Görücü usulünü tavsiye eder misin hocam? |
Karınıza dahi güvenmeyin !!! (11. sayfa)
-
-
Taktik veriyorum: prezervatif kullanma. Sikiysa ayrilsin hamile kalinca.
-
Başlık :'' Eşine güvenmiyorsan boşanmalısın '' şeklinde olmalıydı.
-
Çoğunluk diyorki yanlış seçimler yapmışsınız ama bu paradoksa göre kime sorsak karısına laf getirmez hepsi en iyiyi seçmiş peki bu aldatanlar kim.
Çevremde kız arkadaşlar var sevgililerinden ayrıldıktan 2 hafta sonra nefes bile almadan hemen birini buluyolar şunu unutmayın en kötü kadın bile boş kalmaz.
Yukardaki arkadaş doğru yazmış çoğu erkek elimin altında kadın var kim daha başkasıyla tanışacak mantığı ile elinde tutuyor aslında haksızda sayılmazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başarılar -
Arkadaşlar, bir kısmını okudum.
Maalesef günümüz dünyasında bayan olsun erkek olsun şöyle bir saplantı var. Biri olsun, bu esnada da bir kac tanede yedekte olsun.
İlk firsatta yedekleri kadroya alırım.
Maalesef evli, bekar, öğrenci, işsiz sayısız örneğini biliyorum. -
84lüyüm knks ne milenyumu tutturamadın.
-
Kadınlar evrimleri gereği kendilerini memnun eden, ona sürekli bit şeyler sağlayan erkekleri isterler. Evlendiğinde bulaşık, çamaşır, çocuk vs derken umduklarını bulamazlar. Eskiden yapacak başka şeyleri olmadığından sabrederlerdi. Artık kanun da onlardan yana. 3 gün sonra boşanıyorlar. Resmî nikah yapmak erkeğe kurulmuş bir tuzaktır. Evlenmesi 1 imza yeter ama boşanmak için şahit, avukat, hakim, nafaka, tazminat vb lazımdır. 2-3 yıl sürer -
quote:
Orijinalden alıntı: LM10yusufKardeşim ülkenin %80 i gibi ben de ev geçindiren asgarî ücretli biriyim. Niyet ciddiydi ama tek başına olmuyor. Hayat parası olmayana gülmüyor ne yazık ki. Yaşım 30 bu arada . ilk ve tek sevgilimdi. Bitti.
Seni çok iyi anlıyorum. O asgari ücretle sen kendine göre iyi yaşarsın ama karını yaşatamazsın.Acı durumlar ileri de çok daha acı olmaması için bunu yaşıyoruz.Yalnız değilsin
Bu hayatta en güvenilir kişiler cansız olanlardır. Canlı olandan hep zarar geliyor. İçinde doğduğun aile zaten düşman dışarısını bosver. En azından kendi adıma konuşayım bunları. Kimseye güven beslemek istemiyorum. Yalnız doğdum yalnız gidecem. Derin konular bunlar ama gece gece bide bunları düşünmek istemem :)
quote:
Orijinalden alıntı: tolgahan22herkes 100 görür 1 tanesini anlatır bu konu da aynı o şekil olmuş okuyan duyanda k*rhanede yaşıyonuz sanacak hiçbirine güvenme hepsi aynı bilmeme ne. sorsak annesi, bacısı dısında hepsi boynuzluyor...
Bi grup zavallı toplanmış ağlıyorlar saatlerdir. Baya zevkle okuyorum konudaki mesajları. Bardağın daima boş tarafına bakmaya devam gençler. Annelerini bacılarına falan ne bileyim sülalerine baksalar kaç tane böyle vaka ile karşılaşacaklar merak ediyorum gerçekten. Bu hayatta güzel ve hiç şaşmayan bir kaide var. Aynı kutuptan insanların birbirlerini çekmesi durumu(evet aynı kutup). Emin olun burada ağlayan, kadınlar öyle böyle diyen herkes ellerine fırsat geçse saniyesinde eşini, sevgilisini aldatacak namussuzlardan oluşuyor çoğunlukla. Şu an burada ağlayanların birçoğu ellerine geçen üç kuruş parayı eskortla şunla bunla falan da yiyorlardır. Karaktersiz insan karaktersiz insanı çekermiş. Hayır ekşi'de falan da var böyle dangalaklar. Okuyorum okuyorum ulan diyorum benim çevrem mi çok iyi yoksa bu insanlarda mı problem var falan diyorum kendi kendime. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz gençler gerçekten çok merak ediyorum. Yollu olduğu belli olan kızlara çekiliyorsunuz hepiniz değil mi he? Sizi gidi siziler. Çapkınlar sizi. Nasıl tak diye elde ettiniz kızı. Çok sağlam kız tavlıyorsunuz hepiniz hee. Böyle ilk bir iki görüşmede tavlıyorsunuz falan. Neydi naz yapan kızlar kezbandı, yobazdı değil mi? Ağlayın ağlayın bu kafalarla daha çok ağlarsınız. Alışmış olursunuz böyle böyle hem. Hatta gidin iki Red Pill falan okuyun hemen. Kadınların nasıl robotlar olduğunu da öğrenirsiniz bu sayede. Hepsi böyle seri üretim aynı fabrikadan çıkma. Hepsinin arzuları aynı falan. Robot yani sonuçta bu varlıklar. Hatta bu Red Pill'deki abileriniz kitap falan da satıyor iki üç kuruşa o abilerinize para sallayın hemen. Satın alın o kitapları. Belki bu sayede kaliteli kızları erkekliğinizle, alfalığınızla, 4S kurallarınızla "düşürürsünüz" falan. Sonra süper sağlıklı ilişkilere sahip olursunuz kıçınıza tekme yemezsiniz falan. O sitedeki abileriniz gibi aynı.
