|
Karınıza dahi güvenmeyin !!! (12. sayfa)
-
-
Kadınlara karşı asla hislerini belli etmeyeceksin. 3 senelik ilişkimde hep güçlü görünen güçlü olan taraf bendim hep beni sevmeyen taraf olarak görürdü üstelik ben de alıştırmışım kendimi ben de inanmışım buna. 3 sene boyunca hep bana yaranmak için bir sürü şey yaptı ben kaçtıkça o kovaladı resmen ilişkimizi bu durum ayakta tutmuş. Tabi yapılmayacak çok büyük geri dönüşü olmayan hatalar yaptım orası ayrı. Velhasıl ayrıldık geçen yaz başında. 3 ay sonra onsuz yapamadığımı anlayıp geri döndüm yalvar yakar ikna ettim. Benden sonra bir sürü takibi çıkmış kabul etmemiş lan benim yazdığım 3 5 kız oldu onlar da yüz vermemişti zaten Türkiye’deki duruma bakın üstelik kız o kadar güzel de değildi ben çok güzel görüyorum ama çevremdeki insanlar beğenmiyordu açıkçası. Tekrar başladık 1.5 ay birlikte olduk. Belki 3 senede aramadığım kadar fazla aramışımdır söylemediğim kadar fazla sevdiğimi aşık olduğumu söylemişimdir. Sonrası malum sevmediğim çizmeyi çok aşan bir sürü hareket yaptı bende tepkimi koyunca olmuyor yapamıyoruz deyip bahane uydurup gitti. Aklı sıra vicdanını rahatlattı sorunu bende buldu yani arkadaşlar. Ben hiç yazmasam bana yazmayı düşünüyormuş belki de ben ona hiç yazmasaydım unutsaydım şimdi hala peşimde koşuyor olurdu fakat gel gelelim heryerden engellemiş ben daha numarasını cüzdanımdaki resmini silemedim. 2.5 ay oldu artık daha sağlıklı düşünüyorum ama insan ister istemez üzülüyor tabi. Yine de buradaki çoğu insan gibi tüm kızları suçlamıyorum asla iyi insanlar da çok fazla ama şu bir gerçek erkekler kadınlardan fiziksel olarak kadınlar ise psikolojik olarak erkeklerden çok daha güçlü. Fiziksel güç günümüz dünyasında kanunlar yasalar sayesinde bir işe yaramıyor artık ama psikolojik güce yapacak birşey yok. Kafada bitirmeleri hızlarda günler aylar sürerken çoğu erkekte bu yıllar alabiliyor. Benden size tavsiye güvenin sevin her duyguyu yaşayın ama karşınızdakine karşı asla keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyler yapmayın ileride ayrılsanız bile vicdanınız rahat olur daha kolay atlatırsınız. Kadın erkek ilişkileri at binmeye benziyor ipleri fazla eline alırsan at seni düşürür ipleri fazla salarsan da dengeni kaybeder savrulursun öyle işte.
İyi geceler arkadaşlar. Yaş 25 demeden bir yerlere gelmeye bakın karı kız dert değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: Etzel45
Kadınlara karşı asla hislerini belli etmeyeceksin. 3 senelik ilişkimde hep güçlü görünen güçlü olan taraf bendim hep beni sevmeyen taraf olarak görürdü üstelik ben de alıştırmışım kendimi ben de inanmışım buna. 3 sene boyunca hep bana yaranmak için bir sürü şey yaptı ben kaçtıkça o kovaladı resmen ilişkimizi bu durum ayakta tutmuş. Tabi yapılmayacak çok büyük geri dönüşü olmayan hatalar yaptım orası ayrı. Velhasıl ayrıldık geçen yaz başında. 3 ay sonra onsuz yapamadığımı anlayıp geri döndüm yalvar yakar ikna ettim. Benden sonra bir sürü takibi çıkmış kabul etmemiş lan benim yazdığım 3 5 kız oldu onlar da yüz vermemişti zaten Türkiye’deki duruma bakın üstelik kız o kadar güzel de değildi ben çok güzel görüyorum ama çevremdeki insanlar beğenmiyordu açıkçası. Tekrar başladık 1.5 ay birlikte olduk. Belki 3 senede aramadığım kadar fazla aramışımdır söylemediğim kadar fazla sevdiğimi aşık olduğumu söylemişimdir. Sonrası malum sevmediğim çizmeyi çok aşan bir sürü hareket yaptı bende tepkimi koyunca olmuyor yapamıyoruz deyip bahane uydurup gitti. Aklı sıra vicdanını rahatlattı sorunu bende buldu yani arkadaşlar. Ben hiç yazmasam bana yazmayı düşünüyormuş belki de ben ona hiç yazmasaydım unutsaydım şimdi hala peşimde koşuyor olurdu fakat gel gelelim heryerden engellemiş ben daha numarasını cüzdanımdaki resmini silemedim. 2.5 ay oldu artık daha sağlıklı düşünüyorum ama insan ister istemez üzülüyor tabi. Yine de buradaki çoğu insan gibi tüm kızları suçlamıyorum asla iyi insanlar da çok fazla ama şu bir gerçek erkekler kadınlardan fiziksel olarak kadınlar ise psikolojik olarak erkeklerden çok daha güçlü. Fiziksel güç günümüz dünyasında kanunlar yasalar sayesinde bir işe yaramıyor artık ama psikolojik güce yapacak birşey yok. Kafada bitirmeleri hızlarda günler aylar sürerken çoğu erkekte bu yıllar alabiliyor. Benden size tavsiye güvenin sevin her duyguyu yaşayın ama karşınızdakine karşı asla keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyler yapmayın ileride ayrılsanız bile vicdanınız rahat olur daha kolay atlatırsınız. Kadın erkek ilişkileri at binmeye benziyor ipleri fazla eline alırsan at seni düşürür ipleri fazla salarsan da dengeni kaybeder savrulursun öyle işte.
