Şimdi Ara

Karınıza dahi güvenmeyin !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
8
Favori
34.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teknode

Bir iki defa sözü geçen kişinin ailesi ile aile bağlarını güçlendiriyorlardır. Küfür ederdim ama herhangi birine değil. ‘S.kt.r et arkadaş, hayat kısa’ demek istiyorum. Bu kahpeliklerden daha çok göreceksin muhtemelen. Önüne bak, yapacak hiçbir şey yok.

Bu ilk tekmem , bundan sonra daha tekme yiyeceğim kesin... Saldım dediğin gibi tittir ettim.Hayat kısa , yarın ölür müyüz belli değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın milletine güven olmaz kardeş.En çok koyanda yakından birini yedeğe alıp onla yola devam etmesidir sanırım.Az biraz sezdigini hissettirsen kıskanç diye başının etini yiyecektir.
    Kari milletiyle alıp veremediğim yok ama güvenilmezler iste.
  • Gerekli şartlar sağlandığında herkes aldatabilir. Kiminin bir güdüsü yeter, kimi yıllarca sabreder. Ancak yapmam diyen net yalan söylüyordur. Zaten şöyle bir paradoks var, kaç tane yapan kişi ben kesin yaparım diyordur?

Çok bağlanmayın, asla bir kişiye olduğunuzdan farklı görünmeye çalışmayın. Kendinizi pazarlamayın, her zaman kendiniz olun. Bu sizin, sizin yaptığınız bir şeyden ötürü aldatılma ihtimalinizi sıfıra indirir. Kötü insanlar, kötüdür. Bir şey yapamazsın.

Bizim ülkemizde en büyük sorunlardan biri şekilcilik. E haliyle, bağdatı feth etmeye çalışmak, bağdatı feth edince daha tatlı geliyor.

Ve unutmayın, affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. Burada affetmekten kasıt hayatınıza almak değil tabi ki de, öfke beslememek azad etmek, devam etmek. Aklınıza gelen hiçbir intikam şekli, hayatınıza devam etmekten daha fazla acı vermez.

Biz bu kadar sakin kalamasak da, ne kadar yaklaşırsak o kadar kazanırız.

• Ağlama duvarı gibi konu , hain kadınlar vefakar cefakar erkekler

• Kızların en büyük özelliği nedir söyleyin bakam ?
    Dıııztt yanlış cevap.
    En büyük özeliği birden bir problem çıkarıp bak anlaşamıyoruz işte diyerek aradan sıvışıp gitmeleridir. Muhahaha :D

İlişki yok ama şiirler yazılıp ilanı aşk ediliyorsa bu sefer de cevap kekilliden; "bir kız bana EMMİİİ dedi NEYLEYİM !! (Haykırarak okuyun) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 23 Ocak 2021; 10:53:0 >
  • hayatımda gördüğüm en mutlu kadınlar eşi tarafından köpek muamelesi görenler

arkadaş adamın 3 tane dostu var karısını döver küfür eder hemde ana avrat madde kullanır sıkıntı yapmaz kadın

adamın yurtdışında bi dünya flört ü var onlar buraya gelir o onların yanına gider karısı öğrenir ayrılmaz adamdan

adamla araba temizliyoruz kadın çay kahve yapıp getiriyor kadın a bi teşekkür etmez garson olsa daha iyi davranır

adamların altında araba motor hepsi bi ev parası gezmediği yer kalmaz gitmediği mekan kalmaz

kadın evde akşama kadar temizlik çocuk yemek vs ile uğraşır ama mutlu neden ona karnını doyuracak kadar ekmek verilir fazlası verilirse şımarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 23 Ocak 2021; 9:20:7 >
  • Kimsenin her şeyi olmayın... Kesinlikle katılıyorum. Bir insana gereğinden fazla önem vermeyeceksin!!!

• istisnalar kaideyi bozmaz lakin bi kadına güveneceğinize şeytana güvenin daha iyi en azından niyeti belli !

• Bu devirde evlenilmez hayatınızı yaşayın .

• 29 yaşına giricem. Evlenmeyi bırak hala güvenecek birini bulamadım. Tanıştığım kızlar hep sıkıntılıydı. Kızla askerdeyken tartıştık bikaç gün konuşmadık. Hemen gitmiş biriyle buluşmuş. Bunu da bir yerde farkettim ısrar edince itiraf ettirdim. Sonra gel de bu kadın milletine güven. Gidicem yurtdışında biriyle hayat kurmayı deniycem.

