Yanıldığınız için yine mutsuz olacaksınız , Kadınlara güvenilmez vb. açıklamalar çok safça , Kadınlara elbette güvenilir , Hatta güvenecekseniz kadınlara güvenin ... Kişiliği oturmuş , Emek nedir , aş nedir ,sorumluluk nedir , sahip çıkmak nedir , evdeki bir tutam bulguru baş üstünde tutmak nedir bilen onbinlerce hanım kız var . Kızların doğasında bir günün onunla bir gün bununla yapısı yoktur , Bir heves ile kurduğunuz ilişkiyi evliliğe dönüştürmeyin , temellerini güçlendirin ilk başta . ikinizde sağlıklı mısınız ? fizyolojik olarak biyolojik olarak psikolojik olarak sosyal olarak ekonomik olarak Bunlar varsa , üstüne de birbirinizin gözlerine baktığınızda gözleriniz ışıl ışıl gülüyorsa , birbiriniz için göz aydınlığı iseniz ne mutlu size, dünyada cenneti yaşıyorsunuz demektir.
Buradan eşinden ,hanım arkadaşından ayrılmış arkadaşlara geçmiş olsun dilerim, üzüntüsü kederi uzun ve ağır geçer malumunuz , yaşayacaksınız ... Fakat emin olunuz bütün kızlar elinde instagram kıçında gri eşorfmanıyla salak salak bütün gününü geçiren şımarık tipler değil. |
Karınıza dahi güvenmeyin !!! (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: wesileZor şeyler yaşamıssınız ama genelleme yapmak malesef yanlıs. Ayrıca ayrıldıktan sonra bir ömür szi mi bekleyecekti?
Hocam , ayrılık için sebep yoktu ve ayrıldığımız xaman gördüğüm insan , biz sevgiliyken bunların ailesine arkadaş gibi girmiş insan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_SoulOlm siz yanlış kadınlarla evleniyorsunuz, takılıyorsunuz diye hepsi öyle mi lafa bak karınıza güvenmeyin?
Sen önce karşındakini tanımaya çalış.
Sen yanlış anlıyorsun , kız için ailemi bile karşıma alırım diyorsun.İlişkiniz öyle ki bi tek yüzük eksik.Hiç sebep yok iken ayrılıp başkasıyla ve bu tanıdık biri
quote:
Orijinalden alıntı: abil13Malesef kadınların sevgisine asla inanmıyorum. İşleri bitince veya hayatınız kötüye gidince buldukları limana sığınıyorlar hepsi öyle mi değildir ama geneli öyle giderkende çok güzel seni de suçlu çıkarırlar herkese de kötülerler kendilerini haklı göstermek için. Evlilikten bile soğudum evlenmek istesem güvenecek kimse yok asla güvenemem
Hepsi öyle tabi ki değil , bilemiyorsun öyle olup olmadığını...Benim ilişkim asla öyle değil diyordum öyle çıktı ve hatam yok iken...
quote:
Orijinalden alıntı: sendemailYanıldığınız için yine mutsuz olacaksınız ,
Kadınlara güvenilmez vb. açıklamalar çok safça ,
Kadınlara elbette güvenilir ,
Hatta güvenecekseniz kadınlara güvenin ...
Kişiliği oturmuş ,
Emek nedir , aş nedir ,sorumluluk nedir ,
sahip çıkmak nedir , evdeki bir tutam bulguru baş üstünde tutmak nedir bilen onbinlerce hanım kız var .
Kızların doğasında bir günün onunla bir gün bununla yapısı yoktur ,
Bir heves ile kurduğunuz ilişkiyi evliliğe dönüştürmeyin ,
temellerini güçlendirin ilk başta .
ikinizde sağlıklı mısınız ?
fizyolojik olarak
biyolojik olarak
psikolojik olarak
sosyal olarak
ekonomik olarak
Bunlar varsa , üstüne de birbirinizin gözlerine baktığınızda gözleriniz ışıl ışıl gülüyorsa , birbiriniz için göz aydınlığı iseniz ne mutlu size,
dünyada cenneti yaşıyorsunuz demektir.
Buradan eşinden ,hanım arkadaşından ayrılmış arkadaşlara geçmiş olsun dilerim, üzüntüsü kederi uzun ve ağır geçer malumunuz , yaşayacaksınız ...
Fakat emin olunuz bütün kızlar elinde instagram kıçında gri eşorfmanıyla salak salak bütün gününü geçiren şımarık tipler değil.
Hocam bu dediğin de yanlış değil.Fakat , kız arkadaşınız varken dahi kız arkadaşınıza yürüyen bir ton tip var.
