Şimdi Ara

Karınıza dahi güvenmeyin !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
8
Favori
34.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hipergamileri var evli bile olsa senden daha iyisi geldiğinde seni onunla aldatacak dedelerimiz bu yüzden eve hapsediyordu bu yüzden baskıyla büyütüyordu evlilik için sadece günümüzde özgür artık 14 yaşında hamile kalan gördüm ben böyle şeyler yaşanmaması için eve hapsediyorlardı sosyal medyanın ortaya çıkmasıyla hipergami en üst seviyeye ulaştı günde 30 kişi yazıyor kız da onların içindeki en iyi gördüğüne gidiyor yedekte tuttuğu birkaç kişi oluyor eğer diğeri giderse ona giderim diye inceller boşuna çıkmadı sosyal medya yokken pek sorun yoktu çünkü gördüğü erkek sayısı fazla değildi ama şimdi devir öyle değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

Sizin söylediğiniz şeyler kadınları ancak kagıt ustunde mutlu eder, tek yaşayan mutlu olan adama da imrenirler, ama soyledıgınz hayatı yasayıp mutlu olamazlar. sonuna kadar katılıyorum.

• Çok sevmiş aşık olduğunu belirten 20 li yaşlarda kör cahil bi adam evlense tamam anlarım yada genç yaştq baba olmak istersin oda tamam.

Bazen düşünüyorumda iddada pAra yatırır kaybedersin herkes salak der yaf evleniyon milyarlar gidiyor,boşanıyon milyarlar gidiyor kimse gık demiyor artık o giden paralar o kadar normal geliyorki insanlara.

Ben evlenmek yerine ev ve araba aldım işim gücümde var ve yalnız yaşıyorum sevgilimde oluyor kafada dinliyorum ben iş yerinde bile artık kızların triplerini dırdırlarını çekemiyorum,evlenip ömür boyu yaşayıp bunu çekenlere helal olsun,benim yaşımda evli barklı adamlar resmen çökmüş her yönden.

Evliliği öven evde nefes olsun,yalnız yaşanmaz diyencilere sormak istiyorum bana güzel bişeyini söyleyin ya hem ruhem hem maddi olarak çöküyon bir sürü koşuşturmanın içindesin neden abi yani neden? Boşansan yılların gidiyor yaf gidin bi mercedes alın binin gezin aga hobiniz evlilik olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Catcheee

Çok sevmiş aşık olduğunu belirten 20 li yaşlarda kör cahil bi adam evlense tamam anlarım yada genç yaştq baba olmak istersin oda tamam.

Bazen düşünüyorumda iddada pAra yatırır kaybedersin herkes salak der yaf evleniyon milyarlar gidiyor,boşanıyon milyarlar gidiyor kimse gık demiyor artık o giden paralar o kadar normal geliyorki insanlara.

Ben evlenmek yerine ev ve araba aldım işim gücümde var ve yalnız yaşıyorum sevgilimde oluyor kafada dinliyorum ben iş yerinde bile artık kızların triplerini dırdırlarını çekemiyorum,evlenip ömür boyu yaşayıp bunu çekenlere helal olsun,benim yaşımda evli barklı adamlar resmen çökmüş her yönden.

Evliliği öven evde nefes olsun,yalnız yaşanmaz diyencilere sormak istiyorum bana güzel bişeyini söyleyin ya hem ruhem hem maddi olarak çöküyon bir sürü koşuşturmanın içindesin neden abi yani neden? Boşansan yılların gidiyor yaf gidin bi mercedes alın binin gezin aga hobiniz evlilik olmasın.

Katılıyorum evlenmek olmak için evlenmek tamamen saçmalık.

İyi bir kariyer,iyi bi maddi gelir,güzel bir araba,istediğin gibi yaşamak bunlar çok güzel şeyler.

He nolur yaşlanınca zorluk çekilebilir onunda evlenipte evli kalma garantin yok zaten

• yandık sevda ocağında, hep gül olsun kucağında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catcheee

Çok sevmiş aşık olduğunu belirten 20 li yaşlarda kör cahil bi adam evlense tamam anlarım yada genç yaştq baba olmak istersin oda tamam.

Hocam , evli ve bekar 2 yaşta adam arasın da o kadar fark var ki anlatamam. Bu konu da haklısın. Çocuk var ise hayat zindan sorumluluk , yük dert ve para...

Böyle mantıklı cevaplar çok güzel geliyor. En mantıklı insan dahi bazen duygularına kapılıyor.

Düşünüyorum... Karım öldü , yalnızım.

Ben öldüm , karım başkasıyla benim paramı yiyecek.

Kısaca en mantıklısı , cinsel ihtiyaçlar için ise bir sürü yol var bunun da bir süresi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Hocam , evli ve bekar 2 yaşta adam arasın da o kadar fark var ki anlatamam. Bu konu da haklısın. Çocuk var ise hayat zindan sorumluluk , yük dert ve para...

Böyle mantıklı cevaplar çok güzel geliyor. En mantıklı insan dahi bazen duygularına kapılıyor.