İyi geceler arkadaşlar. Yaş 25 demeden bir yerlere gelmeye bakın karı kız dert değilçoğu erkeğin 120 kg kız ilgisini çekmez. Instagram'da 100 küsür kilo da olan kıza dahi 20 tane DM geliyor. Buna bizzat şahit oldum. Kızlar da değerli sanıyor.İnsanlar seks peşin de. Cinsiyeti KADIN olsun yeter hesabındalar.
Özet olarak şu , kızların büyük kısmı gezer tozar en sonun da beyefendi arar.
Çok düzgün kızlar da var orası çok ayrı konu.
-
Hayat instagramdan ibaret değil. O kültürsüz salak kızları ben 25inden sonda yavaş yavaş güzellikleri sönmeye başlayınca göreceğim nasıl salça olacaklar durumu düzgün ama ağır efendi adamlara. Tabi o adamlar bu sünepelere bakar mı meçhul zira davul bile dengi dengine derler onlar da hanım hanım okumuş görmüş kadın isteyecekler. Sonra o bahsettiğin kızlar da kendileri gibi cahil kültürsüz birilerini bulup evlenecekler sonra da haberlerde kadına şiddet veya ömür boyu nafaka gibi olayları izleyeceğiz. Yani benim gözümde ilahi adalet budur inanırım böyle birşeye böyle olması lazımdır ve çoğu zaman da böyle olmuştur. Zengin veya çok aşık değilse statüleri farklı olan insanlar genelde bir arada olmuyorlar zengin zenginle fakir fakirle okumuşu okumuşla yani. -
quote:
Hayat instagramdan ibaret değil. O kültürsüz salak kızları ben 25inden sonda yavaş yavaş güzellikleri sönmeye başlayınca göreceğim nasıl salça olacaklar durumu düzgün ama ağır efendi adamlara. Tabi o adamlar bu sünepelere bakar mı meçhul zira davul bile dengi dengine derler onlar da hanım hanım okumuş görmüş kadın isteyecekler. Sonra o bahsettiğin kızlar da kendileri gibi cahil kültürsüz birilerini bulup evlenecekler sonra da haberlerde kadına şiddet veya ömür boyu nafaka gibi olayları izleyeceğiz. Yani benim gözümde ilahi adalet budur inanırım böyle birşeye böyle olması lazımdır ve çoğu zaman da böyle olmuştur. Zengin veya çok aşık değilse statüleri farklı olan insanlar genelde bir arada olmuyorlar zengin zenginle fakir fakirle okumuşu okumuşla yani.Hocam bu durumdan dolayı zamanını bekliyorum. Bu tipler ... yoluna gidecekler. Dürüstlük , sevgi , saygı ve gerçek duygulara sahip bir insanım ve bunun yerine instagram hikayelerinde ki samimiyetsizliği seçti. Gün gelip devran dönecek. İnsanın yaşı olgunlaştıkça , aç ve açıkta değil ise aradığı gerçeklik kız yada erkek.
