Şimdi Ara

Karınıza dahi güvenmeyin !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
8
Favori
34.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocam bana guvenmiyor baslığı acilmadi mi hala ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7

Yakın zamandır takibimdesin, açtığın konuları takip ediyorum. Acı çekiyorsun dostum, ben de tattım bu duyguları, ben de yaşadım bu günleri. Yeri geldi ne açlığımı ne uykusuzluğumu hissettim. Herkes gibi benim de canım yandı. Senin gibi saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde ilişki yürütmeye çalıştım. Olmadı, kusurlarım vardı fakat abartılacak kadar değildi. Oturup konuşulup çözülecek kusurlardı bunlar. Sonuç olarak, ben yoruldum artık eskisi gibi hissetmiyorum diyip bitirildi.

Şimdi daha mutluyum inan bana. Şunu anladım yok arkadaş bir kadına o tertemiz kalbini teslim etmeyeceksin. Kalbinin perdelerini aralayamayacaksın.

-Ben ayrıldığım günden itibaren iletişimi kopardım, umrumda değil öldü mü kaldı mı yaşıyor mu bilmiyorum. Çevremdeki arkadaşlarıma da söyledim, onun hakkında bir şey duymak istemediğimi. Kendi hayatıma kendi yoluma bakıyorum artık.

Eğitim ve meslek hayatım,

Fiziksel gelişimim bunlar benim için önceliklerim artık.

Biz erkekler olarak kendimizi geliştirmek zorundayız. Yerimizde sayarsak, kendimizi 4 duvar arasında veya tek bir yere -kişiye- bağlarsak içten içe çürürüz.

Yeri geldiğinde vazgeçmesini bilmeliyiz. Ben çektiğim acı sonrasında bunları kazandım, 2 yıllık ilişkiydi, şimdiki hayatım daha iyi tek acıdığım nokta ona harcadığım emek ve vakit.

7 Ay oldu ayrılalı, 7 aydır düzenli sporum var. Yine bu 7 ay içinde flörtlerim oldu fakat ilişkiye çevirmedim. Hatta sosyal medyaları bile kapattım. Tamamen kendimi 1 adım öne çıkarabilmek için harcıyorum vaktimi.

Günümüzde ilişkiler sosyal medya ile öyle hale geldi ki. Anca insanın zihninde bir çöp yığını olarak birikiyor.

Demem o ki, acını kendi içinde yaşa ve günü geldiğinde bu acıyı atlatacaksın. İşte o gün senin için dönüm noktası olacak. Travma ve acı olmadan insan gelişemez.

@fromhellhound

Hocam katılıyorum size , kendi çapım da kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yarım adım atsam geriye gitmekten iyidir.

İçim de ki çok sevdim acısı değil...Kin , artık o dahi gidiyor. Fotoğrafları kaldırdım. Çevrem konuyu artık açmıyor.

Asla kendimi karakteri bozuk biri için ömür boyu yıpratmam. Ben uzun süre yalnız da kaldım.Yalnızlık büyük bir nimet... Evlilik dahi olmadan ilişki sorumluluğu bir araba dolusu kadar dert , evli olmak muhtemelen 100 katı.

Buralara konu açmak çok rahatlatıyor , kimileri tecrübelerini anlatıyor kimileri başka dertlerini.

Sevgiliyken ölse ne yaparım dşye düşünüyordum salakça şimdi ölse üzülmem... Bu bana artık kendim için yaşadığımı gösteriyor.

İleri ki zaman da bunları hatırlayacağım ama his olmayacak.

Bu forumun eskilerindenim , çok konu gördüm çoğuna ‘ bu mu dert’ ‘buna mı üzüldün ‘ ‘herkes bir değil’ derdim , yanılmışım. Yaşamayan arkadaşlar belki tedbirli olurlar 🙂

Burda ki ‘hocam’ kelimesi her üyenin bir birinden Öğreneceği bir şey vardır anlamına geliyor bana göre...

daha neler Görüp yaşacağız .