Düşünüyorum... Karım öldü , yalnızım.

Ben öldüm , karım başkasıyla benim paramı yiyecek.

Kısaca en mantıklısı , cinsel ihtiyaçlar için ise bir sürü yol var bunun da bir süresi var.

Alıntıları Göster

Tşk ederim verdiğin cevaplar için şu var ben evlilik düşmanı değilim cinsellik bi yana insan ruhu tatmin olsun ister boşlukta arayışta olur ona amenna lafım yok belki kadınlarla arası iyi olmayan biri olsam farklı düşünebilirdim.

Kadınların iç dünyasına kadar biliyorum dostum ve ben evlensem biriyle yaşayacağım şeyleri az çok ölçüp tarttığım için bu kaosa girmiyorum evlilik bi kaos hocam ben o kaosu o yorucu hayatı istemiyorum kendime zaman ayırmayı seven yalnızlığı sessizliği seven bi adamım herkes sevemez ams ben seviyorum,çocuk yapıp bi ömür buna zaman ayırmak bana çok yorucu geliyor.

Evlilik insanları günahlarından arındırıyormu peki kesinlikle hayır evli olup cinselliğe hasret çoğu adam var yada değişiklik arıyan,bende günah işliyorum ama beniö günanım kendime kimseye zararım yok,evli olup başka kadınlarla olsam karımın çocugumunda hakkına girmiş olurdum,mutlu insanları rabbim dahada mutlu etsin ben bu kaosa hiç girmek istemiyorum

• Karına da guvenmeyeceksen yaşamanin anlamı yok. İnsanoğlu sosyal bir varlık. Öyle tek tabanca olmaz. İnsan ilişkilerinde önemli konulardan bir tanesi de karşıdakine güvenmektir. Güven sorunları olan insanlar kalabalıklar içinde yalnız kalırlar.

Evlenene kadar ölçüp, biçip, tartacaksin. Bitti mi? Hayır. Evlendikten sonra da hemen çocuk yapmayacaksin. Beş sene bakacaksın duruma. Hem baş başa bol bol da vakit geçirmiş olursunuz.

Yani işin özü şudur. Ölçüp biçip tartacaksin. Güvenebileceğine karar verdikten sonra da güveneceksin ama gözün kapalı değil.

Not: Bu konular belirli bir cinsiyete özel değildir. Aynı şey kadınların erkek seçiminde de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 24 Ocak 2021; 17:12:46 >
  • Genelleme bizim milletin genetiğinde var
  • Bakın beyler en iyi en güzel kadın sabah kaybolan kadındır. Ona göre ,beni anlayan anladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xSHUJx

Bakın beyler en iyi en güzel kadın sabah kaybolan kadındır. Ona göre ,beni anlayan anladı.

doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: xSHUJx

Bakın beyler en iyi en güzel kadın sabah kaybolan kadındır. Ona göre ,beni anlayan anladı.

Mesaj alındı😀

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ciddiye almazlar, çünkü hepsi kendi kendine diyor ki "tamam dışarıda kötü kızlar çok var ama benimki farklı".

NAH farklı.  

Foyası ortaya çıkana kadar her kız öncekilerden farklıdır, her kız melektir.

Ben zibilyon tane kızla tanıştım konuştum, En az 20 kişiyle çıktım.

Sonunda gerçekten farklı olduğunu sandığım biriyle evlendim.

Kız o kadar iyi biri gibiydi ki kendi kendime "ulan böyle melek gibi kızı üzersem Allah beni yakar be" diyordum.

Ah salak kafam ah.

Meğer en iyi zannettiğim kız, en iyi rol yapan kızmış. bana hayatımın kazığını attı. mahkemede % 100 haklı çıkmasaydım ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalacaktım. Üstelik boşanma aşamasında da benden para koparmaya çalıştı.

Sakın sakın "benimki farklı" demeyin. Hayal dünyasında yaşamayın, gözünüzü açın.

Bulutların üzerinde uçmak güzeldir ama ne kadar yüksekten uçarsanız sonunda o kadar sert düşersiniz.

Daima ayaklarınız yere bassın.

Alıntıları Göster

ders gibi yazmışsın hocam eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: bolanka

Kadınlar evrimleri gereği kendilerini memnun eden, ona sürekli bit şeyler sağlayan erkekleri isterler. Evlendiğinde bulaşık, çamaşır, çocuk vs derken umduklarını bulamazlar. Eskiden yapacak başka şeyleri olmadığından sabrederlerdi. Artık kanun da onlardan yana. 3 gün sonra boşanıyorlar. Resmî nikah yapmak erkeğe kurulmuş bir tuzaktır. Evlenmesi 1 imza yeter ama boşanmak için şahit, avukat, hakim, nafaka, tazminat vb lazımdır. 2-3 yıl sürer

imzamı atıyorum. 

tuzağın önde gideni hem de.

evlenen tüm dostlarım acınacak halde. üzülmemek elde değil. kralım onların yanında. 

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

anlayana kadar oku o cümleyi  

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

tekrar oku

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.