Şimdi Ara

Karınıza dahi güvenmeyin !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
8
Favori
34.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuafortr

Saçma sapan muhabbet. İnsan yol arkadaşına hayat arkadaşına güvenmeden yaşayabilir mi? Bu nasıl bir hayat olur? Ne anlamı olur.? Evlenme o zaman arkadaşım. Evlilik sana göre değil o zaman. Tam aksine eşinize güvenin. Böyle saçma konuları takmayın. Evlilik güven ilişkisidir. Güvenmeyen insanda kendisi de güvenilmezdir zaten ve korkaktır. Aile kavramını parçalayıcı böyle saçma konulara prim vermeyin.

Olay şu , güveniyorsun her şeyden çok.5 sene güvendin dimi 5 sene 1 gün sonra niyw güvendim diyorsun.

İstisna ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LM10yusuf

3 gün önce 5 yıllık ilişkim bitti.kız beni maddi durumum yüzünden terk etti. Bana söylediği cennetimsin sensiz yapamam resmini öpüyorum su an yasama sevincimsin sözleri KOCA BIR YALAN ÇIKTI. Kadınlar PARAYA TAPAR.

Kesinlikle , diyorsun ki bu benimle aç kalır ama sever...

Sonra annesi , dayısı , amcası kaç para kazanıyor ?

Ne derse alayı yalan güvensiz canlılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Olay şu , güveniyorsun her şeyden çok.5 sene güvendin dimi 5 sene 1 gün sonra niyw güvendim diyorsun.

İstisna ayrı.

Alıntıları Göster

Kötü bir tecrübe yaşamış olabilirsiniz. Ama bu "Karınıza dahi güvenmeyin !!!" başlıklı bir konu açmak için yeterli değil bence. Geçmiş olsun. Üzücü bu tarz şeyler. Ama kimse kimseye güvenmezse halimiz nice olur bir düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: LM10yusuf

3 gün önce 5 yıllık ilişkim bitti.kız beni maddi durumum yüzünden terk etti. Bana söylediği cennetimsin sensiz yapamam resmini öpüyorum su an yasama sevincimsin sözleri KOCA BIR YALAN ÇIKTI. Kadınlar PARAYA TAPAR.

Dostum 5 yıl boyunca çoğu şeyi anlamışsındıe mutlaka bişeyler yaşadın paragöz olduğunu sen zor durumdayken bırakacağını tahmin edemedinmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Kocam bana guvenmiyor baslığı acilmadi mi hala ?

Forum ve benzeri yerlerde kız olmaz. Sadece insta da onlar. şuan milyonlarcası elindeki kahve bardağını 360 derece çevirerek 3 saniyelik "story" atmakla meşguldür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldürülen kadınlar için nasıl ki "yanlış erkeği seçmiş, keşke daha doğru düzgün birini bulsaymış" yorumları yapılıyorsa, kendim de dahil bu başlıktakine benzer serzenişlerde bulunan erkekler için de aynı şeyi düşünüyorum.

Siz yanlış bir tercih yaptınız diye böyle bir genelleme yapmak yanlış, keşke daha doğru düzgün birini seçseymişsiniz; seçseymişiz.

• Bu mantığa göre baban da annene güvenmemesi lazım o zaman, o zaman kadinlarin hepsi güvenilmez ama erkekler güvenilir öyle mi ? Başka sorum yok.
  • Türk kızlarının çoğu kibirli, lise mezunu, işsiz, çirkin bir kız bile (küçümsemek için söylemiyorum olayı anlatmak için söylüyorum.) Üniversite mezunu, iyi işi olan bir mühendisi bile beğenmiyor. Hepsi sosyal medyada gördükleri ilgiden şımarmış, gerçek hayatı öyle sanıyorlar. Kızların çoğu maddiyatçı. Karşıdaki erkekte ev, araba, para olmasını, tatil, sürekli dışarıda yemek, lüks yaşamak istiyorlar. Çalışmak, ev işi, yemek yapmak istemiyorlar. Kocaları akşama kadar çalışıyor eve yorgun argın geliyor. Kadın güleryüz göstermiyor suratı asık. Sebebi komşuları araba almış, mobilyaları yenilemiş. Kocası paramız yok sonra alırız demiş. Kocası istediğini alamıyor diye kocasını beğenmiyor, küçümsüyor. Belki aldatıyor. Kızlarının çoğunun derdi evde oturup koca parası yemek. Çocuk olduktan sonra da boşanmak, nafaka almak, erkeği süründürmek istemeleri de cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 23 Ocak 2021; 19:16:18 >

• Hayatımın en büyük hatasını facebooktan tanıştığım kızla ciddi olmakla yaptım.Kız hayat kadınından aşağılık birisi çıkmıştı.Bana ismini yalan söylemesi,Aldatması,Aldattığı adamı susturması,Durmadan yalan söylemesi, 1 Kişi değil 2 hatta 3 kişi olması.2 yıl geçti gayet rahat durumdayım.Onu bunu bilmem ama Bu hayatta kimseyi anan baban gibi sevmeyeceksin ve kimseyi hayatının merkezine koymayacaksın.

• çorumluzalım kullanıcısına yanıt

Corumlucugum gorucu usulu olunca o dedigin olmuyor arada yillar tanismisliklar var 10-15 senelik.bir gecmis var. Elin kizi beklemez evlenmek icin 10-15 sene. Anne baba gun gelir olur gider kicina tekmeyi aslinda o zaman vurur.

Elin kizi icin kur yapmak tavlamaya calismak.icin binbir takla atmak, gururunu ve onurunu kucuk.dusurmek cok goruyoruz yanlis. Millet as ekmek kovalamaktan vakit enerji bulamiyor kari tavlamaya forumda karilara nasil yavsarim konusu tavan yapiyor.

• LM10yusuf kullanıcısına yanıt

Dostum madem bunun farkındasın o 5 sene boyunca gelirini ve kariyerini arttırmaya baksaydın udemyden kurs alsaydın daha iyi bi meslek falan sonra sen daha iyi bi kız bulup sen terketmiş olucaktın.

• Klasik ezik türk erkeği :)
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

ee senin annende elin kızı değil mi ? baban kzı kardeşiyle evlenmediyse eğer !

• aga gidip motorize ekiple takılıyorsunuz sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu.

• Aile dostundan, yeğenden, kuzenden korkar oldum. Tokmakçının meşru ismi olmuş durumda.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Degil crowcugum degil hala idrak edemiyorsunuz uzaktan akraba denen olay var hala sacmaliyorsunuzm 2000 lerin milenyum cocuklari bilmez 70-80 lerin yasantisini donemini yuzeysel bakiyorsunuz herseye. Telefon tablet internet ver gitsin oyuncagi hemen herseyi elde et gec vur gitsin degil o donemler. Romanlardaki hayat var o zamanlarda simdiki gibi selam kanka naber evlenelim haydi flort edelim seviselim olayi yok. 15 yillik gecmis diyorum elin kizi beklemez 15 yil ancak cocukluk arkadasi olacan ayni mahallede buyuyecen. Z kusagi bilmez o donemleri yesilcam filmlerine bakar haha hihi makara kakara yapar gecer.

• dribblingmaster kullanıcısına yanıt

Kardeşim ülkenin %80 i gibi ben de ev geçindiren asgarî ücretli biriyim. Niyet ciddiydi ama tek başına olmuyor. Hayat parası olmayana gülmüyor ne yazık ki. Yaşım 30 bu arada . ilk ve tek sevgilimdi. Bitti.

• Bence kadın erkek ayrımından ziyade karakter yapısı ve alışkanlıklar parantezinde insanlar değerlendirilmeli. Şahsen erkeğin kaşarı daha çoktur bilen bilir.. Gereksiz yere ailenizden duyduğunuz haya namus tekerlemeleri çerçevesinde kadını eleştirmeyi bırakın artık. Devir değişti, zaman başkalaştı.

• Adam haklı karınıza bile güvenmeyeceksiniz :)) Seni 2-3-5 yıl kimse çekmez :))

Sen nasıl dışarda başkasının karısına kızına bakıyorsan o da elin daha yakışıklı erkeğine bakıyor. Zaten çoğu güvenmiyorda işte elimin altında dursun diye idare ediyor ses etmiyor..

Halbu ki arkasından neler dönüyor neler :XD Tabii bu yenil nesil için geçerli.

İstisna yok.Çoğu böyle yanii.Herhangi biri çok rahat bi şekile 2 günde yoldan çıkarıverir 2 sohbet ile ruhun bile duymaz ...ki yapıyorlarda :XD Gerçek dünyaya hoşgeldiniz :XD

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.