Ben 3k maaş ile kirasız yaşayabilirim.Kadın daha fazlasını ister.Seçeneği çoktur bugün istese duygusal ve fiziksel ilişki bulmama şansı yok.
Düzgün var mı sadık var tabi ama nesilleri azaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
günümüzde kadın erkek ilişkileri sorunlu,dahası insan ilişkileri de sorunlu bana göre.
herkes çıkarına uygun şekilde davranıyor. çıkar'ı neyi ne zaman gerektiriyorsa öyle davranıyor. ve bunu sürekli yapıyorlar. bu ortamda samimiyet,dürüstlük,güven vb. aramak pek mantıklı değil gibi.
bu bakımlardan kendi dalgana bakıcan. kendini geliştirip her koşulda hayatta kalmayı ve çağa uygun yaşamayı öğreneceksin.
şimdi bu yazdıklarımdan da şunu diyenler çıkabilir : 'kişi kendinden bilir işi' bu cümle de herşeye karşı söylenir oldu artık.yalama oldu bu cümle. çünkü herkes aşağı yukarı aynı hacı.
geçmiş olsun dostum. geçicek bu günler merak etme.
-
Vay be hayat hikayesine bak. Simdi butun kadinlara ayni gozle bakiyorum. Erkekle evlenin o zaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AntikaruhAğabeyleri ile tanıştırdı, aynı çocuk muhabbetleri, gıpta ile bakılıyordu ilişkimize, neredeyse her şey hazır, sıfıra yakın sorun, yılda 1 defa kavga ederdik etmezdik, mutluluğumuzdan biz bile şaşkındık, boynumuza 5 kilo nazar boncuğu takıp gezesimiz vardı, bütün çevre kıskanırdı. Yıllar boyunca çevremizdeki bütün ilişkiler kuru yaprak gibi patır patır dökülürken biz her gün bir adım ileriye gidiyorduk.
Oldu bir şeyler, ben bir kaç hata yaptım, öyle yer göküklük bir olay değildi, hatadan sayan da vardı saymayanda, ayrıldık, ayrılma süresince; ben sensiz yapamamlar, senden başkasını düşünmüyorum, bu ayrılık gerçekleşirse kariyerimi odaklanırım, erkekler benim için bitmiştir vs vs vs tonlarca ıvır zıvır.
Çat 6 ay sonra kolunda bir başkası, saçını bir sağa bir sola ata ata geziyor.
Konu sahibi arkadaşa katılıyorum. Güvenmeyin. En azından başınıza geldiğinde yaşadığınız yıkımın kat sayısı azalır. Benim durumumda, en azından hata başlangıcı ben taraflı -ki kısmen tolere edebildim.
Bir de daha gariban bir kesim var, melul melul iş-ev arası mekik dokuyan, aklına kötü şeyler getirmeyen, günahı olmayıp da sadece yeni heyecanlar için çöp kutusuna konan erkekler için durum daha da vahim.
Kullanın geçin, işinize bakın. Bağlanmayın, onsuz-bunsuz asla olmaz demeyin zira oluyor, sadece hayatı kendiniz için zorlaştırıyorsunuz.
Sen hata yapmissin, kız yalvarmiş ustune yok çekmissin 6 ay sonra kolunda baskasini gorunce yedirememissin yaptigin hatayı ve kıza laf atarak kendi hatani pismanligini ortmeye calisiyorsun yoksa uykularin kacacak.
Ne yapacakti seni mi bekleyecek bir ömür, 6 ayda insanlar yakinlarinin ölümlerini aşiyor seni mi aşmayacakti? Seni aldatmamis 3 5 gun sonra birisiyle olmamiş.
Gayet normal bir durum. O anki psikolojinle birlikteliginizin icine etmissin. Kiz gitmek istese, siz ayrildiktan sonra bunu zaten firsat bilir , sana yalvarmazdi. Giderdi. Iliskiyi bozan sen olmussun. Acı ama gerçek. Ileriye bakacaksin o artik geçti. Elinde olan guzel firsati kurulu duzeni yikmissin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 22 Ocak 2021; 13:4:33 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: timucinkalorifer
Darbe yememiş DH’liler konuyu ciddiye almıyorCiddiye almazlar, çünkü hepsi kendi kendine diyor ki "tamam dışarıda kötü kızlar çok var ama benimki farklı".
NAH farklı.
Foyası ortaya çıkana kadar her kız öncekilerden farklıdır, her kız melektir.
Ben zibilyon tane kızla tanıştım konuştum, En az 20 kişiyle çıktım.
Sonunda gerçekten farklı olduğunu sandığım biriyle evlendim.
