Şimdi Ara

Karınıza dahi güvenmeyin !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
8
Favori
34.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonra bana diyorlar, üniversitelisin. Konuştuğun sevdiğin yok mu diye.

Diyorum sevilecek bir insan yok ülkede. Dalga geçiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermonie777

Yorumlara baktım da evlilik kötü aşk yalan dolan. Siz kötü şeyler yaşadınız diye ya da çevrenizde böyle olaylar duyunca niye genelleme yapıyorsunuz hemen. Hem kariyeri hem evliliği çok güzel insanlar var. Bu arkadaş da kötü bir insana denk gelmiş evet böyle tipler var ama genelleyip durmayın.

Yaşanana kadar herkes böyleydi... Biz farklıyız , gerçek aşk...

Elbet var tek tük.

• Aileni' arkadaşlarını ve kendini sev gerisi boş emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

millet korkarak ifşa izliyor acaba benim karı karşıma ne zaman çıkar diye.. geçen haberlerde bir kadın yeni doğum yaptığı küvette öldürdü diye haber vardı biraz araştırdım. çocuk başkasından karı sanırım şişman ve belli etmeden doğuruyor bıçaklıyor sonra kocasına aşkım çöpü at diyor doğurduğu kestiği bebeği diğer çöper arasına katıp kocasına attırıyor.koca serbest karı tutuklandı. bizim iş yerinin yanında plaza var kafeleri çay molaları görsen hepsi evli ağzının içine giriyorlar kucak kucağa oturuyorlar.. bu olay sadece kadın için değil bizim bir abi vardı A*ı olan hiçbir canlıya güvenmem diyordu. durum bundan ibaret . kadınlar her zaman a b c planları oluyor bizim eski sektreter evlilik biraz sallanır gibi olmuştu nikah öncesi kız dedi ki ben o koltuğua bir telefonla 2 adam oturturum hazırda bekliyorlar dedi ama sonra sorunu halletilr evlendiler erkek o kız var diye salak gibi rehberide silmiştir.

İşte gücü oradan alıyolar. Bir telefon etse iki kişi gelir o koltuğa oturmaya (lafın gelişi öyle demiş, gerçekte en az 20 dir) insta denen meret uygulama da bunu kolaylaştırıp önünü açtı zaten. Neden dergilere kapak olacakmış gibi resimler yükledikleri sanılıyor ? Bet'i arttırıyorlar işte..
    Bundan sonra mutluluk falan yok. Hayalini dahi kurmuyorum. İspanyol, isveçli falan olsun istiyorum ama nereden bulucam işte ? Dünya'ya açılma imkanım yok ki, bu bölgesinden geçip gideyim batıya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 23 Ocak 2021; 13:45:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir iş için İstanbul'a geldim. Eşim evde kaldı. İçime kurt düştü şimdi  

Genelleme müzmin bir hastalığa dönüşmüş. Saçmalıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fthcyr

kadınlar böyle işte insan gibi davranırsın kendini birşey sanar

yani aslında insan yerine koyarsın sayarsın saygı gösterirsin fakat o yerini yadırgar

bende böyle şeylere çok şahit oluyorum adam herkesin içinde eşine öyle bi küfür ediyor normal olarak ben utanıyorum ki trafikte bile bazen bende küfür ederim ama bunların ettikleri karşısında bi erkek olarak utanıyorum ama kadın senin dediğin gibi kocişim kocişim etrafında dönmeye devam

Alıntıları Göster

Aynı örneği var , kedi köpek ve ağzı bozuk... Ama hala aşkından ölüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Bir iş için İstanbul'a geldim. Eşim evde kaldı. İçime kurt düştü şimdi  

Genelleme müzmin bir hastalığa dönüşmüş. Saçmalıyorsunuz.

Zamanı gelinceye kadar herkesin eşi en kıymetlidir.

• Benim karım yapmazcılar gelmiş yine, sizin kafanız kuma gömülü olmasın sakın.

• Siz siz olun evinize erkek arkadaşlarinizi, aile dostlar sokmayın, gıdın dışarda görüşün kesinlikele evinize erkek arkadaşinizi getirmeyin.

• Robert Greene - İktidar kitabından alıntı yapmış arkadaş.

• En azından sizi aldatmamış başka birine aşık olmuş ayrılmış.Yaşadığınız şey kötü ama kadınları bu kadar kötülemeniz anlamsız yani şöyle diyeyim aldatıp iki kişiyi aynı anda idare eden o kadar erkek var ki.. tek taraflı bakmayın genellemeyin dedim

• TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• Yakın zamandır takibimdesin, açtığın konuları takip ediyorum. Acı çekiyorsun dostum, ben de tattım bu duyguları, ben de yaşadım bu günleri. Yeri geldi ne açlığımı ne uykusuzluğumu hissettim. Herkes gibi benim de canım yandı. Senin gibi saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde ilişki yürütmeye çalıştım. Olmadı, kusurlarım vardı fakat abartılacak kadar değildi. Oturup konuşulup çözülecek kusurlardı bunlar. Sonuç olarak, ben yoruldum artık eskisi gibi hissetmiyorum diyip bitirildi.

Şimdi daha mutluyum inan bana. Şunu anladım yok arkadaş bir kadına o tertemiz kalbini teslim etmeyeceksin. Kalbinin perdelerini aralayamayacaksın.

