Şimdi Ara

Karınıza dahi güvenmeyin !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
8
Favori
34.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu okuyorum ve zaten evlenmeyi düşünmediğim kararı tekrardan arkasında duruyorum. Harbiden evlenilmez bu dönemde, sosyal medya ile dahada güvenilmez oldu aşk meşk olayları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha iyi bir fikir vereyim "Güvenmeyeceğiniz kişiyle evlenmeyin"

• ne karısı ya. annenize ve kız kardeşinize bile guvenmeyin. hepsi aynı terane.bilmediginiz arkanızdan cevirdikleri okadar iş cıkıyorki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

ne karısı ya. annenize ve kız kardeşinize bile guvenmeyin. hepsi aynı terane.bilmediginiz arkanızdan cevirdikleri okadar iş cıkıyorki.

Karınıza dahi güvenmeyin !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 22 Ocak 2021; 17:44:16 >
  • Bir hususa daha açıklık getirmek istiyorum ,

Deneyimli arkadaşlar anlayacaktır , sözüm genç arkadaşlara ...

Kız arkadaşınız gün görmüş olsun kardeşim , siz de öyle olun ....

Dara düşmüş olsun , acı onu pişirmiş olsun ....

Beraberken travmatik bir şey yaşayın mesela ...Zor durumdaki reflekslerini gözlemlersiniz.... Zor durumda kalın mesela ,ne yönde olduğunu anlarsınız çokça...

Ne diyeyim bahtınız açık olsun arkadaşlar , inşallah temiz güzel huzurlu bir yuva kurarsınız...

Temel ihtiyaçları tedarik ettikten sonra gerisi fasa fiso , nettir.

Edit : Burada ukalalık yapıyorum gibi gözükmesin , bu çok nazik hususta ahkam kesmek haddime değil , yaşanmışlıklardan damıtılmış bilgilerdir bunlar , keşke bana da biri deseydi...

Esen kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 22 Ocak 2021; 18:20:17 >
  • Akil verin ne yapalim beyler sonra aldatinca dovunce haberlere cikioz
  • Doğru, özellikle aşk meşk konuları açıldı mı deli oluyorum, zerre bilimsel açıdan bakmayıp ruh muh şöle sevdim böle dedim bana değer vermedi fln lafları olmayan tansiyon hastalığımı hoplatıtor.
  • Ben her ne olursa olsun bunca kalp kırıklığıma rağmen onlara karşı olumsuz düşünce barındırmıyorum. Tek suçlu insta.. yani kızların kendisi değil. En büyük tekmeyi insta vurdu. Dönen çarka çomak soktu. ayrıca Nafaka olayına falan zaten girmiyorum geçiniz.. trilyonlarım, yatım katım olsa "HERHALDE" bekar yaşardım. Yani evliliğin e'si bile çıkamaz yanımda olan hiç kimseden. Ben sıradan bir ilişkiden bahsediyorum kısaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 22 Ocak 2021; 20:50:45 >
  • Kartallar ömür boyu aynı eşle çiftleşir.

İbret almak lazım çünkü kartallar yalnızdır.

• 6 ay evli kaldım ve boşandım. Evlenince herşey çok değişiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karıma da güvenmeyeceksem kime güvenecem ben?

edit: bir kız benim karım olmuşsa o güvenebileceğim biridir merak etme, öyle bir enayilik yapmam - evlenmiş olmak için evlenmem -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 22 Ocak 2021; 21:25:34 >
  • Güven dediğin şey kumardan ibarettir.İnsanoğlu kendi kendine bile kazık atabilecek potansiyele sahip.Bir başkasına mı atamayacak Karınıza dahi güvenmeyin !!! 

• Kimse kimsenin ağız kokusunu çekmez. Hele günümüz kadınları asla. Evlilik şirket ortaklığı gibidir. Güven ama asla güvenme. Boş bırakma denetle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanoğlu kendini kandıran bi varlıktır,hayatım kadınların içinde geçti halende aram iyidir,zor geçineninden en lüks yaşıyanına kadar çok kız arkadaşım oldu.

