Şimdi Ara

Karınıza dahi güvenmeyin !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
8
Favori
34.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi ki kızlar tanışmak istemediği için güvenip guvenmememize gerek kalmıcak gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 25 Ocak 2021; 19:14:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _A_L_İ_ kullanıcısına yanıt
    Medyanın verdiği gazı da unutmamak gerek. Erkekler öcü ' kadınlar çiçektir su vermezsen solar vs vs erkek bir şekilde pasif duruma düşürülüyor yani. İstemeden bile olsa ' erkekler kendini daha aşağı seviyede hissediyor. Ama bunlari konuştuğun zaman' yobaz gerici ilan ediliyorsun. Çünkü meriç ve feminist tayfa bunu istiyor. Meriçler yıkama yaglamayı iyi yapıyor. Feministlerin bir çoğu zaten erkek düşmanı. Bu tip haberlerin bilerek kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum açıkçası. Hâlbuki ' baskın olmayan erkek maalesef' ki sonunda aldatıyor. Burada baskinliktan kasıt ' şiddet değil. Ancak bir ağırlık olmalı. Doğada da bu böyledir. Eger bu tersine dönerse ' günümüzdeki bu sonuçlar ortaya çıkıyor. Erkekler çok mu masum peki ? Değil ' ancak bazı tipler hariç ' bir çoğunun daha masum olduğuna inanıyorum.
  • Başlık sevimsiz ama hakikat da içeriyor biraz. Paranoyak da olmayın ama asla da "asla olmaz" demeyin. İş için geçici olarak şehir dışına giderken, "senden ayrı kalacağım" diye terminalde ağlayan, hergün telefonda özlemini dile getiren sevgilim, birkaç ay (yıl değil) sonra başkasına gitti. Bana cevabı "hoşlandım, içimden gelen sesi dinledim, engel olmadım..." türü şeylerdi. Benimle telefonla konuşup, sevdiğini, özlediği söyleyip sonra onunla buluşmaya gidermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.