Şimdi Ara

karıncalı görme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
6.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Son 3 gündür artarak devam eden bir sorunum var. Karıncalı görüyorum. Bozuk karıncalı televizyon gibi.Özellikle duvara baktığimda ya da gökyüzüne baktığımda daha da artıyor. Takıntıli bir insanım zaten ve inanın çok rahatsızlık vermeye başladı. Visual snow deniliyormuş ve yepyeni bir hastalık. Özellikle amerikada çok yaygın. Depresyon, anksiyetik bozukluktan sonra çıktığı biliniyor ( yaşadığımdan biliyorum) ve sanırım ot gibi bazı maddeler bunu tetikliyor. ( yorumlardan okuduğum ve geçmişim olduğundan biliyorum) böyle gören birileri varsa paylaşırsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaklaşık iki sene önceydi zannedersem kafamı kaldırıp gökyüzüne baktığımda bi takım beyaz noktaların yağdığını görmüştüm.bakmaya devam ettim ve daha sonra anlık bişey olmadığını fark ettim. sınıfta beyaz tahtaya bakarken,kışın kar yağmışsa kara bakarken arada asfalta bakarken kısaca genellikle tek renk yüzeylere bakarken ara ara oluyor hala.hiç kafama takmadım.depresyon yaşadım mı bilmiyorum yani asosyalim ama depresyon değildi benim sorunum.ot falan hiç kullanmadım.yalnız tam karıncalı değil sanki bitakım siyah dalgalar,halkasal desenler vs. geçiyor gibi oluyor bende.böyle işte.
  • Sizinkisi daha farkliymis. Hic doktora gittiniz mi bu yuzden

• Bu sanırsan katarakt ile ilgili bişeydi emin değilim katarakt ameliyatı hakkında arştırın
  • hayır gitmedim normalde cidden takıntılı birisiyimdir ama bu konunun pek fazla üzerinde durmadım nedense.inşallah gitmelik bi durumumda yoktur.
  • Bu olay bende var hocam. Son 1 yıldır var sanırım. Yaş 19.
    Özellikle sabahları daha çok rahatsız ediyor.
    Ot geçmişim yok. Daha doğrusu.. sadece 1 defa o da sonrasında.
    Kulak çınlamasıda var bende.
    El ele gidiyorlar anladığım kadarıyla bu iki durum. Kulak çınlaması daha önce başladı.
    Nörölojiye gittim. Önce şöyle bir muayine etti iyice. Gözleri özellikle. Bir şey bulamadı, biraz şaşırdı. MR çektirt getir dedi, gösterdik. Ciddi bir şey yok gibi yinede MR uzmanı(mı ney varmış orda) da baksın, tekrar gelin dedi. Gitmedik. Niye bilmiyorum. Ben unutunca herkes unutuyor.
    Yıllarca ciddi uykusuzluk sıkıntım oldu, hala orta halli devam ediyor. Çok stresli zamanlardan geçtim. Şu anda o stres yok hayatımda ama bazen kendimi kaskatı buluyorum stresten. Sebepsiz yere. Hayata karşı tavrım uzun zamandır. Bunlara bağlıyorum.
    thosewithvisualsnow diye bir site var, girmişssindir sanırım, orayada arada bakıyorum ama, bu hastalığın(?) şu anlık bir çözümü yok gibi.
    Umarım seninki geçicidir.(hatta benimkide :/)
    Meditasyonun yardımcı olduğunu okudum. Zazen yapmayı deneyebilirsin.
    Bu arada.. ot pek çok araştırmada inanılanın aksine sağlıklı olarak geçiyor.
    Açıkçası ottan olduğunu sanmıyorum. Bağımlı olmadıkça sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum.
    Amma bilim adamı değilim, emin değilim .

edit:
    Bu arada o yukardaki arkadaşın bahsettiği uçuşan beyaz noktalarda var bende. İkisi farklı.
    Tinnitus(çınlama) + visual snow + floaters(beyazlar) . Hayat .
    Babama anlatmaya çalışınca sanki kendi kendime bir şeyler görüyormuşum gibi davranmıştı. Sağolsun. Hazırlıklı ol yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 3 Ekim 2013; 4:33:34 >

• Kulak çınlaması bende de var. Yaklasık 6 senedir filan var ama o duruma alıştım. Hatta çınlamassa yapamam gibi birşey. Bu aralar çok zor zamanlar geçirdim. Ot kullanımından sonra. Depresyona girdim. Anksiyetem oldu. Son 3 gundur de boyle görüyorum. Takmassam çok sorun yok alışılır gibi ama korkuyorum bilmiyorum. Niye oldu ki şimdi diyorum. Tedavisi yok evet ama çok çeken var bu sıkıntıyı. Umarım tez vakitte bulurlar.. geçmiş olsun.. :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clonazepam gibi maddeler tedavi edebiliyormuş sanırım. Vikipedi de okudum. Aynı zamanda bu kulak çınlamasınıda tedavi edebilme özelliğine sahip. Vikipedide okursanız görebilirsiniz. İngilizcem yettigi kadar anlayabildim
     karıncalı görme

• bendede var 7 aydır vedoktorlar bilmiyor bendegözümdede uçuşuan şeylerde bundan 1 2 hafta sonra cıkdı kulak çınlaması ardıl görüntüler flnda var
  • Arkadaşlar 3-4 yıldır var, yaklasik 6 şekil var.
    Biri kalem kutu, diğeri ustura diğeri de çakmağa benziyor. Kalan 3 ü şekilsiz. Araştırdım zamanında, sebebi fazlaca parlak ekrana bakmak, gözlerimizi yormaktan oluyor. Yani bi nevi ışık koparıyor gözden ufak tefek parçalar. Dikkat ederseniz de sabit değil bu cisimler, akıp gidiyor göz sıvısında.

Gitgide artıyor...

• İmkanınız varsa bir göz doktoruna gidip görme alanı testi yaptırın.
  • 4-5 yıldır vison snow var bende kulak çınlaması da yakın zamanda başladı hayırlısı diyelim
  • hayırlısı göz doktorolarını tek tek gezicez bu gidiişle
  • Benim de geceleri karıncalı gündüz de titrek görme şeklinde. Doktora gittim göze göz arkasına baktı nörolojiye sevk etti eeg istedi birşeyin yok psikolojik diyip yolladı. Kulak çınlamam da var. Her şey titriyor da. ( titreme dediğim de sallanmiyo hertz'i düşük gıbı pirpir ediyorlar) 8. Günüm bu gün. Gerçekten dayanılmaz birsey. Bu arada yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi de var

• Göz doktoruna da gidiyorum gözlükte takıyorum sanırım ışığın kırılması ile ilgi bir olay olsa gerek çünkü bazen beyaz beyaz görüyor sanki gözlük varmış gibi oluyor ama gözlük yok gözlüğü silicekmiş gibi yapıyorum.
  • Beyler bende de arada sırada oluyor böyle bazı zamanlar çok dikkatli baktığımda beyaz beyaz garip şeylerin düştüğünü görüyorum.Sizce ne biliyomusunuz?
  • Beyler daha detayly bilgi ve yardymla?ma için burada hikayenizi anlatyn, nedeni bulundu syra tedavi de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.