İşin kötü tarafı ne biliyomusunuz bi adamın eşi arkadan iş çevirirken yada onun hayatını santranç gibi oynarken o adamın halen tüm kadınlar aynı değildir,siz kötüye denk gelmişsiniz demesidir işin paradoksu bu,neden mi çünkü zayıfız zaaflarımız çok.

Hep bu laf vardır yalnız yaşayamam evde nefes olsun,babalık harika bi duygu falan filan ben hiç bi kadından bu tarz şeyler dıymuyorum hiçbirininde eyvallahı olmuyor ve güçlüler ayakta dimdik duruyolar ben evlenmeyi düşünmüyorum kadınlardan çok şey öğrendim evlenmeye değmez bu hayat gezin tozun arkadaşlar keyfinize bakın.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Onun sebebi başka kartallardan doğacak yavruların belli olamamasından yani potansiyel av olma olasılığından kedilerde ki gibi olmaması için o şekilde evrimleşmişler.

Neticede kartallar yerde yaşayamaz yüksek yerlerde yaşarlar ve bu sebeple yavrulara bakacak birisinin olmasıda gerekli düşen yavrular hayatını kaybedebilir.

• Bu ne ya geçmiş olsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Bir hususa daha açıklık getirmek istiyorum ,

Deneyimli arkadaşlar anlayacaktır , sözüm genç arkadaşlara ...

Kız arkadaşınız gün görmüş olsun kardeşim , siz de öyle olun ....

Dara düşmüş olsun , acı onu pişirmiş olsun ....

Beraberken travmatik bir şey yaşayın mesela ...Zor durumdaki reflekslerini gözlemlersiniz.... Zor durumda kalın mesela ,ne yönde olduğunu anlarsınız çokça...

Ne diyeyim bahtınız açık olsun arkadaşlar , inşallah temiz güzel huzurlu bir yuva kurarsınız...

Temel ihtiyaçları tedarik ettikten sonra gerisi fasa fiso , nettir.

Edit : Burada ukalalık yapıyorum gibi gözükmesin , bu çok nazik hususta ahkam kesmek haddime değil , yaşanmışlıklardan damıtılmış bilgilerdir bunlar , keşke bana da biri deseydi...

Esen kalın.

Kesinlikle haklısın abi

• quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

günümüzde kadın erkek ilişkileri sorunlu,dahası insan ilişkileri de sorunlu bana göre.

herkes çıkarına uygun şekilde davranıyor. çıkar'ı neyi ne zaman gerektiriyorsa öyle davranıyor. ve bunu sürekli yapıyorlar. bu ortamda samimiyet,dürüstlük,güven vb. aramak pek mantıklı değil gibi.

bu bakımlardan kendi dalgana bakıcan. kendini geliştirip her koşulda hayatta kalmayı ve çağa uygun yaşamayı öğreneceksin.

şimdi bu yazdıklarımdan da şunu diyenler çıkabilir : 'kişi kendinden bilir işi' bu cümle de herşeye karşı söylenir oldu artık.yalama oldu bu cümle. çünkü herkes aşağı yukarı aynı hacı.

geçmiş olsun dostum. geçicek bu günler merak etme.

Saldım hocam, o çok güzel geçen seneleri unuttum.Sinir kaldı artık bana.İşsizlik pandemi üstüne geldi tabi....

Herkes birbirinden çıkar peşin de...

geçicek hocam kesinlikle geçiccek...

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Vay be hayat hikayesine bak. Simdi butun kadinlara ayni gozle bakiyorum. Erkekle evlenin o zaman

Sana hak veriyorum , ben de sem gibi düşünürdüm... Birini sevip güvenip tekme yersen konu aklına gelir... Güveneceğiz ama %100 değil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.