• kizlardan sogumanin bir anlami yok, kendini kaptirmaman gerektigini zaten er yada gec bir sekilde ogreneceksin. giderse gitsin mantalitesinde olun cunku gidecek olani baglasanda tutamazsin ama gelen kizi da geri cevirmeyin dalganiza bakin okadar, devir suan boyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

kizlardan sogumanin bir anlami yok, kendini kaptirmaman gerektigini zaten er yada gec bir sekilde ogreneceksin. giderse gitsin mantalitesinde olun cunku gidecek olani baglasanda tutamazsin ama gelen kizi da geri cevirmeyin dalganiza bakin okadar, devir suan boyle.

Doğru devir bu şekilde , Devire ayak uydurabilmek için tekme yemek lazımdı yedik hepsi bir tecrübe

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Kural 16: Sev ama bağlanma. Canı sıkılınca gidebilir, kadınlar tıpkı bir çocuk gibi.

cok fazla bağlandıgım için 3 yıldır kafam bozuk ben yandım siz yanmayın...

• bende yedim cok agir hemde ikitane ama bir yandan oyle iliskilerim oldu kadin evli haberim yok vs anlatsam roman olur uzun lafin kisasi kadinlar cok acayip neler neler yapar ruhun duymaz. onemli olan sinirlerine hakim olabilmek isler ters giderse bana ne ya ne hali varsa gorsun diyebilmek yoksa insan haberlere konu olur bakmissin ellerde kelepce. herseyden once kendini dusuneceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ki-ok

cok fazla bağlandıgım için 3 yıldır kafam bozuk ben yandım siz yanmayın...

Alıntıları Göster

kaybettiğimizi düşünüyoruz psikolojik ve duygusal olarak. İlişki de kazanan dürüst ve mağdurlar.Ben geçmez sanıuordum geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

bende yedim cok agir hemde ikitane ama bir yandan oyle iliskilerim oldu kadin evli haberim yok vs anlatsam roman olur uzun lafin kisasi kadinlar cok acayip neler neler yapar ruhun duymaz. onemli olan sinirlerine hakim olabilmek isler ters giderse bana ne ya ne hali varsa gorsun diyebilmek yoksa insan haberlere konu olur bakmissin ellerde kelepce. herseyden once kendini dusuneceksin.

Senin yaşadığın benimkinin yanın da belki hiçtir. Sakin dürüst kişilikliyim.Bu halimle düşündüm zarar vermeyi ama sonun da ailem ve bana olan olacak...

Sevgilisinden intikam haberlerini artık asla aşağılamam.Şiddetin her türlüsünre karşıyım kadın ve hayvan fakat her insan sabırlı değil.

• Her pazar kahvaltı için 300 km den fazla yol yapıyordum..

çok şey yaşandı da işin özü. İntihar ederim öldürürüm kendimi falan filandan 2 ay sonra nişanlandı. 32 yaşındayım benim için evlilik, sevgili gibi kavramlar bitti, geleni gideni tokatla.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Sen hata yapmissin, kız yalvarmiş ustune yok çekmissin 6 ay sonra kolunda baskasini gorunce yedirememissin yaptigin hatayı ve kıza laf atarak kendi hatani pismanligini ortmeye calisiyorsun yoksa uykularin kacacak.

Ne yapacakti seni mi bekleyecek bir ömür, 6 ayda insanlar yakinlarinin ölümlerini aşiyor seni mi aşmayacakti? Seni aldatmamis 3 5 gun sonra birisiyle olmamiş.

Gayet normal bir durum. O anki psikolojinle birlikteliginizin icine etmissin. Kiz gitmek istese, siz ayrildiktan sonra bunu zaten firsat bilir , sana yalvarmazdi. Giderdi. Iliskiyi bozan sen olmussun. Acı ama gerçek. Ileriye bakacaksin o artik geçti. Elinde olan guzel firsati kurulu duzeni yikmissin.

Alıntıları Göster

Ben de bunu anlamıyorum. Hadi diyelim erkek hata yaptı. Kız da dediğin gibi yalvardı, yakardı falan erkeği ikna edemedi.

