< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 24 Ocak 2021; 19:40:24 > |
Karınıza dahi güvenmeyin !!! (14. sayfa)
-
-
konudaki bir arkadaş yardımcı olsun ben yoruldum
sorun çözüldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 24 Ocak 2021; 19:41:4 > -
Annemden özellikle bu konular hakkında çok öğüt alırım. Ne dediyse hep çıkmıştır. Gerçekten büyükler her zaman haklı çıkıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Timurlénkimzamı atıyorum.
tuzağın önde gideni hem de.
evlenen tüm dostlarım acınacak halde. üzülmemek elde değil. kralım onların yanında.
Alıntıları GösterSorma ama sorsan onlardan mutluları yok evli bi adam herseyi itiraf edemez zordır ama boşanmaya yakım konuş neler neler anlatırlar.
Aga çok sıkıyolar benmle görüşen arkadaşlarım var benim normal kız arkadaşlarım bile bunların karısı faln yokmu hep senle diyolar düşün bak sosyal kız arkadaşlarım bunu yapıyo bide evli olsam:))
sponsor gibi ölene kadar çalışıyosun evlilik bu yani şu anki evlilik bu rahat konuşamıyolar gezemiyolar sanki nazi kampındalar aga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen öyle ancak boşanma durumunda dökülüyor her şey ortalığa -
Millet niye evleniyor anlamadim? Baktin hosuna gidiyor ayni evde yasayalim diye mi, yada resmi olsun da sevisince sorun olmasin diye mi, yada evimin duzeni olsun diye mi? Bunlar icin evlenmeye gerek yok, evlilikte bunlar degil zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dreamer213Millet niye evleniyor anlamadim? Baktin hosuna gidiyor ayni evde yasayalim diye mi, yada resmi olsun da sevisince sorun olmasin diye mi, yada evimin duzeni olsun diye mi? Bunlar icin evlenmeye gerek yok, evlilikte bunlar degil zaten.
Bunlar için evleniyor çoğu hocam,aile baskısından evlenen bi arkadaşım vardı evlenmessm ailem bana ev açmazdı herseyden mahrum ederdi bakma sen bazı aileler çok baskıcı ölene kadar evlen diyor çocuklarına.
Olay imkanlarının olmaması ve rahatca cinselliğe girilecek ve aile yanından ayrılmanın tek yoluda bu aslında olay bundan ibaret.Benim anlamadığım zengin yada ünlüler evlenip boşanıp rekor nafaka ödüyolar türkiyenin en yakışıklı ya da zengin adamı olsam neden evleneyim ?
-
Bazı kişiler sevgilisini , eşini , nişanlısını vs. denememiş ne olunca ne yapar farkında bile değil karşı cinsi melek sanıyor cinsiyet vermedim erkek için de kadın için de konuşuyorum. Deneyin korkmayın sınav yapın sonucu görün.''Bana güvenmiyor musun ?'' diyen kişilerin çok büyük çoğunluğu güvenilmeyecek kişilerdir. Dürüst ve ahlaklı insan denenmekten korkmaz,çekinmez.
Kanunlar kadınlara aşırı ayrımcılık yapmış artık erkekler eş seçerken kanunları da hesaba katıp başına geleceği bilmelidir. Kanunlar tüm erkekleri potansiyel suçlu olarak görüyor. Bu arada Mevcut hükümetin yandaşları dahi sırf bu durumdan dolayı kendisine oy vermeyecek gelecek seçimde. Mağdur olan erkek sayısı günden güne artıyor. Hükümet bu kesimden çok ciddi yara alacak.
-
Turkiyenin en yakisikli ve zengin kisisisin diyelim. 100-200-500 kadin,erkek,trans vs yattin, her turlu fanteziyi yasadin. Sonrasi? Her zaman 18 inde seks makinesi halinde kalacak degilsin ya?
Zaten unlulerin depresyona girme sebeplerinden biri bu. Parayi ve sohreti yasadiktan sonra bir amac bulamamak.