-Ben ayrıldığım günden itibaren iletişimi kopardım, umrumda değil öldü mü kaldı mı yaşıyor mu bilmiyorum. Çevremdeki arkadaşlarıma da söyledim, onun hakkında bir şey duymak istemediğimi. Kendi hayatıma kendi yoluma bakıyorum artık.

Eğitim ve meslek hayatım,

Fiziksel gelişimim bunlar benim için önceliklerim artık.

Biz erkekler olarak kendimizi geliştirmek zorundayız. Yerimizde sayarsak, kendimizi 4 duvar arasında veya tek bir yere -kişiye- bağlarsak içten içe çürürüz.

Yeri geldiğinde vazgeçmesini bilmeliyiz. Ben çektiğim acı sonrasında bunları kazandım, 2 yıllık ilişkiydi, şimdiki hayatım daha iyi tek acıdığım nokta ona harcadığım emek ve vakit.

7 Ay oldu ayrılalı, 7 aydır düzenli sporum var. Yine bu 7 ay içinde flörtlerim oldu fakat ilişkiye çevirmedim. Hatta sosyal medyaları bile kapattım. Tamamen kendimi 1 adım öne çıkarabilmek için harcıyorum vaktimi.

Günümüzde ilişkiler sosyal medya ile öyle hale geldi ki. Anca insanın zihninde bir çöp yığını olarak birikiyor.

Demem o ki, acını kendi içinde yaşa ve günü geldiğinde bu acıyı atlatacaksın. İşte o gün senin için dönüm noktası olacak. Travma ve acı olmadan insan gelişemez.

@fromhellhound

• Evliligi bedava kerhane sananlar daha cok ifsa izler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhordata

devir artık menfaat devri...

cüzdanın doluysa,taşıyorsa seni bir kadın zor bırakır

veya senden sıkıldı ise bu sefer kendi boşanmaz seni boşanmaya zorlar

nafaka ve diğer istekleri için (çok yaşandı etrafımda)

ve bu duruma getirende tvde yayınlanan programlar ve sosyal medya denen mecra

dizilerdeki gibi yaşamaya çalışan kızlar...instagram için mutlu görünen kızlar

o yüzden evleneceğiniz kadın paranın aşkı uğruna sizi sevmesin

sizi siz diye sevsin...

Kesinlikle , instagram....

Kızın günü pok gibi geçiyor. 8 saatlik sosyal zaman da bi kahve bi lüks mekan. E direksiyon fotosu çook mutlu.

Sevgilisi ile kavga ediyor yemek yiyorlar bi şarap bardağı ooo romantizm,

Açlıktan nefesi kokan adam , mekan da bir bira ile 5 saat durup 10 hikaye atıuor...

Erkek adam sevdiği ile her yerde mutlu olur. Kadınların çoğu öyle değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fthcyr

kadınlar böyle işte insan gibi davranırsın kendini birşey sanar

yani aslında insan yerine koyarsın sayarsın saygı gösterirsin fakat o yerini yadırgar

bende böyle şeylere çok şahit oluyorum adam herkesin içinde eşine öyle bi küfür ediyor normal olarak ben utanıyorum ki trafikte bile bazen bende küfür ederim ama bunların ettikleri karşısında bi erkek olarak utanıyorum ama kadın senin dediğin gibi kocişim kocişim etrafında dönmeye devam

Alıntıları Göster

Bu hayatta iyi olanı öperler hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

millet korkarak ifşa izliyor acaba benim karı karşıma ne zaman çıkar diye.. geçen haberlerde bir kadın yeni doğum yaptığı küvette öldürdü diye haber vardı biraz araştırdım. çocuk başkasından karı sanırım şişman ve belli etmeden doğuruyor bıçaklıyor sonra kocasına aşkım çöpü at diyor doğurduğu kestiği bebeği diğer çöper arasına katıp kocasına attırıyor.koca serbest karı tutuklandı. bizim iş yerinin yanında plaza var kafeleri çay molaları görsen hepsi evli ağzının içine giriyorlar kucak kucağa oturuyorlar.. bu olay sadece kadın için değil bizim bir abi vardı A*ı olan hiçbir canlıya güvenmem diyordu. durum bundan ibaret . kadınlar her zaman a b c planları oluyor bizim eski sektreter evlilik biraz sallanır gibi olmuştu nikah öncesi kız dedi ki ben o koltuğua bir telefonla 2 adam oturturum hazırda bekliyorlar dedi ama sonra sorunu halletilr evlendiler erkek o kız var diye salak gibi rehberide silmiştir.

Kimse hayır demesin , sosyal medya pazarlama etiketi. Bir kız sevgilisi yada sevdiği olduğu halde instagrama neden bikinili poz atar ?

İsterse çıplak atsın benim sevgilim varken umursamam. Ama genel çevre öyle mi ?

Bir kız sevgili yapar , sevgilisi kızar kaldırır açık fotoları.Ayrılır ve o kalkan fotoğraflar anın da geri gelir.

• bu devirde ailenden başkasına güvenme

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ananda elin kızı baban için nasil olacak bu iş
    hiç kimse kimse için vazgeçilmez degildir.
    Annen babanda öyle daimi yalnızlıkta ustalaşmış olursan bunlar okadar canını yakmayacak evli iken veya ailenle yaşarken kıçına herzaman tekme vurulacakmış gibi yaşa
    Anacum diye ağlamak ta yıkıklık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.