Kalkıp 6 ay sonra verdiği sözleri çiğnemesini, senden başkası olacaksa kendimi öldürürüm falan gibi laflarını hiçe saymasını nasıl yok sayabiliyorsunuz?

O zaman size göre söz vermek başka bir şey vermek gibi bir şey. Söz verip sözünde durmamak bu kadar normal mi yani ?

Söz verdiysen gerekirse mezara kadar da sözünde duracaksın arkadaş. Öyle yeminler etmeyeceksin. Sözünde duracak yüreğin yoksa söz vermeyeceksin.

Sen olmazsan kendimi öldürürüm, intihar ederim, başka bir erkek bana dokunamaz, imkansız, dokunursa ya kendimi ya o adamı vururum gibi sözler söylemeyecek.

Sen bunları söyleyip sözünde durmayan kadını kabulleniyorsan bu da senin zekana kalmış bir şey.

Ben kabul etmiyorum, etmeyeceğim de.

• Babaya güvenerek anayı

sevgiliye güvenerek kendinizi anladınız😂😂😂

cansuya güvenirsen p. olursun yeminle 🤗🤗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 23 Ocak 2021; 16:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Her pazar kahvaltı için 300 km den fazla yol yapıyordum..

çok şey yaşandı da işin özü. İntihar ederim öldürürüm kendimi falan filandan 2 ay sonra nişanlandı. 32 yaşındayım benim için evlilik, sevgili gibi kavramlar bitti, geleni gideni tokatla.

Cinsiyeti kız olsun , günde 50 tane DM gelir.Bu yüzden hepsi yalan , intiharmış falan...

• Ne demisler, erkek adamin erkek sevgilisi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamer213 -- 23 Ocak 2021; 16:53:16 >
  • Kinlenip içe dönmek yerine kendini geliştirip en iyi versiyonuna evril sonra daha güzel ve güvenilir kız(lar) bul..

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Ben de bunu anlamıyorum. Hadi diyelim erkek hata yaptı. Kız da dediğin gibi yalvardı, yakardı falan erkeği ikna edemedi.

Kalkıp 6 ay sonra verdiği sözleri çiğnemesini, senden başkası olacaksa kendimi öldürürüm falan gibi laflarını hiçe saymasını nasıl yok sayabiliyorsunuz?

O zaman size göre söz vermek başka bir şey vermek gibi bir şey. Söz verip sözünde durmamak bu kadar normal mi yani ?

Söz verdiysen gerekirse mezara kadar da sözünde duracaksın arkadaş. Öyle yeminler etmeyeceksin. Sözünde duracak yüreğin yoksa söz vermeyeceksin.

Sen olmazsan kendimi öldürürüm, intihar ederim, başka bir erkek bana dokunamaz, imkansız, dokunursa ya kendimi ya o adamı vururum gibi sözler söylemeyecek.

Sen bunları söyleyip sözünde durmayan kadını kabulleniyorsan bu da senin zekana kalmış bir şey.

Alıntıları Göster

Bunu anlayamamak asıl zekasızlık. İnsan psikolojisi diye bir şey var. İnsan o an acı çekebilir ve türlü türlü söylemlerde bulunabilir. Bunun güvenle de alakası yok. Kızla aralarında geçen diyalogu bilmiyoruz. Arkadaşın anlattığı kadarıyla yüzeysel olarak böyle bir çıkarımda bulunduk.

Velhasıl olay böyle geliştiyse çok normal. Söz vermek, sözünü yemek değildir. Alfred Adler'in psikoloji kitaplarını tavsiye ederim tüm bunları anlayamayanlar için. "Kendinle Savaşma Sanatı" iyi bir kitaptır buyrun okuyun, anlarsınız.

Tüm canlılar çıkarları için yaşar. Kadın kısmı ya da erkek kısmında da durum değişmez. Olayı geri çevirmek için kız o an sözler vermiş, ancak anlam ifade etmeyince olay soğuyunca yoluna bakmış.