En sonunda aradigin sey en azindan kendi acimdan anlasilmak, ortak bir yolda yurumek ve bunun icinde hem sevgi hemde saygi olmasi.
Buna ragmen yanlis yapilabilir. Hicbirimiz mukemmel degiliz. Ama tum kadinlar diye bir genelleme yapmak baya sacma geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: CatcheeeTşk ederim verdiğin cevaplar için şu var ben evlilik düşmanı değilim cinsellik bi yana insan ruhu tatmin olsun ister boşlukta arayışta olur ona amenna lafım yok belki kadınlarla arası iyi olmayan biri olsam farklı düşünebilirdim.
Kadınların iç dünyasına kadar biliyorum dostum ve ben evlensem biriyle yaşayacağım şeyleri az çok ölçüp tarttığım için bu kaosa girmiyorum evlilik bi kaos hocam ben o kaosu o yorucu hayatı istemiyorum kendime zaman ayırmayı seven yalnızlığı sessizliği seven bi adamım herkes sevemez ams ben seviyorum,çocuk yapıp bi ömür buna zaman ayırmak bana çok yorucu geliyor.
Evlilik insanları günahlarından arındırıyormu peki kesinlikle hayır evli olup cinselliğe hasret çoğu adam var yada değişiklik arıyan,bende günah işliyorum ama beniö günanım kendime kimseye zararım yok,evli olup başka kadınlarla olsam karımın çocugumunda hakkına girmiş olurdum,mutlu insanları rabbim dahada mutlu etsin ben bu kaosa hiç girmek istemiyorum
Alıntıları Gösterilk hafta bal ayı tatil , seks. Balayı sonrası iş sendromu.Akşamları Netflix ve seks...Zamanla bunlar bitecek mesailer uymayacak...Bayram da akraba işleri olacak... Falan da falan...
Şu bi gerçek her erkek uzun ilişki de yalnızlığı özlüyordur. Ben de özlüyordum özgürlüğü yalnızlığı...
Sevdik falan da ayrılan ben olsaydım içim de hep bir ukte keşke kalacaktı en azından bu derdim yok. Mucize olur aşık olursak çift taraflı belki riske alınır fakat şu devir de özgürlük en büyük rahatlık.
1000 lira'ya da geçinirim. Ekmek arası ile Netflix açar izlerim ama bunu sadece yalnızken yapabilirim.Sadece örnek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: timucinkaloriferilk hafta bal ayı tatil , seks. Balayı sonrası iş sendromu.Akşamları Netflix ve seks...Zamanla bunlar bitecek mesailer uymayacak...Bayram da akraba işleri olacak... Falan da falan...
Şu bi gerçek her erkek uzun ilişki de yalnızlığı özlüyordur. Ben de özlüyordum özgürlüğü yalnızlığı...
Sevdik falan da ayrılan ben olsaydım içim de hep bir ukte keşke kalacaktı en azından bu derdim yok. Mucize olur aşık olursak çift taraflı belki riske alınır fakat şu devir de özgürlük en büyük rahatlık.
1000 lira'ya da geçinirim. Ekmek arası ile Netflix açar izlerim ama bunu sadece yalnızken yapabilirim.Sadece örnek.
Alıntıları GösterBoşandınızmı hocam siz üzüldüm inanın ama herseyde bi hayır vardır,anlattığın örnekler kesinlikle çok doğru ve çok duyduğum şeyler.
Evli 4 5 arkadaşım var çok yakınızdır bazen bunları görürüm arayışta olurlar yada farklı birini tanımak hoşlarına gider,2 yıldır evli bi arkadaşım var eşi bacım olsun çok hanım ve güzel hanş aldatma çirkeflikte yok bi çocukları var geçen konuştum.Çok yoruluyorum kardeş valls bekarlık sultanlık dedi ve evliliğe yatkın bi adam bu,bi yakınımın eşi ailesinin yanına gideceği zaman oyun havası açıp oynuyo ciddiyim bak:))) bu kadarmı bunalıyolar ya içinde değilim bilmiyorum ama aldatma flnda yok hani.