Kız o kadar iyi biri gibiydi ki kendi kendime "ulan böyle melek gibi kızı üzersem Allah beni yakar be" diyordum.
Ah salak kafam ah.
Meğer en iyi zannettiğim kız, en iyi rol yapan kızmış. bana hayatımın kazığını attı. mahkemede % 100 haklı çıkmasaydım ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalacaktım. Üstelik boşanma aşamasında da benden para koparmaya çalıştı.
Sakın sakın "benimki farklı" demeyin. Hayal dünyasında yaşamayın, gözünüzü açın.
Bulutların üzerinde uçmak güzeldir ama ne kadar yüksekten uçarsanız sonunda o kadar sert düşersiniz.
Daima ayaklarınız yere bassın.
-
Hocam iyi tarafından bakın, gerçek yüzünü görmüşsünüz. Devir böyle maalesef.
-
Kesinlikle katılıyorum aynen bende yazsam okumak değilde özelimi anlatmak istemem zaten kimsenin başınada gelsin istemem severek ayrılmak ve karşı tarafın arkasına bile bakmaması -
quote:
Orijinalden alıntı: djozCiddiye almazlar, çünkü hepsi kendi kendine diyor ki "tamam dışarıda kötü kızlar çok var ama benimki farklı".
NAH farklı.
Foyası ortaya çıkana kadar her kız öncekilerden farklıdır, her kız melektir.
Ben zibilyon tane kızla tanıştım konuştum, En az 20 kişiyle çıktım.
Sonunda gerçekten farklı olduğunu sandığım biriyle evlendim.
Kız o kadar iyi biri gibiydi ki kendi kendime "ulan böyle melek gibi kızı üzersem Allah beni yakar be" diyordum.
Ah salak kafam ah.
Meğer en iyi zannettiğim kız, en iyi rol yapan kızmış. bana hayatımın kazığını attı. mahkemede % 100 haklı çıkmasaydım ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalacaktım. Üstelik boşanma aşamasında da benden para koparmaya çalıştı.
Sakın sakın "benimki farklı" demeyin. Hayal dünyasında yaşamayın, gözünüzü açın.
Bulutların üzerinde uçmak güzeldir ama ne kadar yüksekten uçarsanız sonunda o kadar sert düşersiniz.
Daima ayaklarınız yere bassın.
Alıntıları GösterBen böyleydim , Benim ilişkim benzemez kimseye sanardım...%100 doğru dürüst insanım hala...kazık yememe ramen.
Kızların karakteri 25’inde oturmaya başlar o zaman kendinç belli eder.
Başına gelmemiş insan melek sanıyor sevgilsiini.
100 ilişkiden 90’ı yalan değil ise ben de hiç bir şey bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YuzyuzeykenKonusanlarHocam iyi tarafından bakın, gerçek yüzünü görmüşsünüz. Devir böyle maalesef.
Hocam kesinlikle en iyi yönü bu.Hayatımı düzlüğe soktuğum da daha da sevineceğim.Benim karakterim dürüsrlüğüme laf edemiyor hala edecek bir şey yok.En azından maddi kaybım yok.
quote:
Orijinalden alıntı: aLastis
Kesinlikle katılıyorum aynen bende yazsam okumak değilde özelimi anlatmak istemem zaten kimsenin başınada gelsin istemem severek ayrılmak ve karşı tarafın arkasına bile bakmamasıHocam sevgi emek ister insan sevdiği için değil emeği için üzülüyor.Karşına ayşe değil fatma gelse onu da seveceksin.Ama verdiğin zaman ve emek ?
Erkeklerin ilişkileri çok daha sağlam ve sabit.Ben edepli ve sakin bir insanım.Asla şiddet kullanmadım kimseye hayatım da.şu sevgilisini dövdü intikam aldı olayılarını öfke kontrolü yapayaman insanlar için çok normalmiş. Onu anladım
quote:
Orijinalden alıntı: krstaricaSen hata yapmissin, kız yalvarmiş ustune yok çekmissin 6 ay sonra kolunda baskasini gorunce yedirememissin yaptigin hatayı ve kıza laf atarak kendi hatani pismanligini ortmeye calisiyorsun yoksa uykularin kacacak.
Ne yapacakti seni mi bekleyecek bir ömür, 6 ayda insanlar yakinlarinin ölümlerini aşiyor seni mi aşmayacakti? Seni aldatmamis 3 5 gun sonra birisiyle olmamiş.
Gayet normal bir durum. O anki psikolojinle birlikteliginizin icine etmissin. Kiz gitmek istese, siz ayrildiktan sonra bunu zaten firsat bilir , sana yalvarmazdi. Giderdi. Iliskiyi bozan sen olmussun. Acı ama gerçek. Ileriye bakacaksin o artik geçti. Elinde olan guzel firsati kurulu duzeni yikmissin.