• Valla eskiyi bilmem ama günümüzde aldatma kucaktan kucağa dolaşmak moda haline getirdiler. Cidden insan gibi düşünmektense hayvan gibi sevişirim diyenleri görünce karşı cinse güven kalmıyor. En temizi bekar kalmak sanırım  

• Karı milleti sadece bir işe yarıyor.zevkinizi alın geçin.fazlasını düşlerseniz üzerler sizi kardeşlerim.

• crux07 kullanıcısına yanıt
    Ve hiçbiri annemiz gibi olmayacak' gerçek bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Karı milleti sadece bir işe yarıyor.zevkinizi alın geçin.fazlasını düşlerseniz üzerler sizi kardeşlerim.

Soyun devamı için çiftleşmenin şart olmadığı bilimsel bir gerçek.

Şu an yeryüzünde klon insan bireylerin olmadığını kimse ispatlayamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Soyun devamı için çiftleşmenin şart olmadığı bilimsel bir gerçek.

Şu an yeryüzünde klon insan bireylerin olmadığını kimse ispatlayamaz.

Alıntıları Göster
    Erol buyukbutcun dediği gibi bencede. Uzaylılar kaçırıp genlrrimi aldılar demişti ama onlar uzaylı değil, labaratuar kostümü gıymiş insanlardı elbette heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın bir tandığım abi var c.savcının eşiyle takılıyor kredi çektirip parasını yiyor ve kocasının bundan haberi yok. Adamın yaptığı tek iş bu modern jigololuk daha böyle bir sürü anısı var alkol ortamında anlatır canlı, canlı bir çok olay yaşadım yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: themelinalist

Gerekli şartlar sağlandığında herkes aldatabilir. Kiminin bir güdüsü yeter, kimi yıllarca sabreder. Ancak yapmam diyen net yalan söylüyordur. Zaten şöyle bir paradoks var, kaç tane yapan kişi ben kesin yaparım diyordur?

Çok bağlanmayın, asla bir kişiye olduğunuzdan farklı görünmeye çalışmayın. Kendinizi pazarlamayın, her zaman kendiniz olun. Bu sizin, sizin yaptığınız bir şeyden ötürü aldatılma ihtimalinizi sıfıra indirir. Kötü insanlar, kötüdür. Bir şey yapamazsın.

Bizim ülkemizde en büyük sorunlardan biri şekilcilik. E haliyle, bağdatı feth etmeye çalışmak, bağdatı feth edince daha tatlı geliyor.

Ve unutmayın, affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. Burada affetmekten kasıt hayatınıza almak değil tabi ki de, öfke beslememek azad etmek, devam etmek. Aklınıza gelen hiçbir intikam şekli, hayatınıza devam etmekten daha fazla acı vermez.

Biz bu kadar sakin kalamasak da, ne kadar yaklaşırsak o kadar kazanırız.

Adamın tepkisi bıçakla öldürmekten daha acı veriyordur kesin:) böyle olabilsen o durumda o kadın bu acıyı asla unutamaz

• Karınıza dahi güvenmeyin diyen kişilerin kadınları aldatmaya daha yatkın olduğuna eminim ama kanıtlayamam....

• millet korkarak ifşa izliyor acaba benim karı karşıma ne zaman çıkar diye.. geçen haberlerde bir kadın yeni doğum yaptığı küvette öldürdü diye haber vardı biraz araştırdım. çocuk başkasından karı sanırım şişman ve belli etmeden doğuruyor bıçaklıyor sonra kocasına aşkım çöpü at diyor doğurduğu kestiği bebeği diğer çöper arasına katıp kocasına attırıyor.koca serbest karı tutuklandı. bizim iş yerinin yanında plaza var kafeleri çay molaları görsen hepsi evli ağzının içine giriyorlar kucak kucağa oturuyorlar.. bu olay sadece kadın için değil bizim bir abi vardı A*ı olan hiçbir canlıya güvenmem diyordu. durum bundan ibaret . kadınlar her zaman a b c planları oluyor bizim eski sektreter evlilik biraz sallanır gibi olmuştu nikah öncesi kız dedi ki ben o koltuğua bir telefonla 2 adam oturturum hazırda bekliyorlar dedi ama sonra sorunu halletilr evlendiler erkek o kız var diye salak gibi rehberide silmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 23 Ocak 2021; 11:13:47 >

• Değerlerimizi bir yandan küçümseyip örselemeye devam, insanları bağsızlığıa teşvike devam, diğer yandan da sonuçlarından yakınmaya devam, ister etken ol ister mağdur, kaçınılmaz sonuç bu, artarak devam eder böyle.............

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.