Bu konuda çok haklısın tek başına peynir ekmek yesende yeter.
-
eskiden bizim kendi etkileşim kurabildiğimiz dünyamız küçüktü, çünkü günümüz teknolojik araçları yoktu. hayatımız büyük ölçüde oturduğumuz sokaktan ibaret idi. aradan geçen zamanda sosyal medyanın ortaya çıkması kızları çok değiştirdi.quote:
Orijinalden alıntı: mr. solucan
Hocam benim 27 yıllık ömrümden çıkardığım naçizane yorum şudur. 90'li yılları biliyorum, öncesini de duyarak araştırarak epey bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum. 2000'lerin dünyasında kimseye güvenmemek, hele ki kadınsa güvenmeyi aklından bile geçirmemek lazım. Bu devirde bir erkek aldatırsa "okuz-comar-serefsiz vs vs" olur ama kadın aldatırsa "demek ki memnun edememişsin" olur.
Tekrar ediyorum, insan annesi dışında bir dişiye kesinlikle sınırsız guvenmemeli.
ben küçükken tüm sokak doğaçlama şekilde pikniğe gitmiştik, şöyle oldu; önce biz annemlerle (karşı komşu falan) dışarı çıktık, sonra diğer komşulardan teyzeler geldiler bizi görüp. evin ilerisindeki zeytinlikte pikniğe dönüştü bu olay, tüm komşulardan teyzeler gördüler, geldiler. saat 5'ten sonra babalar da iş dönüşü pikniğe katılmışlardı (yaz günü hava 9'da kararıyo İzmir'de) şimdi sokaktaki komşular bu şekilde birbirleriyle etkileşim kuruyor değiller artık. dünya çok değişti. fiziksel olarak birbirimizden uzaklaştık, ne komşular fiziksel oalrak etkileşim kuruyorlar, ne de aile içindeki fertler akşamları oturup birlikte çay içiyorlar. ama, öte yanda herkes birbirinin her şeyini görür oldu (ekrandan)
"sanak kimlik" diye bir şey çıktı. artık insanlar gerçek hayattaki kimliklerinden daha çok sanal alemdeki imajlarını düşünüyolar. sürekli gittiği tatillleri paylaşan birkaç bin aboneye sahip ufak çaplı bir instagram fenomeni kızın evine gittiğinde kızın yaşadığı evin harabe gibi olduğunu, kızın makarna ile beslendiğini görebiliyosun, bunlar yaşanmış şeyler, görülmüş gerçek örnekler.
eski evlilikler artık çok nadir yaşanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Ocak 2021; 0:34:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kocanıza dahi güvenmeyin !!!
Çok düzgün sadık has seven erkekler var. Şuan ki jenerasyon ile bu seviye düştü. 100 erkekten 4-5 tanesi gerçek duygulara sahiptir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Ocak 2021; 0:51:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medyayı çok kullanan, sürekli ailesinden çocuklarından, eşinden abartılı sözlerle bahseden kadınlara çok dikkat edin Bir arkadaşım 4 yıl böyle bir kadın ile beraber oldu Kadın sosyal medyadan herkese mavi boncuk dağıtıyordu ve evliydi Sürekli annesi babası eşi çocukları kardeşleri vs paylaşıyor Her resim canlarım, yavrularım, hayat arkadaşım, özlediklerim vs ama en küçük bir fırsatta eşini aldatıyor Arkadaşım iyice tanıyınca gördü ki sadece onunla değil birçok kişi ile iş pişiriyor ve ciddi düşünmediği için umursamadı İki taraf içinde tam bir fuck body idi yani Kadın şu an başka birisi ile takılıyor Bu kadının birisi üniversite diğeri lisede 2 çocuğu var
Demem o ki anneniz dışında kimseye güvenmeyin diyenler var ya bence herkese dikkat edin -
Aynen katılıyorum size Sosyal medyanın aşırı etkisi oldu Her cinsiyet için oldu ama asıl etki bayanlarda yaşandı Erkekler aranan kadınları profilden anlıyor ki zaten bayanların da derdi bu Kendi profili dışında dikkat çekmemek için fake profiller ile neler neler yapılıyor Bazı kadınların içindeki beğenilme arzusu sosyal medya ile tavan yaptı ve bu arzuyu bastırmak için inanılmaz sahte yüzler ortaya çıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: aliosman2323
Bu mesaj silindi.Sevgi,sadakat,güven. Evliliğin üç sac ayağı. Şimdiki evliliklerde konuda yazılanlara da hak vermekle beraber sevgi erkek tarafından geliyor kadının aklı havada,duyguları değişken. Sadakat yok. Güvende son olarak buna bağlı oluşmuyor. Sadakat kavramı çok hafife alınıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CatcheeeBoşandınızmı hocam siz üzüldüm inanın ama herseyde bi hayır vardır,anlattığın örnekler kesinlikle çok doğru ve çok duyduğum şeyler.
