, madenlere inip çalışsana. Vatana millete katkın olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

Kendi kendine bu kadar eziyet edeceğine, madenlere inip çalışsana. Vatana millete katkın olur.

Olaylara farklı yaklaşım farkını ortaya koyup, yine güzel mizahınla mikslemişsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göğüs Genetiğim
    2 yıl önce açıldı
    Karın kası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.