-
Evlenirken bin kere düşünün ve evleneceğiniz kişiyi iyice süzgeçten geçirin.eğer yanlış bir kişi evlendi iseniz hayatınız zindandan daha beter olabilir. Çünkü herhangi küçük bir iftirada hapse sokulabilir, evinden uzaklaştırabilir hatta öldürülebilirsiniz.çünkü ne kadar masum olursanız olun, isterseniz ülkenin en masum insanı olun,kadının beyanı esas alınarak lekelenebilir ve hapislerde çürüyebilirsiniz.2-3 senedir çok dikkatimi çekiyor kadın, kayıbireder, kaynana yada kayınpeder damatı öldürüyor yada ağır yaralıyorlar ve serbest bırakılıyor. Taktik belli eşini öldürecekti velhasıl bu ülkede en zor sey erkek olmak. Ölsende, yaralansanda istersen dibine kadar masum olsanda bir kadının beyanına bakar. Ülkede bir erkeğin it kadar değeri yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin1667 -- 24 Ocak 2021; 2:8:44 > -
quote:
Hayat instagramdan ibaret değil. O kültürsüz salak kızları ben 25inden sonda yavaş yavaş güzellikleri sönmeye başlayınca göreceğim nasıl salça olacaklar durumu düzgün ama ağır efendi adamlara. Tabi o adamlar bu sünepelere bakar mı meçhul zira davul bile dengi dengine derler onlar da hanım hanım okumuş görmüş kadın isteyecekler. Sonra o bahsettiğin kızlar da kendileri gibi cahil kültürsüz birilerini bulup evlenecekler sonra da haberlerde kadına şiddet veya ömür boyu nafaka gibi olayları izleyeceğiz. Yani benim gözümde ilahi adalet budur inanırım böyle birşeye böyle olması lazımdır ve çoğu zaman da böyle olmuştur. Zengin veya çok aşık değilse statüleri farklı olan insanlar genelde bir arada olmuyorlar zengin zenginle fakir fakirle okumuşu okumuşla yani.Yazdıklarınız umut verici.
Düşününce de haklı olduğunuzu herkes görebilir.
-
aynı sorun bende de var
-
Umut herşeydir hocam. Burada herkes gibi sevmeyin bağlanmayın güvenmeyin demiyorum ben sevin bağlanın güvenin o anda bunlar çok güzel duygular acısı sonradan çıkabiliyor o kadarı olacak artık :D herkes bir şekilde hakettiği hayatı yaşar kadınlar şöyle böyle demekten ziyade insan biraz da kendine bakmalı ben demek ki düzgün biri değilim de karşıma bu çıktı diye düşünmeliyiz ben öyle düşünüyorum ve bu benim daha çok kendimi geliştirmemi daha düzgün biri olmamı sağlayacak inşallah. Sancılı acılı olacak ama olacak -
İnsan oğlu şaşar beşer güven olmaz.Kadini erkeği yok bu işin bir insan da namus yoksa yok işte sonradan kazanılacak birşey değil bu iç güdüsel gelir böylesi duygular Allah karşımıza her daim bizden daha iyi daha temiz yürekli insanlar çıkartsın Amin -
28 yasima geldim ve defalarca sagit olduktab sonra soyleyebilirimki
Tencere yuvarlanip en sonunda kapagini buluyor
Sen nasil birisiysen ne karakterde isen karsinada oyle birisi cikiyor
Bu yazilmamis kurala artik inaniyorum sonuna kadar hemde
Herkes kalbinin ekmegini yiyor
Olmadi diye sakin uzulmeyin hic takmayib bile.Insanlar birbirinin aynisi cogu kiz erkek copy paste
Gitmek isteyene yolun bahtin acik olsun deyin hic durmayij devam edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hayat instagramdan ibaret değil. O kültürsüz salak kızları ben 25inden sonda yavaş yavaş güzellikleri sönmeye başlayınca göreceğim nasıl salça olacaklar durumu düzgün ama ağır efendi adamlara. Tabi o adamlar bu sünepelere bakar mı meçhul zira davul bile dengi dengine derler onlar da hanım hanım okumuş görmüş kadın isteyecekler. Sonra o bahsettiğin kızlar da kendileri gibi cahil kültürsüz birilerini bulup evlenecekler sonra da haberlerde kadına şiddet veya ömür boyu nafaka gibi olayları izleyeceğiz. Yani benim gözümde ilahi adalet budur inanırım böyle birşeye böyle olması lazımdır ve çoğu zaman da böyle olmuştur. Zengin veya çok aşık değilse statüleri farklı olan insanlar genelde bir arada olmuyorlar zengin zenginle fakir fakirle okumuşu okumuşla yani.bu dediğin biraz zor olur 37 den sonra instagram ı keşfedip evini barkını yıkan kadın biliyorum hayatı orada kilerden ibaret sanıyor yani o uygulamada olanların sanal olduğunu anlamayacak kadar cahil
