< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
haklısınız meslek lisesi çöplüktür meslek lisesi mezunu diğer adaylara göre 5-0 geriden başlar.
11 yazında herkes derslere başlar meslek liseli staja gider. 12.sınıfta herkes ders çalışır meslek liseli staja gider amelelik yapar. anadolu lisesi okuyan mezuna bırakır amacı derece yapmaktır meslek liseli ortaokul hallice gördüğü derslere temel atmakla uğraşır. Sonuç ise 2 yıl çalışır 80k sıralama yapar. istisnalar tabii ki olabilir ama primci rehbercilerin çıkardığı meslek liselilerin çoğu hikaye bazılarının okuduğu meslek liseleri ise anadolu ile denk olanlar. |
kesinlikle katılıyorum. bekir avşar gri koç gibi şahsiyetlerin insanları gereksiz yere umutlandırmaktan başka birşey yaptıkları yok. her şey öğrencide biter. motivasyon da başkasından alınmaz. öğrencinin kendi içinde halledeceği bir konudur. sınav senem boyunca bir kere izlemedim o saçmalıkları. meslek liseli adamla fen liseli adamın hiç bir farkı yoktur. ikisi de kendini motive edebilir. ikisi de inanılmaz gelişmeler gösterebilir. kimse çevrem çok iyi yapıyor sınavlarda, okulumda denemelerde ilk 20ye giremiyorum, grikoçun bu ay olması gereken netlerine ulaşamıyorum gibi nedenlerden umutsuzluğa kapılmamalı. siz kendi yolunuza bakın canlarım. halledersiniz.
|
Her şey öğrencide biter lafına da ayar oluyorum. Tamam çalısacak eyvallah ama öğretmenin konularin önemini vurgulaması üniversite sınavı ve kpss de islenen konuların sorulacagini ogrenciye hatirlatmasi gerekiyor.
En basitinden ben fasikül diye bisey olduğunu lise hayatim boyunca bilmiyordum. Hoca derste bahsetse mesela fonksiyon yapamiyorsaniz gidin bi kirtasiyete fasikül sorun alin dese fena mı olur? Örneğin bekir avsarin bi videosunda Orhan kırıcı diye bi adam vardı meslek lisesi mezunu adam branş denemelerini olduğunu bile bilmiyormuş. Burda suç öğrencide mi yönlendirme yapmayan hocalarda mı? Lisedeyken matematik hocasının böyle şeylerden bahsetmesi gerekmez miydi? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IT Engineer -- 9 Kasım 2019; 10:36:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 10 Kasım 2019; 22:34:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |