Şimdi Ara

Karınıza dahi güvenmeyin !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
8
Favori
34.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık kimsenin kimseye minneti yok. Aklı olan evlenirken 50 defa düşünsün. Eskiden evlilikler sürüyordu evet ' ancak o zamanın şartlarına bakılırsa mecburi sürüyordu. Aile baskısı vardı. Toplum baskısı vardı. Şimdi bunlar yok' olsa bile eskisi kadar değil. Günümüz modern toplumunda ' evlilik fikri bana pek sıcak gelmiyor. Çünkü ' günümüzde bazı evlilikler şirket ortaklığı gibi. İki kişi çalışıyor yeme içme gezme tozma derken ' çocuk unutuluyor. Veya sorun oluyor. İki tarafta ekonomik olarak rahat ' buda kimsenin kimseye minneti yok anlamına geliyor. Bir çok faktör var maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuzyuzeykenKonusanlar

Hocam Bi de bazı şeyler bizim alışkanlıklarımız ile alakalı inanın. Bir süre sonra acınız hafifleyince çokta önemli olmadığını hissedeceksiniz. Şu an ki duyduğunuz acı tamamen alışkanlıktan. Tecrübe ile sabit

Alıntıları Göster

Hocam kesinlikle , karşıma biri çıkacak yine çok seveceğim..eskisini hatırlamayacağım.

Tecrübeniz bana güven ve huzur veriyor. Alışkanlık gerçekten...

bi gün sevecek başkasını bulamazsam da hayatım da risk ve sorumluluk almamış olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Konuyu okuyorum ve zaten evlenmeyi düşünmediğim kararı tekrardan arkasında duruyorum. Harbiden evlenilmez bu dönemde, sosyal medya ile dahada güvenilmez oldu aşk meşk olayları

Hocam , maddiyatı geçtim.Erkek adam adam gibi sever , 50 binlik araba 1 oda evde dizi açar mutlu olur.

sizi sever gerçekten aşk duyar ama bu sürelidir.En yakın arkadaşınız ile sevgili olur senden sonra karışamazsın diye söyler.

Ağzın ile kuş tut yapmasaydın olur.

Bir istisna var , maaşın çok iyi ve süper para kazan babası annesi sülalesini seni sever....

standart insan evin maaşın araban var , teyzesi ,komşusu yakın arkadaşına kaçar....

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

ne karısı ya. annenize ve kız kardeşinize bile guvenmeyin. hepsi aynı terane.bilmediginiz arkanızdan cevirdikleri okadar iş cıkıyorki.

Kesinlikle anne kısmı şaibeli ama asla imkansız seğil.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Bir hususa daha açıklık getirmek istiyorum ,

Deneyimli arkadaşlar anlayacaktır , sözüm genç arkadaşlara ...

Kız arkadaşınız gün görmüş olsun kardeşim , siz de öyle olun ....

Dara düşmüş olsun , acı onu pişirmiş olsun ....

Beraberken travmatik bir şey yaşayın mesela ...Zor durumdaki reflekslerini gözlemlersiniz.... Zor durumda kalın mesela ,ne yönde olduğunu anlarsınız çokça...

Ne diyeyim bahtınız açık olsun arkadaşlar , inşallah temiz güzel huzurlu bir yuva kurarsınız...

Temel ihtiyaçları tedarik ettikten sonra gerisi fasa fiso , nettir.

Edit : Burada ukalalık yapıyorum gibi gözükmesin , bu çok nazik hususta ahkam kesmek haddime değil , yaşanmışlıklardan damıtılmış bilgilerdir bunlar , keşke bana da biri deseydi...

Esen kalın.

Biz onlara ateşi anlatıyoruz...Yandığımızı anlamıyorlar. Onlardan biri bendim. O ateşe düştüm ve yandım.Onlara ateşi anlatıyorum...

net evlenme yaşı 30 karakter oturmuş bilinci olmuş olsun.

Aç ve görmemiş biri ile ömür geçmez o bilmez sevginin değerini...

• quote:

Orijinalden alıntı: PlusEx

Akil verin ne yapalim beyler sonra aldatinca dovunce haberlere cikioz

Piskopat olsam kesinlikle yapardım, kekolara hak veriyorum.

• Güvensiz yaşanmaz. Yaşayamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

Ben her ne olursa olsun bunca kalp kırıklığıma rağmen onlara karşı olumsuz düşünce barındırmıyorum. Tek suçlu insta.. yani kızların kendisi değil. En büyük tekmeyi insta vurdu. Dönen çarka çomak soktu. ayrıca Nafaka olayına falan zaten girmiyorum geçiniz.. trilyonlarım, yatım katım olsa "HERHALDE" bekar yaşardım. Yani evliliğin e'si bile çıkamaz yanımda olan hiç kimseden. Ben sıradan bir ilişkiden bahsediyorum kısaca

Nafaka zaten başlı başına cinayet

• quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

6 ay evli kaldım ve boşandım. Evlenince herşey çok değişiyor.

Hocam bu tecrübenizi dinlemek isterim.Yaşınızı adınızı bilmem bu tecrübenize açım ve bu bana ders olacak....

• quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Karıma da güvenmeyeceksem kime güvenecem ben?

edit: bir kız benim karım olmuşsa o güvenebileceğim biridir merak etme, öyle bir enayilik yapmam - evlenmiş olmak için evlenmem -

Herkes yaşadığını bilir.

Esra Erol’da kadın 28 yaş büyük komşusundan çocuk yapıyor. Bunlar uzun süre evli.Bunlar cahil kesim dersin.Hepsi şekil değiştiriyor.

Güvenden kastım %100 güven.

• quote:

Orijinalden alıntı: Catcheee

İnsanoğlu kendini kandıran bi varlıktır,hayatım kadınların içinde geçti halende aram iyidir,zor geçineninden en lüks yaşıyanına kadar çok kız arkadaşım oldu.

İşin kötü tarafı ne biliyomusunuz bi adamın eşi arkadan iş çevirirken yada onun hayatını santranç gibi oynarken o adamın halen tüm kadınlar aynı değildir,siz kötüye denk gelmişsiniz demesidir işin paradoksu bu,neden mi çünkü zayıfız zaaflarımız çok.

Hep bu laf vardır yalnız yaşayamam evde nefes olsun,babalık harika bi duygu falan filan ben hiç bi kadından bu tarz şeyler dıymuyorum hiçbirininde eyvallahı olmuyor ve güçlüler ayakta dimdik duruyolar ben evlenmeyi düşünmüyorum kadınlardan çok şey öğrendim evlenmeye değmez bu hayat gezin tozun arkadaşlar keyfinize bakın.

Çok haklısın coğarafya mağduruyuz.Evlenmeden gezemiyoeuz bile

• sırf kötü bir tecrübeye sahip olduğunuz için, tüm kadınları aynı kefeye koymak ne kadar doğru !! mantığınız alıyor mu ? konu başlığı bile oldukça çirkin, insanın karısı onun hayat arkadaşıdır..

siz yanlış tercih yapmış olabilirsiniz ancak bu yaşadığınız kötü tecrübeyi okuyacak genç beyinler için hoş olmasa gerek. melankolik ruh hali ile yazılmış cümleler ancak hayat hep size gol atacak değil ya !!

• Her ihanet sevgiyle başlar...

• Seven öpülür , öpen sevilir anlayan anladı.

• Geçmiş olsun paşa. Bu hayatta kimseye güvenmemeyi öğrendikten sonra, bir daha asla eskisi kadar mutlu olamayacaksın. Çünkü; şüphe ettiğin her şey de bir şeyler bulacaksın, kimse umut ettiğin kadar dürüst olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-Klavye

sırf kötü bir tecrübeye sahip olduğunuz için, tüm kadınları aynı kefeye koymak ne kadar doğru !! mantığınız alıyor mu ? konu başlığı bile oldukça çirkin, insanın karısı onun hayat arkadaşıdır..

siz yanlış tercih yapmış olabilirsiniz ancak bu yaşadığınız kötü tecrübeyi okuyacak genç beyinler için hoş olmasa gerek. melankolik ruh hali ile yazılmış cümleler ancak hayat hep size gol atacak değil ya !!

Bakın , güvenmek ve güvenmek.

Her insan güvenilir olsaydı , boşanmalar artmaz azalırdı.

Düzgün kadın var mı ? Elbet var bunu nasıl bileceğiz ? Kelek yiyene kadar.

melankolik kısmını artık geçtim.Duygusal değil mantık başladı.

Maddi zararım sıfır diyebilirim.

ama sevdiğim insan için tereddüt etmeden tüm paramı maddiyatımı verirdim...

sen 10 yıllık karınla sağlıklı ilişkin vardır.Çok güzel istisna sayılır

Eğer hasta ve sakatlık durumu oldu bu kadın seni hala sevdi yanın da oldu bu daha mükemmel bi durum.

Bunlar nadir artık.

yine güvenirim birine %100 değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

Geçmiş olsun paşa. Bu hayatta kimseye güvenmemeyi öğrendikten sonra, bir daha asla eskisi kadar mutlu olamayacaksın. Çünkü; şüphe ettiğin her şey de bir şeyler bulacaksın, kimse umut ettiğin kadar dürüst olmayacak.

Mutluluğu kendi içim de bulacağım yada arkadaş çevrem.

Yada ben artık mutlu etmek değil beni mutlu etmek için yaşayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

O kısmı düşüncelerin dalgınlığı ile eksik ifade etmişim. Ben kendisine, ayrılırsak ne olacak, ne yapacağız, seni başkasının ellerinde görürsem ne olur gibisinden söylemler ile onarmaya ikna etmeye çalışırken (klasik barışma hamleleri ile yoğururken) kendisinin bana ifade ettiği şeylerdi.

Başka bir erkek olmaz hayatımda, senin ile bitti ise, artık bitmiştir bu mevzular bana. Aşk meşk yalan. İşime, gücüme, kariyerime bakacağım, başkası elime dokunamaz, başım yerden kalkmaz vs vs

Bunlar tiyatro imiş, onu demek istedim. Ayrıca ben 6.ayda başkasının kolunda gördüm. Duyduğuma göre çok daha erken başlamış, kaba hesap ile benden 3-4 ay sonra.

Benim yazım-ifade etme şeklimin yanlışlığı, kusura bakmayın.

Tabi ki, hem hata yapıp, hem kızın yalvarışlarını dinlemeyip, hemde yarım yıl sonra başkası ile birlikte olmasına kızacak değilim.

Alıntıları Göster

Olan olmuş artık hocam, illa hepimiz hatalar yapıyoruz. Onunla olsaydın şu an, bu düşündüğün kafada da olmazdın. İnsan bazı şeyleri elinden gidince anlıyor. Kadere çok inanmam ama bir yerde olmayacak olan da olmuyor bunu da biliyoruz. Görüyoruz.

Şu da bir gerçek kızlara ne kadar duygusal da deseler, ilişki mevzularında bir kalemde silme durumu ve ileriye bakma konularında çok daha başarılılar. Erkekler histerik şekilde geçmişe saplanabiliyor. Bunda yaşadığımız ülkede kızlara olan her daim ilginin de etkisi var. Erkek bundan iyisini bulamam kafasında, kafasında yarattığı kız profiline o kişiyi yerleştiriyor ve sanıyor ki, dünyadaki en iyi kız. O kız o profile uymayınca olayı ayıktığında işte sonuç boşanmaya gidiyor. Kız sevebilir, ona sözüm yok ama bilir ki her kızın zibilyon tane talibi var. Sen kaybettiğinde kız bulma ihtimalin onun erkek bulma ihtimalinden daha düşük en azından kızların talibi gırla. Erkeklerin kalitesiz olması kaliteli olması değil mevzu psikoloji tamamen.

Daha güzeller iyiler karşına çıkar umarım. Düzgün kızlar açıkçası çok var. Bu konuda en iyi kızlar genelde kendini yetiştirmiş, eğitimli, giyinmesini kalkmasını konuşmasını bilen kültürlü kızlar oluyor genelde. Biraz kafası ufak kalmış tipler, gerçekten hiç çekilmiyor. Ne görgüsüzlüğü biter, ne dedikodusu ne baş ağrıtması ne de kıskançlığı. Bunlar da erkek tarafı biraz daha olgun ve kaliteliyse, sonunda lanet okutmaya sindirilmeye ve boşanmaya gidiyor. Erkek tarafının tenezzül etmeyeceği şeyleri kız yapıyorsa o işin sonu genelde yaş oluyor. Erkek ya aldatıyor ya da s... çekiyor, sonunda.

• Hayatta ananizdan başka kadına güvenmeyin.

• Bir iki defa sözü geçen kişinin ailesi ile aile bağlarını güçlendiriyorlardır. Küfür ederdim ama herhangi birine değil. ‘S.kt.r et arkadaş, hayat kısa’ demek istiyorum. Bu kahpeliklerden daha çok göreceksin muhtemelen. Önüne bak, yapacak hiçbir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.