10 yaşında kızım var öğretmeye çalıştığım şeylerden biri de sosyal medya da olanları aslında göründükleri gibi olmadığı ve onların aslında hayal dünyasında olduğunu ve sanal arkadaşlıklardan uzak durması gerektiğini söylüyorum
yani o tipi bozulunca bile instagramdan yazanlar bitmeyecek çünkü o bir dişi yaşlansa bile yaşına göre birileri elbet yazmaya devam edecek çünkü alfa erkek ten daha çok beta var ve kadınlar onlara köpek olanları bulabilecek her zaman böyle
-
Kadınlar yapı itibarıyla mutlu olamaz. Erkeklerin yapısı mutlu olmaya daha uygundur. Kadınlar başka yerde mutlu olacağını sanır. Erkekler mutsuzluk varsa düzeltebileceklerini. Bir Angaralı olarak ne diyoruz herkese giden bana gelmesin ben gönül eyleyemem
-
Hocam olabilir bu da bir başka bakış açısı. Ben çok takılmamayı tercih ediyorum artık hiç evlenmesem ya da hayatımda hiç kadın olmasa da olur hayat onlar olmadan da geçiyor daha güzel geçiyor hatta çoğu zaman. Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın. -
Karşınızdaki insanı bu kadar zaman boyunca hala tanıyamamış kıvamda iseniz bu sizin de suçunuzdur, bu tarz durumlarda suçu hiç karşıda aramayın 20 yaşını geçmiş hiçbir insanı öyle büyülü aşklı bilmem ne sözlerle değiştiremezsiniz.
Hayatta hangi ciddi konuda sizi yarı yolda bırakmış ya da bırakma potansiyeli olan insan varsa teşekkür edip yolunuza devam edin hiç suçlamayın bile o öyle çünkü
İsterseniz sabahlara kadar paragraflar yazıp tartışın hiçbir şey değişmeyecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 24 Ocak 2021; 12:36:44 > -
Milenyum kuşağı= 1981-2000 -
quote:
Orijinalden alıntı: Rem0te
28 yasima geldim ve defalarca sagit olduktab sonra soyleyebilirimki
Tencere yuvarlanip en sonunda kapagini buluyor
Sen nasil birisiysen ne karakterde isen karsinada oyle birisi cikiyor
Bu yazilmamis kurala artik inaniyorum sonuna kadar hemde
Herkes kalbinin ekmegini yiyor
Olmadi diye sakin uzulmeyin hic takmayib bile.Insanlar birbirinin aynisi cogu kiz erkek copy paste
Gitmek isteyene yolun bahtin acik olsun deyin hic durmayij devam edinAradığım yorumlardan birisi de buydu aslında. Din ve inanışlar da bu var. İslam'da , Karma'da İncil'de Kuran'da Tevrat'ta Budizm'de....
Yaşattığın ne ise yaşıyor , ayıpladığın ne ise başına geliyor...
Bu gün üzlüyoruz , yarın gidenler için teşekkür edeceğiz...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZedKarşınızdaki insanı bu kadar zaman boyunca hala tanıyamamış kıvamda iseniz bu sizin de suçunuzdur, bu tarz durumlarda suçu hiç karşıda aramayın 20 yaşını geçmiş hiçbir insanı öyle büyülü aşklı bilmem ne sözlerle değiştiremezsiniz.
Hayatta hangi ciddi konuda sizi yarı yolda bırakmış ya da bırakma potansiyeli olan insan varsa teşekkür edip yolunuza devam edin hiç suçlamayın bile o öyle çünkü
İsterseniz sabahlara kadar paragraflar yazıp tartışın hiçbir şey değişmeyecek
Hocam doğru , ama insan karakteri oturmadığı zaman değişiyor. Belki belli bir yaşa gelmiş insan değişmez. Kimse dünya zengini , kimse dünya güzeli değil. Olay sevilmek sevmekte değil kahbelik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED15FB90Kadınlar yapı itibarıyla mutlu olamaz. Erkeklerin yapısı mutlu olmaya daha uygundur. Kadınlar başka yerde mutlu olacağını sanır. Erkekler mutsuzluk varsa düzeltebileceklerini. Bir Angaralı olarak ne diyoruz herkese giden bana gelmesin ben gönül eyleyemem
1 oda evde , köpeğim ve internetim ile mutlu yaşarım. Köy evin de koyunlarım ile mutlu yaşarım , şehir de teras katım da mutlu yaşarım ama bir kadın bunu başaramaz.
-
Kardeşim Yerli Almayın. Ukrayna , Belaruslu Alın ki Kültürünüze , İnancınıza Uyum Sağlayacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X