Hadi şimdi sen iddia et bakalım o vakit. Daha önce aşık olup, her gördüğünde kalbinin attığı, onsuz bir an bile olmak istemediğin ya da ilişki içerisinde olup, onu sürekli düşünüp aslında kusurları olan karşı tarafın kusurlarını göremediğinde olayın üzerinden 3 ay -6 ay geçince "ne aptalmışım" bunları göremedim demedim de. Sen demediysen böyle bir şey yaşamamışssındır ama en azından çevrendeki insanlardan duymuşssundur.

Olaylara dümdüz bakmayın. İnsani ilişkiler iş antlaşması, akit değildir. Mantıksal bakılamaz. İnsan o anki psikolojiyle her şeyi salt duygularla dile getirebilir. Ama olay değişince hayata devam eder.

Ailesini kaybeden biri de asla yaşayamam, ölmek istiyorum diyip, kendini asmaya kalkabilir ama hayatında bir şeyler değişip, 2 yıl sonra mutlu bir insan da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 23 Ocak 2021; 17:6:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Alıntıları Göster

Karaktersizler çünkü. düşünüyorum dünya tersine dönse kızlar erkeklere yürüse.Ben ayrılınca boş kalır mıydım ? Sanmam...

• 3 gün önce 5 yıllık ilişkim bitti.kız beni maddi durumum yüzünden terk etti. Bana söylediği cennetimsin sensiz yapamam resmini öpüyorum su an yasama sevincimsin sözleri KOCA BIR YALAN ÇIKTI. Kadınlar PARAYA TAPAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Karaktersizler çünkü. düşünüyorum dünya tersine dönse kızlar erkeklere yürüse.Ben ayrılınca boş kalır mıydım ? Sanmam...

Alıntıları Göster

Dostum bu senin yaşadığın ülkeyle alakalı. İyi kızların sayısı az. İyi erkeklerin sayısı da az da neyse.

Sadece kız tanımaya çalışmayın insanları da tanımaya çalışın. Yaşantılarını değerlendirin. Kalite kızlar daha 100 metre öteden yürüyüşünden belli oluyor. Artık o kadar çok done var ki bu konularda nasıl kalitesiz kızları anlayamıyorsunuz bende bunu anlamyorum.

Bir kız konuşmasından, kültüründen, yediği yemekten, instagram profilinden, eğitiminden, aile eğitiminden, en önemlisi size kurduğu cümlelerden belli eder. Empati yeteneği olmayan, kıskanç, en ufak şeyi büyüten ya da toplumsal bir konuda yorum dahi yapamayan insanlardan uzak durun. Benci, dik başlı tiplerden kaçının.

Ortalama olarak bir kızı bu şekilde tanımanız 1 haftanızı almaz. Ne mal olduğunu anlarsınız. Aynı şekilde keko erkek de belli oluyor. Yaşadığı semte kadar her detaya bakarsanız insanları tanımak çok da zor değil.

Az kızla sevgili oldum, ama olduklarımın arasında hiç yiyici tipe ya da salak hareketler yapanlara, bencilce davranıp, beni sömürenine denk gelmedim. Olmadıysa da anlaşamayarak olmadı. Saçma sapan insanlara denk geliyorsanız önce kendinizi sorgulayın derim.

Son olarak sevdiğim çok güzel bir laf vardır; " Aynı filmi tekrar tekrar seyretmekten hoşlanmayanlar eninde sonunda boşanırlar." O kadar doğru ki, sahip olduğuna değer vermeyen, sürekli arayışta bulunan öf pöf çeken tatmin olmayan, en önemlisi de aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmayanlar istediği kadar kendilerini idare etsin sonu menfi biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 23 Ocak 2021; 17:14:44 >

• Saçma sapan muhabbet. İnsan yol arkadaşına hayat arkadaşına güvenmeden yaşayabilir mi? Bu nasıl bir hayat olur? Ne anlamı olur.? Evlenme o zaman arkadaşım. Evlilik sana göre değil o zaman. Tam aksine eşinize güvenin. Böyle saçma konuları takmayın. Evlilik güven ilişkisidir. Güvenmeyen insanda kendisi de güvenilmezdir zaten ve korkaktır. Aile kavramını parçalayıcı böyle saçma konulara prim vermeyin.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.