Evli 4 5 arkadaşım var çok yakınızdır bazen bunları görürüm arayışta olurlar yada farklı birini tanımak hoşlarına gider,2 yıldır evli bi arkadaşım var eşi bacım olsun çok hanım ve güzel hanş aldatma çirkeflikte yok bi çocukları var geçen konuştum.Çok yoruluyorum kardeş valls bekarlık sultanlık dedi ve evliliğe yatkın bi adam bu,bi yakınımın eşi ailesinin yanına gideceği zaman oyun havası açıp oynuyo ciddiyim bak:))) bu kadarmı bunalıyolar ya içinde değilim bilmiyorum ama aldatma flnda yok hani.
Bu konuda çok haklısın tek başına peynir ekmek yesende yeter.
Alıntıları GösterHep mantıkçı insanım , bi şekil oldu sevdim.Bahane ile ayrıldı.Şükür evli değildim.
Şu konuyu okudum , bu yazıları görünce iyi olmuş diyorum ve artık üzüntü yaşamıyorum.Uzundu ve aileler karışmak üzereydi. 😀
ama şu an diyorum pandemi bitsin gezerim , akşam 10 liralık döner yerim , haftasonu şehie gezerim kamp yaparım :) keyfim nereye oraya.
Çok üzülmüştüm ama şu an hiç bi üzüntüm kalmadı diyebilirim...
Kesinlikle evli insanlar çökmüş ve türk geleneksel aile yapısı senin annen benim annem derken...
En güzeli sorumluluk yok :)
-
aynen çok doğru. annemde öğüt veriyor çok ama insan içine yediremiyor bazen ve hep arada kalmalar. bir taraf ağır bassa bir kere dene güzel olurdu...
-
quote:
Orijinalden alıntı: daxtor55Sevgi,sadakat,güven. Evliliğin üç sac ayağı. Şimdiki evliliklerde konuda yazılanlara da hak vermekle beraber sevgi erkek tarafından geliyor kadının aklı havada,duyguları değişken. Sadakat yok. Güvende son olarak buna bağlı oluşmuyor. Sadakat kavramı çok hafife alınıyor.
Alıntıları GösterBana kalırsa yeni jenerasyon kadınında da erkeğinde de sadakat yok. Sadakat; sevgi güven aşk gibi hormonel bir duygu değil. Sadakat saygı duyma, saygı korkudan geliyor. Korku yoksa saygı yoktur, saygı yoksa sadakat yoktur. Buna rağmen sevgi aşk alışkanlık gibi hala var duygular olabilir.
Korkudan kastım da öyle öcü gibi bi korku değil , mesela kaybetme korkusu bir daha göremeyecek beraber olamayacak korkusu vb. Bu korkulardan birisi varsa evlilik daha ciddi ilerliyor ama kaybetme korkusu yoksa saygı yitiyor saygı yitince sadakati sorgulama anı geliyor. O noktadan sonra sadakat tamamen kişiliğe kalıyor. Kısaca kişilik bozuksa o erkek yada kadın hafifse aldatıyor, kişiliği sağlamsa aldatmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X