Alıntıları GösterO kısmı düşüncelerin dalgınlığı ile eksik ifade etmişim. Ben kendisine, ayrılırsak ne olacak, ne yapacağız, seni başkasının ellerinde görürsem ne olur gibisinden söylemler ile onarmaya ikna etmeye çalışırken (klasik barışma hamleleri ile yoğururken) kendisinin bana ifade ettiği şeylerdi.
Başka bir erkek olmaz hayatımda, senin ile bitti ise, artık bitmiştir bu mevzular bana. Aşk meşk yalan. İşime, gücüme, kariyerime bakacağım, başkası elime dokunamaz, başım yerden kalkmaz vs vs
Bunlar tiyatro imiş, onu demek istedim. Ayrıca ben 6.ayda başkasının kolunda gördüm. Duyduğuma göre çok daha erken başlamış, kaba hesap ile benden 3-4 ay sonra.
Benim yazım-ifade etme şeklimin yanlışlığı, kusura bakmayın.
Tabi ki, hem hata yapıp, hem kızın yalvarışlarını dinlemeyip, hemde yarım yıl sonra başkası ile birlikte olmasına kızacak değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 22 Ocak 2021; 15:33:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: timucinkaloriferHocam kesinlikle en iyi yönü bu.Hayatımı düzlüğe soktuğum da daha da sevineceğim.Benim karakterim dürüsrlüğüme laf edemiyor hala edecek bir şey yok.En azından maddi kaybım yok.
Alıntıları GösterHocam Bi de bazı şeyler bizim alışkanlıklarımız ile alakalı inanın. Bir süre sonra acınız hafifleyince çokta önemli olmadığını hissedeceksiniz. Şu an ki duyduğunuz acı tamamen alışkanlıktan. Tecrübe ile sabit
quote:
Orijinalden alıntı: timucinkaloriferHocam kesinlikle en iyi yönü bu.Hayatımı düzlüğe soktuğum da daha da sevineceğim.Benim karakterim dürüsrlüğüme laf edemiyor hala edecek bir şey yok.En azından maddi kaybım yok.
Alıntıları GösterHocam Bi de bazı şeyler bizim alışkanlıklarımız ile alakalı inanın. Bir süre sonra acınız hafifleyince çokta önemli olmadığını hissedeceksiniz. Şu an ki duyduğunuz acı tamamen alışkanlıktan. Tecrübe ile sabit
quote:
Orijinalden alıntı: AntikaruhAğabeyleri ile tanıştırdı, aynı çocuk muhabbetleri, gıpta ile bakılıyordu ilişkimize, neredeyse her şey hazır, sıfıra yakın sorun, yılda 1 defa kavga ederdik etmezdik, mutluluğumuzdan biz bile şaşkındık, boynumuza 5 kilo nazar boncuğu takıp gezesimiz vardı, bütün çevre kıskanırdı. Yıllar boyunca çevremizdeki bütün ilişkiler kuru yaprak gibi patır patır dökülürken biz her gün bir adım ileriye gidiyorduk.
Oldu bir şeyler, ben bir kaç hata yaptım, öyle yer göküklük bir olay değildi, hatadan sayan da vardı saymayanda, ayrıldık, ayrılma süresince; ben sensiz yapamamlar, senden başkasını düşünmüyorum, bu ayrılık gerçekleşirse kariyerimi odaklanırım, erkekler benim için bitmiştir vs vs vs tonlarca ıvır zıvır.
Çat 6 ay sonra kolunda bir başkası, saçını bir sağa bir sola ata ata geziyor.
Konu sahibi arkadaşa katılıyorum. Güvenmeyin. En azından başınıza geldiğinde yaşadığınız yıkımın kat sayısı azalır. Benim durumumda, en azından hata başlangıcı ben taraflı -ki kısmen tolere edebildim.
Bir de daha gariban bir kesim var, melul melul iş-ev arası mekik dokuyan, aklına kötü şeyler getirmeyen, günahı olmayıp da sadece yeni heyecanlar için çöp kutusuna konan erkekler için durum daha da vahim.
Kullanın geçin, işinize bakın. Bağlanmayın, onsuz-bunsuz asla olmaz demeyin zira oluyor, sadece hayatı kendiniz için zorlaştırıyorsunuz.
Bir gün bacını (ya da olursa kızını) da kullanır bırakırlar... O zaman bu mesajın aklına gelsin...
-
Aile dostları, arkadaşlar falan hep yedekte bekletilmekte olanlardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X