Devam edin mesajlara gençler. Ben de kopmaya devam edeyim zavallılıklarınıza ekran karşısında Hadi yiğitlerim. Kadınlarım hepsi yolludur. Hepsi paragözdür. Hepsi eskorttur. Evet devam edin. Okuması çok zevkli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 23 Ocak 2021; 22:29:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Okunmuyor bazı kelimer ₺’*%%%##% var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendinizede güvenmeyin kendinizin kendisine bile güvenmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: crow in cornfield84lüyüm knks ne milenyumu tutturamadın.
sexde güçlü olmayı az farkla kaçırmışsın
Sevdiğinle değil seni seven ile evlenmek lazım.
Bu sözde aile dosları senin tanıdığın samimi olduğun kişilermiydi. Eğer öyle ise ve mutlu olamıyorsan mutsuz et her türlü pisliği yap.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aliosman2323Bu sözde aile dosları senin tanıdığın samimi olduğun kişilermiydi. Eğer öyle ise ve mutlu olamıyorsan mutsuz et her türlü pisliği yap.
Piyangodan çıktı gibi bir şey.
-
Yorumların çoğunu okudum. Yazanlar baya ezik tipler gibi sanki. Yok şöyle güvenilmez yok böyle güvenilmez diye sıralamışsınız. Bir ilişkide tek taraflı değildir hatalar. Karşılıklıdır. Sen nasıl hata yapıyorsan karşındaki de aynı şekildr hata yapmıştır. Ortada ayrılık var ise hatalar fifti fifti gerçekleşmiştir. Tek tarafta hata bulmak doğru olmaz. Evlenmek ayrılmak ikisi de doğal olgular. Geçmişe saplanıp kalmak ahmakların işidir. Hep ileriye bakmak gerek. Evet üzülmeyin duygularına gem vurun demiyorum. Ama oturup karalar bağlamakta gereksiz arkadaşlar. Her kız bir değil kesinlikle. Fakat şu var ki Zamane kızlarının çoğu elle tutulacak gibi değiller o konuda hemfikirim sizlerle. İnstagram olsun tik tok olsun ve benzeri sosyal ağlardaki kızlara kadınlara bakıyorum da ülkemiz baya yozlaşmış. Ahlak yönünden sıfırı görmüş bir ülkeyiz. Başı açık-başı kapalı, makyajlı makyajsız, genç orta yaş, zengin fakir hiç farketmiyor. Evlenilecek kadında kesinlikle İnstagram tik tok benzeri uygulamalar kullanıp kullanmadığına bakmak lazım. Sırf video çekmek zengin koca bulmak fenomen olmak gibi aptal saptal uğraşları olanlara yaklaşmamak lazım. Sağını solunu açan mı dersin, kendini teşhir eden mi dersin, mafyaya özenen kadınları mı dersin. Bunların dışında gayet görgülü ahlaklı oturmayı kalkmayı bilen evini yuvasını bilecek ekmek parası nasıl kazanılır bilen kızlarda var. Rabbim hayırlı yazılar yazsın. Sonumuz hiç iyi değil ülkece ben ona üzülüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: daxtor55
Kadın milletine güven olmaz kardeş.En çok koyanda yakından birini yedeğe alıp onla yola devam etmesidir sanırım.Az biraz sezdigini hissettirsen kıskanç diye başının etini yiyecektir.
Kari milletiyle alıp veremediğim yok ama güvenilmezler iste.Herkesin annesi kadın :) Bu yüzden düşüncen yanlış hocam. Ama şunu diyebilirsin; ‘karakteri bozuk’. Onun da zaten kadını erkeği olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X